Jeg har købt et læderarmbånd som jeg er godt tilfreds med. Scottberry holder hvad de lover når de siger at det tager imellem 2-3 dage at få leveret varen.
Neckwear oplyser på deres hjemmeside at pakken leveres indenfor 2-4 hverdage hvis det sendes via DAO. Nu er der gået 6 hverdage og fortsat ingen pakke og ej hellere nogen track & trace oplysninger.... Se mere
Perfekt service. Efter at have kigget lidt rundt her på trustpilot blev jeg i tvivl om min ordre overhovedet ville nå at komme til d. 12. Februar. Jeg kontaktede firmaet (Johan) og de hjalp og... Se mere
Scottsberry is a one stop shop for men's accessories. By designing and manufacturing the products without intermediaries, we can offer high quality products at competitive prices.
Bangardsgatan 6, 58277, Linkoping, Sverige
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Jeg har købt et læderarmbånd som jeg er godt tilfreds med.

Besvarelse fra Scottsberry
Har bestilt vare for 8 dage siden, men aldrig modtaget ordren eller en ordre bekræftelse. Har skrevet til kundeservice som lover svar inden for 24 timer, hvilket hellere ikke er sket.

Besvarelse fra Scottsberry
Bestilte manchetknapper til gave. Modtog aldrig ordrebekræftelse, ej heller på mail efter forespørgsel. Jeg vil gerne returnere varen da de ikke lever op til pris og forventninger. Der var ingen returlabel med i pakken. Jeg får ingen svar på mail, når jeg spørger hvad jeg skal gøre!!!.
EFTERFØLGENDE: Tekniske vanskeligheder hos Scottsberry gjorde at jeg ikke modtog deres svar på min mail. Problemet er løst og jeg har fået vejledning til returnering af mit køb.
Sagen endte med en god oplevelse (tak til Sandra)

Besvarelse fra Scottsberry
Bestilte en vare d. 28 december og d. 29. fik jeg en ordrebekræftigelse og senere en mail med at varen var sendt og et tracking nummer til Dao, men jeg har ikke modtaget min pakke og kan ikke tracke den ved Dao.
Jeg sendte en mail til dem d. 5. januar og trods de skriver at man hører indenfor 24 timer, har jeg stadig intet hørt.
HAR NU MODTAGET MIN PAKKE OG ÆNDRE DERFOR MIN ANMELDELSE

Besvarelse fra Scottsberry
Godt produkt, der svarede til det afbillede og levering til den tid der var lovet.

Besvarelse fra Scottsberry
Havde problemer med at bestille, da jeg blev blokeret. Kontaktede kundeservice og fik rigtig god hjælp, fik løst problemet og lagt en ordre, som blev sendt lynhurtigt.
Scottsberry ydet en yderste god service. Jeg var i tvivl om hvilken str jeg skulle vælge og sendte en mail og fik en svar mail samme dag, med råd og vejledning.
Så sker der en fejl om jeg komme til at trykke forkert str da jeg bestiller varen.
Jeg skynder mig at sende en mail med forklaring. Scottsberry når at ændre min ordre til den rigtig str og jeg der dem så dybt tak over deres super godt service
Jeg kan kun varmt anbefale at handle ved Scottsberry

Besvarelse fra Scottsberry
Det er så mig med 6 navne, der bestilt 3 skjorte-vest, og bare iorden. - Jeg er sgu glad for dem, og hurtig levering, trods de er henne hos Linköping, og jeg er hos Aalborg :-) Stort anbefaling hos dem herfra. !

Besvarelse fra Scottsberry
Neckwear bruger en størrelsestabel som ikke er i overensstemmelse med de varer de sender. Dermed er du tvunget til at returnere varerne.
Skal du så have pengene retur, overlader Neckwear processen til Klarna, en betalingsservice.
De er umulige at kommunikere med og du kan ikke ringe til dem. Hvis du når så langt som til at oplyse din bank, er det kun tyske og sydeuropæiske banker til rådighed.
Jeg fik aldrig mine små 300 kr retur!
Jcl.

Besvarelse fra Scottsberry
Selerne er lige så flotte som forventet. Bestilte et par den 5. og modtog dem i postkassen den 8. september 2023. Alt helt i orden, så Johan, jeg bestiller nok et par mere på et senere tidspunkt.
5 store stjerner herfra. :)
Topkvalitet. Lynhurtig. Jeg bestiller d 18., og kan afhente den 21. Kan det gøres bedre? Næppe!
Tak Neckwear
Super hurtig levering og varen er som den skal være. Alt i alt, en god oplevelse.
Lækkert slips og lommeklud - det glæder jeg mig til at bruge fremover :)
God og hurtig bestillingsside.
Enkelt at finde hvad der skal bruges. 👍

Besvarelse fra Scottsberry
De skiver at de besvarer mails indenfor 24 timer på hverdage- nu er der gået over 24 timer og intet svar.
Det virker utroværdigt og bestemt ikke et sted jeg vil handle igen.
Siden, er jeg bleven kontaktede at deres service afdeling, hvor de fremsender varen på ny og refundere noget at prisen. Man skal også måles på hvordan man håndtere de fejl som opstår- der har Neckwear været GOD.

Besvarelse fra Scottsberry
Hurtig levering og super kundeservice, fik leveret en forkert størrelse men det blev lynhurtig fikset er meget tilfreds med både kundeservice og kvalitet på slips.
Stor anbefaling herfra