Bedste oplevelse jeg nogensinde har haft i forbindelse med skift af bil. Emil Arbjerg Kristensen fra Selected car leasing hjalp mig af med min gamle bil og fandt den helt rigtige til mig i Tyskland.... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Som et af de førende danske leasingselskaber sørger Selected Car Leasing for en gennemsigtig aftale på attraktive vilkår. Selected Car Leasing tilbyder alle former for leasing herunder flexleasing, splitleasing og periodeleasing.
Stensgårdvej 17, 5500, Middelfart, Danmark
Svarer typisk inden for 1 måned
Fik hurtig lavet en overtagelse af bilen og en ny leasing kontrakt.
Selv om vi var ved at løbe tør for tid da der ikke var længe til den første.
Ud over den gode service igennem en del år, så føler jeg mig også tryg i samarbejdet med SCL og konsulenten, som er tilknyttet mig og min virksomhed.
Meget professionel rådgivning og virkelig løsningsorienteret.
Fantastisk håntering af mit leasing behov. Hele processen var hurtig og næm. Selected prøver også at finde en løsning der passer kunden bedst.
Jeg er super tilfreds med oplevelsen.
Seriøst leasingselskab der holder deres aftaler og servicen er helt i top, jeg har brugt dem i 5 sæsoner og er meget tilfreds.
Mads fra Selected Car Leasing har gennem hele processen været super service minded og løsningsorienteret. Han holdt mig opdateret, involveret og været en fornøjelse at samarbejde med. Kan kun anbefale Mads og resten af teamet. Tak for en god oplevelse
Super oplevelse. God og tryg dialog med Kasper gennem hele forløbet.
5 stjerner. Intet mindre. Det er første gang jeg stifter bekendtskab med leasing da jeg altid har købt mine biler, men SCL formåede at sikre tryghed og gennemsigtighed fra starten. Meget professionelt, højt engagement, stor viden og ikke mindst stor passion for biler. Tillid er som bekendt noget man skal gøre sig fortjent til, og det skabte SCL i Køge. Tak for handlen, og tak for samarbejdet Jacob Buus Hansen.
Super service og fokuseret på at nå i mål til tiden.
Helt igennem en positiv oplevelse, jeg må give max antal stjerner her, og det gør jeg ellers sjældent ☀️
Meget behagelig og professionel betjening af Alexander. Vores nye bil var superflot klargjort og står som da den forlod fabrikken. Fin og overskuelig onboarding proces - tak for god behandling.
Altid en fantastik oplevelse i trygger hænder.
Jeg har kun godt at sige om SCL. Kasper er altid klar på et godt tilbud og jeg er blevet mødt med den flexibilitet jeg har haft brug for.
Sammenligner man priser på markedet er der ingen grund til at kigge andre steder.