Scottsberry Anmeldelser

4,1

Jeg har købt et læderarmbånd som jeg er godt tilfreds med. Scottberry holder hvad de lover når de siger at det tager imellem 2-3 dage at få leveret varen.

Neckwear oplyser på deres hjemmeside at pakken leveres indenfor 2-4 hverdage hvis det sendes via DAO. Nu er der gået 6 hverdage og fortsat ingen pakke og ej hellere nogen track & trace oplysninger.... Se mere

Perfekt service. Efter at have kigget lidt rundt her på trustpilot blev jeg i tvivl om min ordre overhovedet ville nå at komme til d. 12. Februar. Jeg kontaktede firmaet (Johan) og de hjalp og... Se mere

1. Butik med modetilbehør
  2. Herretøjsbutik

Scottsberry is a one stop shop for men's accessories. By designing and manufacturing the products without intermediaries, we can offer high quality products at competitive prices.

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

4,1

Jeg har købt et læderarmbånd som jeg er…

Jeg har købt et læderarmbånd som jeg er godt tilfreds med.

22. maj 2026

Besvarelse fra Scottsberry

Mange tak for din fine anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du er glad for dit nye læderarmbånd, og at leveringen levede op til dine forventninger. Vi gør altid vores bedste for at holde hvad vi lover.

Håber du bliver rigtig glad for armbåndet!

Johan

Har bestilt vare for 8 dage siden

Har bestilt vare for 8 dage siden, men aldrig modtaget ordren eller en ordre bekræftelse. Har skrevet til kundeservice som lover svar inden for 24 timer, hvilket hellere ikke er sket.

3. marts 2026

Kære Trine,
Vi beklager den oplevelse, du har haft.
Vi har besvaret din forespørgsel og forsøgt at kontakte dig flere gange. Desværre var der et teknisk problem med leveringen af vores e-mails, hvilket betød, at vores svar ikke nåede frem til din oprindelige e-mailadresse.
Vi har nu kontaktet dig fra en anden e-mailkonto for at sikre, at kommunikationen fungerer, og vi står selvfølgelig klar til at hjælpe dig yderligere.
Kontakt os igen, hvis der er andet, du har brug for hjælp til. Med venlig hilsen, Sandra, Scottsberry

Dårlig kvalitet, ingen service overhovedet!

Bestilte manchetknapper til gave. Modtog aldrig ordrebekræftelse, ej heller på mail efter forespørgsel. Jeg vil gerne returnere varen da de ikke lever op til pris og forventninger. Der var ingen returlabel med i pakken. Jeg får ingen svar på mail, når jeg spørger hvad jeg skal gøre!!!.
EFTERFØLGENDE: Tekniske vanskeligheder hos Scottsberry gjorde at jeg ikke modtog deres svar på min mail. Problemet er løst og jeg har fået vejledning til returnering af mit køb.
Sagen endte med en god oplevelse (tak til Sandra)

25. februar 2026

Hej Inge,
Mange tak for din opdatering!
Vi beklager igen de tekniske problemer, der forhindrede vores svar i at nå frem til dig i første omgang. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at tilbyde.
Vi er meget glade for, at vi kunne løse situationen, og at det endte med en positiv oplevelse. Du er altid velkommen tilbage, og tak for din forståelse. Med venlig hilsen, Sandra, Scottsberry

Lang tid undervejs

Bestilte en vare d. 28 december og d. 29. fik jeg en ordrebekræftigelse og senere en mail med at varen var sendt og et tracking nummer til Dao, men jeg har ikke modtaget min pakke og kan ikke tracke den ved Dao.
Jeg sendte en mail til dem d. 5. januar og trods de skriver at man hører indenfor 24 timer, har jeg stadig intet hørt.
HAR NU MODTAGET MIN PAKKE OG ÆNDRE DERFOR MIN ANMELDELSE

8. januar 2026

Hej Anette,
Tak for din anmeldelse. Vi har besvaret begge dine e-mails inden for den lovede tidsramme. Hvis du ikke har set svarene, bedes du tjekke din spam-mappe. Din pakke blev afsendt fra vores lager den 29. december, og på grund af helligdage i forbindelse med jul og nytår påvirker dette naturligvis leveringstider og svartider.
Vi er glade for, at din pakke blev leveret til dig den 8. januar. Tak, fordi du tog dig tid til at opdatere din anmeldelse. Kontakt vores kundeservice, hvis du har yderligere spørgsmål.

Med venlig hilsen, Sandra

Great customer service and excellent…

Great customer service and excellent quality

20. december 2025

Besvarelse fra Scottsberry

Hi Marianne, Great to hear that you’re happy with both the customer service and the quality! We really appreciate you taking the time to share your experience. Welcome back any time!

Best regards,
Sandra
Scottsberry

Godt produkt

Godt produkt, der svarede til det afbillede og levering til den tid der var lovet.

23. oktober 2025

Besvarelse fra Scottsberry

Hej, tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at produktet levede op til forventningerne, og at leveringen kom som lovet. Du er altid velkommen tilbage hos os!

Venlig hilsen,

Hurtigt levering

Hurtigt levering, lækker kvalitet

29. oktober 2025

Besvarelse fra Scottsberry

Hej Anja, tusind tak for din anmeldelse!

Dejligt at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og den lækre kvalitet. Du er altid velkommen tilbage hos os!

Venlig hilsen,

Alt fungerede

3. oktober 2025

Hej,

Så hyggelig å høre at alt fungerte som det skulle! Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse.

Med vennlig hilsen,
Sandra, Scottsberry

Scottsberry ydet en yderste god…

Scottsberry ydet en yderste god service. Jeg var i tvivl om hvilken str jeg skulle vælge og sendte en mail og fik en svar mail samme dag, med råd og vejledning.
Så sker der en fejl om jeg komme til at trykke forkert str da jeg bestiller varen.
Jeg skynder mig at sende en mail med forklaring. Scottsberry når at ændre min ordre til den rigtig str og jeg der dem så dybt tak over deres super godt service
Jeg kan kun varmt anbefale at handle ved Scottsberry

14. marts 2025

Hej,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder mig virkelig at høre, at du er tilfreds med vores service – og at vi kunne nå at rette ordren, så du fik den rigtige størrelse. Skønt at vi kunne hjælpe dig hurtigt og smidigt. Du er altid hjerteligt velkommen tilbage!

Det er så mig med 6 navne

Det er så mig med 6 navne, der bestilt 3 skjorte-vest, og bare iorden. - Jeg er sgu glad for dem, og hurtig levering, trods de er henne hos Linköping, og jeg er hos Aalborg :-) Stort anbefaling hos dem herfra. !

17. juli 2024

Hej,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du er glad for produkterne, og at leveringen gik hurtigt, selvom vi er placeret i Linköping. 😊 Du er altid varmt velkommen tilbage

Sandra, Scottsberry

Neckwear bruger Klarna som buldog!

Neckwear bruger en størrelsestabel som ikke er i overensstemmelse med de varer de sender. Dermed er du tvunget til at returnere varerne.
Skal du så have pengene retur, overlader Neckwear processen til Klarna, en betalingsservice.
De er umulige at kommunikere med og du kan ikke ringe til dem. Hvis du når så langt som til at oplyse din bank, er det kun tyske og sydeuropæiske banker til rådighed.
Jeg fik aldrig mine små 300 kr retur!
Jcl.

8. december 2023

Hej

Jeg er ked af, at du har det sådan!

Vores størrelsesguide er korrekt. Den er baseret på håndledsmål og ikke på længden af armbåndene. Det er for, at du nemt kan måle dit håndled og derefter finde ud af, hvilken størrelse du skal bruge.

Jeg kan se, at vi har sendt en forudbetalt returlabel til dig, og at vi også har registreret din returnering. Men da du har skiftet kort siden købet, har Klarna ikke været i stand til at refundere dig og har derfor brug for dine nye bankoplysninger. Jeg har sendt dig mere information.

Kontakt os venligst, hvis du har yderligere spørgsmål: info@neckwear.dk

Johan

Selerne er lige så flotte som…

Selerne er lige så flotte som forventet. Bestilte et par den 5. og modtog dem i postkassen den 8. september 2023. Alt helt i orden, så Johan, jeg bestiller nok et par mere på et senere tidspunkt.
5 store stjerner herfra. :)

5. september 2023

God og hurtig bestillingsside.

God og hurtig bestillingsside.
Enkelt at finde hvad der skal bruges. 👍

1. februar 2023

Besvarelse fra Scottsberry

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med produkterne. Velkommen tilbage! :)

Neckwear levere ikke som lovet, og svar ikke som lovet.

De skiver at de besvarer mails indenfor 24 timer på hverdage- nu er der gået over 24 timer og intet svar.
Det virker utroværdigt og bestemt ikke et sted jeg vil handle igen.
Siden, er jeg bleven kontaktede at deres service afdeling, hvor de fremsender varen på ny og refundere noget at prisen. Man skal også måles på hvordan man håndtere de fejl som opstår- der har Neckwear været GOD.

30. januar 2023

Hej,

Jeg beklager, at den første pakke gik tabt under transporten.
Håber du var tilfreds med de varer, vi sendte i den nye forsendelse, og den måde, vi løste problemet på.

Med venlig hilsen Johan

Hurtig levering og super kundeservice

Hurtig levering og super kundeservice, fik leveret en forkert størrelse men det blev lynhurtig fikset er meget tilfreds med både kundeservice og kvalitet på slips.
Stor anbefaling herfra

22. januar 2023