Dit was de eerste keer dat ik bij dit bedrijf besteld heb maar ik kom zeker terug. Ze zijn zeer vriendelijk, behulpzaam en je kan altijd terecht met vragen. Bestellen ging super makkelijk ze heb... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik heb al vele keren bij Scrunchies handmade with love besteld en ze hebben super produkten!!!! De bestelling wordt met zorg ingepakt en snel verstuurd met een lief kaartje erbij. Laatst was er ie... Se mere
Virksomheden har svaret
Zelf ben ik gek van haarbanden. Al sinds ik een klein meisje ben. Nu heb ik jammer genoeg nogal een plat achterhoofd waardoor alle banden van mijn hoofd schuiven (haarspeldjes werken ook niet echt en... Se mere
Virksomheden har svaret
Zo blij met mijn bandeau haarbanden, heb er nu twee en de stofjes zijn mooi ze blijven mooi zitten en snel verstuurd! Ga er zeker nog meer bestellen 🙂
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Ons belangrijkste doel is om functionele (haar)accessoires te bieden die jouw helpen om jezelf elke dag mooi en zelfverzekerd te voelen. Of je nu je kinderen naar school brengt, naar een zakelijke vergadering gaat of vakantie viert op het strand. Wij hebben de accessoire voor jou! We willen altijd blijven vernieuwen en streven naar het lanceren van nieuwe, unieke collecties om aan ieder zijn wensen en behoefte te voldoen. We hopen dat je met ons meedoet in deze missie en ons vrouwelijke, kleine bedrijf ondersteunt!
Kontaktoplysninger
Waardsedijk-Oost 10, 3417 XJ, Montfoort, Holland
- +316 45 71 50 94
- info@scrunchieshandmadewithlove.nl
- scrunchieshandmadewithlove.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Scrunchies Handmade With Love
Heel blij en enthousiast!
Ik heb voor de 3e keer scrunchies besteld voor mijn hockeyteam en ik ben weer mega tevreden. Het contact verloopt soepel, na het formulier in te vullen wordt het verder via whatsapp afgehandeld wat super makkelijk gaat. De levering is super snel en de scrunchies zijn kwalitatief heel goed. Je kan de scrunchie in overleg met Jet helemaal zelf ontwerpen.
Echt een aanrader! Als ik weer nodig heb, dan weet ik ze te vinden.
Bedankt Jet en collega’s!

Super! 💓🍀🙌🏼
Vandaag mijn vierde bestelling ontvangen en weer super tevreden! De items zijn niet alleen erg leuk, maar ook van topkwaliteit. De sleutelhangers en keycords die ik zo’n 1,5 jaar geleden heb besteld, zien er nog steeds vrolijk uit. Inmiddels heb ik al heel wat sleutelhangers, keycords en telefoonkoordjes in gebruik—en ik ben er ontzettend blij mee! 🥳
Vandaag ontving ik zelfs een uniek telefoonkoord van spijkerstof. Al heel snel kreeg ik een enthousiaste reactie op mijn vraag, en er werd direct achter de naaimachine gekropen. Ik kreeg zelfs een leuke foto van het eindresultaat!😁
Heel erg blij met de service en de producten.
Goed bezig! 🍀 Ik raad jullie zeker aan 💓

Goed verpakt.
Goed verpakt.
En snelle levering.
De mail, wordt ook snel beantwoord.
🔝👍
Reden om nog een x te bestellen 🙂

Fantastisch kinderfeestje
In december het kinderfeestje van onze dochter gevierd. De dames van Scrunchies Handmade With Love zijn bij ons aan huis geweest en alle meiden hebben genoten van het feestje. Iedereen mocht 2 scrunchies en een sleutelhanger maken. De studio was voor ons te ver rijden, maar de dames hadden alles bij zich om er een onvergetelijk feestje van te maken. Er zijn mooie creaties gemaakt voor de kerst, er werd goed uitleg gegeven en de kinderen mochten veel zelf doen. Echt een aanrader en voor herhaling vatbaar!

Fantastisch kinderfeestje!
Vanmiddag een fantastisch kinderfeestje gehad van onze oudste dochter! Ontzettend gezellig en goed geregeld. Dit was het leukste feestje ooit, volgens haar vriendinnen en zij zelf. Bedankt allemaal!

Besvarelse fra Scrunchies Handmade With Love
Snelle levering, fijne producten, mooi ingepakt.
Op deze site terecht gekomen na lang zoeken naar de juiste haar-pin/speld.
Leuke kleurtjes om uit te kiezen.
Eind vd middag besteld en de volgende ochtend in huis!
Leuk ingepakt.

Super bedrijf!
Nu mijn 2de bestelling gedaan bij dit geweldige bedrijf! Klantenservice en de spullen die ze verkopen zijn super goed! Weer mega blij met mijn gekochte spulletjes.
Echt een aanrader voor meiden met dik haar!!

Prachtig mooi bedrijf
Prachtig mooi bedrijf
Behulpzaam en klantvriendelijk

Goede communicatie
Goede communicatie, product zoals omschreven, snelle verzending.

Perfect
Leuk contact gehad over bestelling, snel verstuurd en mooi product! Al mijn tweede sleutelhanger en de kwaliteit is top!

2 unieke sleutelhangers
2 unieke sleutelhangers besteld. Hele snelle service en prettig contact via Instagram. Absolute aanrader!

Scrunshie sleutelhanger
In de afgelopen tijd 2 Scrunshie sleutelhangers besteld. Deze zijn dezelfde dag verstuurd waardoor ik ze de volgende dag binnen heb gekregen. De hangers zijn van goede kwaliteit en erg uniek. Ik zou ze zeker aanraden.

Besvarelse fra Scrunchies Handmade With Love
Mooie items van goede kwaliteit!
Mooi bedrijf met prachtige spullen van een heel goede kwaliteit! Wij kopen onze haarklemmen alleen nog maar hier. Daarnaast ook heel tevreden over de service! Reageren en leveren snel en denken met je mee! Echt een aanrader!

Besvarelse fra Scrunchies Handmade With Love
Mooi assortiment en snelle service!
Mooi assortiment, prettige en snelle service.

Superleuke en kwalitatieve producten
Superleuke en kwalitatieve producten, enorm vriendelijk en erg vlotte communicatie!

Besvarelse fra Scrunchies Handmade With Love
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.