Selected Car Leasing Anmeldelser 642

4,9

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver den professionelle, ærlige og personlige service, hvor der er fokus på både det rigtige setup og kundernes behov. Medarbejderne roses for deres hjælpsomhed, hurtige svar og gode humør, hvilket gør hele processen tryg, effektiv og professionel. Mange sætter pris på den gode rådgivning og de rimelige priser, samt at alt er foregået smidigt og gennemsigtigt. Dog oplevede nogle få kunder problemer med produktet, herunder defekte biler med motorlamper, der lyste, og hjul, der ikke var afbalanceret. Enkelte nævnte også, at serviceniveauet var faldet, og at der var stor personaleudskiftning, hvilket resulterede i manglende opfølgning og bekymringer vedrørende visse praksisser.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder udtrykker stor tilfredshed med den service, de har modtaget. Mange fremhæver en hurtig, effektiv og... Se mere

Staff

Kunder deler positive meninger om personalet. Mange fremhæver medarbejdere som Alexander, Tobias, Simon,... Se mere

Response time

Anmeldere fremhæver positiv aspekter af responstid. Kunder rapporterer konsekvent hurtige svar på spørgsmål,... Se mere

Product

Forbrugere finder produktoplevelsen tvetydig. Mange roser bilernes udseende og køreegenskaber, og bemærker,... Se mere

Price

Brugere beskriver positive interaktioner med priser, idet mange fremhæver god pris og service under hele... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Bedste oplevelse jeg nogensinde har haft i forbindelse med skift af bil. Emil Arbjerg Kristensen fra Selected car leasing hjalp mig af med min gamle bil og fandt den helt rigtige til mig i Tyskland.... Se mere

Har netop fået min anden bil fra Selected, og nøjagtigt som med den første, har det været en rigtig positiv oplevelse hele vejen, fra første forespørgsel, og til nummerpladerne blev skruet fast. Nich... Se mere

Jeg har igennem flere år været kunde, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Jeg har altid oplevet en professionel, ærlig og personlig service, hvor der har været fokus på både det rig... Se mere

Først og fremmest: Min bmw 330e fra 2021 ser virkelig fed ud, og den kører virkelig, virkelig godt - det er ren nydelse at køre i den. Prisen på den er rigtig god, og jeg formoder at jeg fik en... Se mere

1. Billeasing
  2. Bilsalg
  3. Autoværksted
  4. Bilforhandler
  5. Leasingservice

Som et af de førende danske leasingselskaber sørger Selected Car Leasing for en gennemsigtig aftale på attraktive vilkår. Selected Car Leasing tilbyder alle former for leasing herunder flexleasing, splitleasing og periodeleasing.

4,9

Svarer typisk inden for 1 måned

Det var en fantastisk oplevelse af få…

Det var en fantastisk oplevelse af få bilen og det gik hurtigt

2. oktober 2025

Besvarelse fra Selected Car Leasing

Dejligt at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse, og at processen gik hurtigt og effektivt. Vi er glade for at have hjulpet dig godt på plads i din bil. Tusind tak for din anmeldelse – vi ser frem til at hjælpe dig igen fremover.

1. september 2025

Hej Jørn,

Tusind tak for din anmeldelse. Din feedback betyder meget for os. Vi glæder os til at hjælpe dig igen, når behovet opstår.

Rigtig god oplevelse.

Stort ros til Oliver fra SCL, alt gik hurtigt og nemt fik mn nye bil indenfor 24 timer.

God service og hurtigt respons . 👍👍

26. september 2025

Hej Dennis,

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse, og at processen har været både hurtig og effektiv hele vejen igennem. Vi sætter stor pris på din anmeldelse og er glade for, at du hurtigt kom på plads i din nye bil.

Selected Car Leasing

Som altid klasse service af Oliver…

Som altid klasse service af Oliver Rosager i Silkeborg og hurtigt eksekvering.

24. september 2025

Hej Thux,

Mange tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på din feedback, og det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med Oliver og vores Silkeborg afdeling. Vi glæder os til at hjælpe dig igen, når behovet opstår.

Selected Car Leasing

Blev ringet op af “Min leasing mand”…

Blev ringet op af “Min leasing mand” Oliver, han mente han havde en bil som jeg skulle have. Jeg var enig og 24 timer senere hentede jeg den 😀 Klasse service. Nu håber jeg at han har en sommerbil til mig når jeg er færdig med vinter bilen 👍

19. september 2025

Hej Kasper.

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at Oliver kunne hjælpe dig til den rette bil, og at du har haft en god oplevelse gennem hele processen. Vi ønsker dig mange gode oplevelser med vinterbilen – og hjælper naturligvis også gerne, når du en dag skal finde en sommerbil.

5 stjerner herfra

5 stjerner herfra. Hurtig respons, prøvekørsel der hvor jeg bor og leveret og på plader indenfor 3 dage. Det er dælme i orden!!!

19. september 2025

Hej Mikkel,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med både prøvekørsel og levering. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med bilen, og du er altid velkommen til at tage fat i os igen.

Selected Car Leasing

Det er dygtige og Kompetente…

Det er dygtige og Kompetente medarbejder som er hjælpsomme og gode til at vejlede.

9. september 2025

Hej Henrik,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse! Du er selvfølgelig også altid velkommen til at tage fat i os fremover, hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål.

Selected Car Leasing

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Selected Car Leasing, hvor jeg har forlænget min flexleasingaftale på 2. år. Alt har været nemt og effektivt, og jeg har følt mig tryg i hele processen. Min konsulent, Jacob Buus Hansen, har været utrolig hjælpsom og altid klar til at svare på spørgsmål – også når man ikke er ekspert på området. Kan varmt anbefale både Selected Car Leasing og Jacob til andre, der ønsker en professionel og ukompliceret leasingløsning.

25. august 2025

Hej Daniel,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en tryg og god oplevelse med forlængelsen af din leasingaftale. Vi sætter stor pris på din anbefaling og på den ros, du giver til Jacob – den skal jeg sørge for at give videre til ham.

Vi ønsker dig fortsat god fornøjelse med bilen, og du er altid velkommen til at tage fat i os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp fremover.

Super

Super hurtige til at svare igen, det sætter jeg pris på

8. september 2025

Hej Hassan,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Du er selvfølgelig altid velkommen til at tage fat i os igen, hvis du får brug for hjælp.

Selected Car Leasing

Hurtig levering og alt spillede bare perfekt

Super bil og Max køreglæde

2. september 2025

Hej Henrik,

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder meget for os at høre, at bilen lever op til dine forventninger, og at du allerede mærker køreglæden.
Vi ønsker dig mange gode ture fremover!

Selected Car Leasing

Fra start til slut har Kenneth været…

Fra start til slut har Kenneth været yderst hjælpsom og ydet den bedste service.
Han var desuden meget fleksibel og kom med gode forslag og ideer til både bil og leasing. Når vi havde spørgsmål blev der svaret nærmest omgående.
Vi blev budt på drikkevarer både ved ankomst og til hjemtur.
Bilen vi leasede var så fin ind- som udvendig samt med en guldsløjfe på motorhjelm ved afhentning 🤩
Vigtigst af alt er nok den tillid og ærlighed vi har oplevet hos Kenneth.
Jeres virksomhed har virkelig et godt aktiv i Kenneth. Ham kan i godt være stolte af 👍

31. juli 2025

super hurtig ekspedition. På trods af at jeg er ny kunde, fik jeg en færdig kontrakt på plads i løbet af inden tid, da Nicholas forstod det var vigtigt for mig. Virkeligt enestående Nicholas :-)

Super hurtig ekspedition. Jeg er ny kunde, og fik jeg en færdig kontrakt på plads i løbet af ingen tid, da Nicholas forstod ,at det var vigtigt for mig. Virkeligt enestående Nicholas :-)
Jeg vil give mine bedste anbefalinger til min omgangskreds. Har virkeligt svært ved at tro jeg at jeg nogensinde for brug for et andet leasings selvskab. Virkeligt fedt Nicholas

17. juli 2025