Scrunchies Handmade With Love Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dit was de eerste keer dat ik bij dit bedrijf besteld heb maar ik kom zeker terug. Ze zijn zeer vriendelijk, behulpzaam en je kan altijd terecht met vragen. Bestellen ging super makkelijk ze heb... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb al vele keren bij Scrunchies handmade with love besteld en ze hebben super produkten!!!! De bestelling wordt met zorg ingepakt en snel verstuurd met een lief kaartje erbij. Laatst was er ie... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Eindelijk haarbanden die blijven zitten 🥰 ik krijg alleen maar complimenten er. I love it !!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zelf ben ik gek van haarbanden. Al sinds ik een klein meisje ben. Nu heb ik jammer genoeg nogal een plat achterhoofd waardoor alle banden van mijn hoofd schuiven (haarspeldjes werken ook niet echt en... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med modetilbehør

Skrevet af virksomheden

Ons belangrijkste doel is om functionele (haar)accessoires te bieden die jouw helpen om jezelf elke dag mooi en zelfverzekerd te voelen. Of je nu je kinderen naar school brengt, naar een zakelijke vergadering gaat of vakantie viert op het strand. Wij hebben de accessoire voor jou! We willen altijd blijven vernieuwen en streven naar het lanceren van nieuwe, unieke collecties om aan ieder zijn wensen en behoefte te voldoen. We hopen dat je met ons meedoet in deze missie en ons vrouwelijke, kleine bedrijf ondersteunt!

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

112 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Mijn bestelling

Mijn bestelling, bestaande uit verschillende haarklemmen, kwam in eerste instantie niet aan. Volgens PostNL was het pakket bezorgd, maar ik had niks ontvangen. De klantenservice van SHWL was gelukkig super aardig en behulpzaam, en gaf me een tegoed ter waarde van mijn aankoop voor de webshop. Mijn volgende bestelling is ondertussen goed aangekomen, en ben heel blij met de mooie klemmen!

11. marts 2026

Besvarelse fra Scrunchies Handmade With Love

Wat ontzettend fijn dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen!

Het was natuurlijk erg vervelend dat je eerste bestelling niet bij je is aangekomen. Helaas zijn wij daarbij afhankelijk van de informatie van de bezorgdienst, maar we vinden het belangrijk om mee te denken en samen naar een passende oplossing te zoeken.

Daarom zijn we extra blij om te lezen dat je tevreden bent over het contact met onze klantenservice én dat je nieuwe bestelling inmiddels goed is aangekomen. 😊

Heel veel plezier met je haarklemmen! We hopen dat je er nog lang van kunt genieten en bedanken je voor het vertrouwen in onze webshop.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik kwam de haarbanden met pauwenprint…

Ik kwam de haarbanden met pauwenprint van deze dames tegen en was op slag verliefd op de print. Helaas ben ik door chemo mijn haar verloren en heb ik voor nu dus niet zo veel aan alleen een band. Op insta vroeg ik of ze ook sjaaltjes op maat konden maken en dit deden ze met liefde! Ik ben super blij met mijn sjaaltje, het is best een uitdaging om hoofdbedekking te vinden die lekker zit en ook nog eens een leuk printje heeft. Ontzettend bedankt dames❤️

9. marts 2026

Besvarelse fra Scrunchies Handmade With Love

Wat een bijzondere en mooie review, dank je wel voor het delen van jouw verhaal. ❤️

We kunnen ons voorstellen dat het vinden van comfortabele én leuke hoofdbedekking in jouw situatie niet altijd makkelijk is. Daarom vonden we het heel fijn dat je ons een berichtje stuurde en met je mee mochten denken.

Dat je verliefd werd op onze pauwenprint en dat we daar een sjaaltje op maat van konden maken, vonden wij een eer om te mogen doen. Het mooiste om te lezen is dat je er zo blij mee bent en dat het prettig zit.

Bedankt voor je vertrouwen en voor je lieve woorden. We wensen je alle goeds toe en hopen dat je nog heel veel plezier hebt van je unieke product!

Een aanrader!!Leuke artikelen!

Duidelijke website, leuke producten.
Zeer snel in huis!

25. februar 2026

Besvarelse fra Scrunchies Handmade With Love

Wat leuk om te lezen, dank je wel voor je mooie review! 💕

Fijn dat je onze website overzichtelijk vond en dat je enthousiast bent over de producten. We doen ons best om het bestellen zo makkelijk mogelijk te maken én bestellingen snel te verzenden, dus het is geweldig om te horen dat je dit zo hebt ervaren.

Bedankt voor je aanbeveling en heel veel plezier met je aankoop!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering en geweldige kwaliteit

Snelle levering, een leuk handgeschreven kaartje met mijn naam en de kwaliteit is top! Stevige elastiek en met het extra haakje vertrouw ik het ook toe aan mijn huissleutels. Prachtige kleur, ben er heel blij mee.

25. februar 2026

Besvarelse fra Scrunchies Handmade With Love

Wat een heerlijke review om te lezen, dank je wel!

Wat fijn dat je zo blij bent met je aankoop. We vinden het belangrijk dat onze producten niet alleen mooi zijn, maar ook stevig en praktisch in gebruik. Daarom is het extra leuk om te horen dat je het sleutelkoord met een gerust hart gebruikt voor je huissleutels.

Ook superleuk dat het handgeschreven kaartje in de smaak viel. We proberen iedere bestelling net dat beetje extra aandacht mee te geven.

Heel veel plezier met je nieuwe accessoire en bedankt voor je mooie woorden!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik was al erg blij dat het een gewoon…

Ik was al erg blij dat het een gewoon Nederlands bedrijf is. Daardoor ook hele snelle levering. Ik had een bandana besteld. Erg mooi en zacht. Makkelijk in te doen en blijft erg goed zitten. Ik heb er gelijk nog 1 besteld.

13. februar 2026

Besvarelse fra Scrunchies Handmade With Love

Wat een mooie review, dank je wel!

Wat leuk om te horen dat je bewust hebt gekozen voor een Nederlands bedrijf en dat de snelle levering je goed is bevallen. We vinden het belangrijk om bestellingen zo snel mogelijk te verzenden, dus dat horen we graag.

Daarnaast zijn we natuurlijk ontzettend blij dat de bandeau zo goed bevalt. Dat hij zacht aanvoelt, makkelijk te dragen is en goed blijft zitten, is precies wat we ermee willen bereiken.

En dat je direct nóg een bandeau hebt besteld, zien we als een enorm compliment! Dank je wel voor je vertrouwen en heel veel plezier met je aankopen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben erg goed geholpen door de meiden…

Ik ben erg goed geholpen door de meiden bij scrunchies handmade with love. Ook hun website is erg overzichtelijk, wat erg prettig was.

16. februar 2026

Besvarelse fra Scrunchies Handmade With Love

Wat fijn om te horen, dank je wel voor je review! 💕

We vinden het belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, dus het is ontzettend leuk dat je dit zo hebt ervaren. Ook fijn dat de website prettig en overzichtelijk was.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Toppers

Snelle levering, goeie kwaliteit

29. januar 2026

Bedankt voor je review! 💕

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van onze producten.

We zien dat we van jou 4 sterren hebben ontvangen en zijn natuurlijk benieuwd wat we een volgende keer nog beter kunnen doen om die 5e ster te verdienen. 😊 Alle feedback is welkom!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hele fijne site en leuke haar spullen

Hele fijne site en leuke haar spullen. Ik bestel altijd haarbandeaus. Twee kleine tips is om ze iets langer te maken en iets dikker ijzer. Ben benieuwd of er nieuwe designs komen?

29. januar 2026

Besvarelse fra Scrunchies Handmade With Love

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze haarbandeaus en onze website, dank je wel! 💕

En bedankt voor je tips! Het fijne is dat we onze bandeaus zelf maken, waardoor we ze ook op maat kunnen aanpassen. Mocht je graag een langere bandeau of een versie met dikker draad willen, stuur ons gerust een berichtje. Dan kijken we graag wat we voor je kunnen betekenen.

En wat betreft nieuwe designs: daar zijn we altijd mee bezig! Dus houd onze webshop en socials vooral in de gaten. ✨

Goede communicatie

Goede communicatie. Vlotte verzending en een heel mooi product.

28. januar 2026

Besvarelse fra Scrunchies Handmade With Love

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je mooie review!

Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de communicatie, de snelle verzending en natuurlijk het product zelf. Daar doen we het voor!😊

Heel veel plezier met je aankoop en bedankt voor het vertrouwen in onze webshop.

Al 5x hier besteld

Al 5x hier besteld! Haarklemmen en scrunchies zijn goed en origineel!
Bij de laatste bestelling liep de levering niet zo lekker en bij aankomst was er 1 klem gebroken, dit werd snel, positief afgehandeld!
De communicatie is zeer goed en snel.

9. december 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super goede persoonlijke service!

Super goede persoonlijke service!

Na nog geen jaar ging 1 van mijn haakjes van het telefoonkoord kapot. Mailtje gestuurd en super snel reactie en volgende dag al nieuw haakje in de brievenbus!

Jullie zijn toppers! Met hele leuke spulletjes ;) dankjewell!

3. november 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.