Min bestilling kom efter et par dage. Varerne var helt i overensstemmelse med billederne på deres hjemmeside. God kvalitet.
Meget hjælpsomme, venlige og tog sig god tid over telefonen, til at hjælpe mig med, at finde alle komponenterne til et løbehjul min søn selv vil bygge. Ud over dette har de den flotteste butik på Bå... Se mere
Tak for en super fin service i forbindelse med købet af løbehjul og ikke mindst i forbindelse med en fejllevering. Oven i udbedringen af fejlen kan vi kun sige, at vi nu anbefaler alle at kikke f... Se mere
- nr. 2 af de 3 bedste virksomheder i Skateboardbutik
- nr. 8 af de 10 bedste virksomheder i Butik med udstyr til udendørssport
- nr. 1 af de 2 bedste virksomheder i Skaterbutik
- nr. 12 af de 34 bedste virksomheder i Sportsbutik
Om ScootWorld
Vi er specialister inden for action sport og har et kæmpe udvalg af:
Trick Løbehjul
Transport Løbehjul
Dele Til Trick Løbehjul
Rulleskøjter
Skateboards
Beskyttelsesudstyr
ScootWorld blev startet af Frederik og Alexander Giese i 2012. Der var de blot to knægte på blot 17 og 13 år, der kastede sig ud i skate universet. Det blev starten på en fed og lærerig rejse, og her 10 år efter, er der sket rigtig meget.
Udover at have flyttet til en ny og større butik i København i 2024, så har vi gennem årene opstartet og fået etableret en række af fede action sport brands, der har hjulpet os med at udvide vores udvalg af høj kvalitets skaterudstyr.
Se hele udvalget på Scootworld.dk - Du er også mere end velkommen til at komme forbi vores fysiske skateshop på Bådehavnsgade 4, 2450 København SV.
Vores mål er at kunne blive ved med at tilbyde det fedeste udstyr med den bedste personlige service til dig og dine venner her hos ScootWorld. Vi håber derfor i vil blive ved med at støtte os og være med på rejsen.
Med venlig hilsen,
Frederik og Alexander Giese.
Bådehavnsgade 4, 2450, København, Danmark
- +4570267979
- frederikgiese@scootworld.dk
- scootworld.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Der gik under 1 dag før min pakke kom😀
Fænomenal service
Min søn havde købt et deck som var flækket. Vi havde desværre mistet kvitteringen. Tog derfor derind med dankortkvitteringen og det flækkede deck. Ingen brok eller bortforklaringer. De fandt hurtigt kvitteringen frem på computeren. Da min søn var i tvivl om hvilket nyt deck han skulle vælge, lånte butikken ham et lånedeck som han kunne teste. Samlede det hele og afsted var en glad dreng. Scootworld kunne have nægtet at bytte pga manglende kvittering, men i stedet giver de denne super service. Og derfor handler vi fast her fra nu af.
Hurtig og problemfri levering
God service i forbindelse med ændring…af leveringsadresse
God service i forbindelse med ændring af leveringsadresse.
løbehjul
designet med de "klodser" i enden er ikke særligt holdbart.
men ellers,super lækkert løbehjul og super service ang. levering efter online
bestilling

De bedste 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hurtig levering og det allerbedste løbehjul ankom ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi handler klart her igen 😀
Super service og kvalitet.
God service og fantastiske produkter
God, forklarende og imødekommende service hver gang.
Købte et løbehjul til min nevø
Købte et løbehjul til min nevø, og kan klart anbefale scootworld til alle andre, god service samt gode priser.
Høflig og hurtig ekspedition
Fik varen hurtigt og da der var en mindre fabriksfejl som de var uforskyldt i blev den byttet med det samme. Så alt i alt en god oplevelse med at handle der
Super go oplevelse
Super go oplevelse! 😃
Var i tvivl om hvilket løbehjul
jeg skulle købe til min søn og via tlf. guide Frederik mig til hvilket ét jeg skulle vælge.
Min søn blev meget glad og det var den bedste gave han fik! 😊
Handler her helt sikkert igen og anbefaler gerne!

Besvarelse fra ScootWorld
Hurtig levering og fint, robust produkt i god kvalitet
Meget hurtig levering (dagen efter bestilling) og virkelig fint og robust produkt (løbehjul) i god kvalitet. Det blev taget i brug med det samme! Var samtidig heldig, at der var en pæn stor rabat på løbehjulet. Kan anbefales.

Besvarelse fra ScootWorld
Allerede 2 dage efter havde vi varene…
Allerede 2 dage efter havde vi varene ,og jeg havde en lykkelig søn , fed oplevelse at handle med jer

Besvarelse fra ScootWorld
Nem og overskuelig hjemmeside- har købt…
Nem og overskuelig hjemmeside- har købt x flere- hurtig levering
Som det skal være
Super skateboard, ankom hurtigt til døren (: der mangler bare en personlig meddelelse, så ville det være helt i top (:
Alligevel 5 stjerner fordi alt er som det skal være.
De er bare gore