Schysst Mobility Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Trevligt bemötande. Snabb återkoppling och hjälp vid frågor. Fantastiskt att kunna hyra bil en månad i taget. Enkelt och inte krångligt förfarande vid tecknandet av abonnemanget. Inga begränsningar va... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Perfekt tjänst om man behöver bil ett par månader! Jag älskar hur lätt de har gjort allting kring att boka, hämta och lämna. Jag hade inga problem med tjänsten eller bilen så jag kan dock inte uttal... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Positivt: Bra idé, enkelt och trygg. Fri mil Negativt: Lite dyrt för en ganska basic bil (5000kr för en Citroen C3). Fick min bil med vinterdäck mitten av April, och behövde ordna däckbyte sj... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Schysst levererade grym tjänst och service. Fick stenskott vilket jag fick hjälp med direkt samt enkel och skön ton. Rekomenderas! OBS! Bilen var en KIA E-Niro, helt ok bil men de 44 milen KIA s... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Billeasing
  2. Biludlejning
  3. Samkørsel
  4. Leasingservice

Skrevet af virksomheden

Schysst är ett 100% enkelt sätt att ha bil som utgår från dig och din vardag. Byt bil eller avsluta abonnemanget när du vill. Ingen bindningstid, inga överraskningar och en fast månadsavgift. Allt det praktiska kring bilen som service, underhåll, försäkring och däckbyten tar vi hand om. Så att du kan ta hand om allt det roliga med att ha bil.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Förutom lite strul med den appen som…

Förutom lite strul med den appen som hade underlättat nyttjandet som inte funkade så var det en jättebra upplevelse som helhet.

12. juni 2022

Besvarelse fra Schysst Mobility

Hej Peter! Tusen tack för din feedback :) Härligt att du överlag är nöjd med din upplevelse hos Schysst! Tekniskt strul vill vi såklart undvika och ber om ursäkt att du upplevde det. Du får jättegärna skicka ett mail till hej@schysst.se och berätta mer så att vi kan ta med det i utvecklingsarbetet framåt :) /Schysst

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Bra koncept, men inte allt är "schysst"

Positivt:
Bra idé, enkelt och trygg. Fri mil

Negativt:
Lite dyrt för en ganska basic bil (5000kr för en Citroen C3).

Fick min bil med vinterdäck mitten av April, och behövde ordna däckbyte själv i Stockholm. Jag bor 50mil från Stockholm, dvs jag körde 100mil bara för däckbyte, annars får man betala extra avgift om man byta däck för sent. Skulle har varit schysst om företaget levererar en bil med vinterdäck redan vid upphämtning mitten av April.

24. maj 2022

Besvarelse fra Schysst Mobility

Hej Kai! Tack att du har tagit dig tid att utvärdera vår tjänst, det värdesätter vi väldigt mycket :)

Vi beklagar att det blev lite tokigt med däckbytet. Vi strävar efter att byta däck mellan abonnemangsperioder i så stor utsträckning som möjligt. På grund av hög belastning hade vi tyvärr inte möjlighet att göra det på samtliga bilar, och denna information borde du givetvis fått i förhand. Vi tar till oss din feedback och tar med det i vårt utvecklingsarbete framåt!

Skicka iväg ett mail till oss på hej@schysst.se så kan vi hjälpa dig vidare där :) /Schysst

Grym tjänst!

OBS!
Bilen var en KIA E-Niro, helt ok bil men de 44 milen KIA ska leverera kom jag aldrig upp till. -5 grader gav ca 25 mil och +14 grader gav precis 30 mil. Så 2,5/5 på bilen.

16. maj 2022

Besvarelse fra Schysst Mobility

Hej Oskar! Härligt att höra att du är nöjd med tjänsten, det gör oss väldigt glada :) Uppskattar även din feedback kring bilen, tack! Välkommen tillbaka nästa gång du behöver bil! /Schysst

Enkelt att hyra/leasa bil

Enkelt att hyra/leasa bil. Väldigt prisvärt. Fint service.Trevliga personal. 💯

28. april 2022

Hej Rakib! Vad roligt att höra, tack för din fina feedback! :) /Schysst

Supersmidigt

Supersmidigt, trevlig personal!

5. april 2022

Besvarelse fra Schysst Mobility

Hej Erik! Vad glada vi blir av att höra detta :) Tack för din feedback och välkommen tillbaka när du behöver bil nästa gång! /Schysst

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Service 5 men prisuppgifter utan att…

Service 5 men prisuppgifter utan att redovisa 25% moms tillkommer på allt drar ner till 3+ avrundat till en 4:a

23. marts 2022

Besvarelse fra Schysst Mobility

Hejsan! Tack snälla för din feedback, den är oerhört viktig för vårt arbete framåt. Vi strävar efter att erbjuda en så enkel och tydlig tjänst som möjligt, och det är givetvis tråkigt om du inte upplevde den så. Som sagt, alla våra kunders synpunkter är värdefull information som vi tar med oss i vidareutvecklingen av tjänsten. Tack! :)

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Otillräckligt info till kunden

Dålig info, även om man hade en del kontakt med dem. Det blev mycket dyrare i slutändan. Kan inte rekommenderas.

21. marts 2022

Besvarelse fra Schysst Mobility

Hej! Tack för att du har tagit dig tid att utvärdera vår tjänst. Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med din upplevelse. Vi gör vårt yttersta för att vara så tydliga som möjligt – vi är såklart ledsna om du upplevde något annat. Din och andra kunders feedback är väldigt viktig för oss och för att kunna utveckla och förbättra tjänsten ytterligare!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Allt har varit superenkelt och har fått…

Allt har varit superenkelt och har fått bra service rakt igenom! Mycket nöjd 😊

6. marts 2022

Besvarelse fra Schysst Mobility

Hej Veronica! Tack snälla för fin feedback, så kul att höra att du är nöjd :) Du är alltid välkommen tillbaka!

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande. Smidigt. Allt bara perfekt.

10. februar 2022

Besvarelse fra Schysst Mobility

Hej Wassan! Superkul att höra, tack! Vi uppskattar din feedback :)

Lätt att kommunicera med

Lätt att kommunicera med, snabba på att svara och enkelt att hämta upp bil.
Rekommenderar företaget om du ska hyra bil för en längre tid.

26. januar 2022

Besvarelse fra Schysst Mobility

Hej Marika! Tack för din fina feedback, väldigt kul att höra! :)

Enkelt

Enkelt, smidigt och toppen service rakt igenom!

25. januar 2022

Besvarelse fra Schysst Mobility

Hej! Tusen tack för fin feedback, det gör oss glada! Du är alltid välkommen tillbaka :)

Professionell och flexibel

De på Schysst är professionella. Abonnemanget gav mig mycket flexibilitet att kunna ha en bil under de 4-5 månaderna som jag behövde ha en bil och kunde säga upp när som helst. Andra lösningar hade behövt mer framförhållning och krångliga bindningstider. Första kontakten via chatten med Oliver var super smidigt. Jag fick en nästan ny bil trots kort varsel. Jag valde en Kia Picanto som var ett bra val för mig att köra och parkera i Stockholm. Tjänsten har varit super smidigt och utan krångel. När behövde jag hjälp med däcket då fick jag hjälp direkt.
Det var lätt att lämna bilen till verkstad

2. januar 2022

Besvarelse fra Schysst Mobility

Hej Ehsan! Tusen tack för din fina feedback, det gör oss superglada att höra att du har varit nöjd med vår tjänst! Välkommen tillbaka när du behöver bil nästa gång :)

Mycket nöjd!

Jag leasade en Kia Picanto ett tag, bilen i sig fungerade utmärkt och personalen på Schysst är grymt tillmötesgående och flexibla - mycket nöjd!

25. oktober 2021

Besvarelse fra Schysst Mobility

Hej Anders! Vad glada vi blir att du är nöjd med Schysst! Stort tack för din fina feedback! :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Smidigt och enkelt sätt har hyra bil

Smidigt och enkelt sätt har hyra bil. Snabb och smidig hjälp från Schysst vid frågor och problem

7. oktober 2021

Besvarelse fra Schysst Mobility

Hej! Vad kul att höra! Tack snälla för din feedback :)

Nöjd kund!

Fungerade smidigt från början till slut. Bilen gick utan problem, kundtjänsten är väldigt trevlig och tillmötesgående och inga ”oanade” kostnader som dök upp. Rekommenderas varmt!!

5. oktober 2021

Besvarelse fra Schysst Mobility

Hej Jacob! Superkul att höra! Tusen tack för din feedback, det uppskattar vi :)

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.