Vestiging bezocht, offerte laten maken onder voorbehoud van bekijken locatie en verwijdering werkzaamheden. Op afgesproken tijdstip niemand, gebeld....zijn onderweg, na 1.5 uur locatie bekeken. Opva... Se mere
Se, hvad kunderne siger
We zijn heel tevreden over de schutting die Schuttinggigant bij ons geplaatst heeft. Dit door de vriendelijkheid in het contact vooraf, de fijne en kundige monteurs en de superstrak geplaatste schutti... Se mere
Tot mijn verbazing zie ik dat mijn (en vele andere) negatieve google reviews verwijderd is op verzoek van dit bedrijf omdat ik geen klant ben dus de review vals zou zijn. Ook kan ik niet meer een nieu... Se mere
CIndy uit Blokzijl. Samen met 2 buren gekozen voor de schuttinggigant. Oh wat een geweldige keuze is dat geweest. Mohamed en John, twee op elkaar ingestelde hardwerkende mannen. Vriendelijk correct.... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Schuttinggigant.com is de manier om makkelijk een prijs uit te rekenen voor uw schutting. Wij leveren, bezorgen en plaatsen schuttingen naar uw wens tegen een hoge kwaliteit! Wij van Schuttinggigant bestaan sinds 2015 en zijn ontstaan uit InVia Talentenfabriek. De InVia Talentenfabriek werkt met jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze jongeren hebben bij ons de mogelijkheid om door te groeien vanuit InVia naar Schuttinggigant. In 2012 zijn wij van Schuttinggigant de samenwerking aangegaan met een houthandel in de regio waarvoor we schuttingen zijn gaan plaatsen. In 2015 is de naam Schuttinggigant tot stand gekomen en is de unieke online calculator ontwikkeld. Hierdoor kunt u snel en eenvoudig de beste prijs berekenen voor een complete schutting naar wens.
Kontaktoplysninger
Handelsweg 11, 7671 DB, Vriezenveen, Holland
- 0857734400
- info@schuttinggigant.com
- schuttinggigant.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Zeer tevreden klant :) uit Blokzijl
CIndy uit Blokzijl.
Ons projectje was ongeveer 45 meter schutting (iets meer geloof ik) en binnen de afgesproken tijd stond alles keurig recht. Ondanks de uitdagingen met het hoogstaande grondwater bij ons. Duidelijke adviezen meegekregen voor de nazorg. Echt een aanrader.
Kwaliteit voor een leuke prijs
Echt kwaliteit uit Twente. Heldere duidelijke website, uitstekende service en montage. Niet alleen voor schuttingen maar ook een topadres voor houten schuren en overkappingen.
Geweldige service
Geweldige service. De website is overzichtelijk en een offerte aanvraag is makkelijk en snel. Men kwam netjes op tijd aan en was zeer vriendelijk. Het werk is snel en netjes uitgevoerd zonder enige op of aanmerking. De prijs is ook zeker een pluspunt.
Vriendelijke,eerlijke vakmensen
Vriendelijke,eerlijke vakmensen. Naar tevredenheid is onze schutting geplaatst. Zeker aan te bevelen.
Eerlijke no-nonsense mensen
Eerlijke no-nonsense mensen die hun werk vakkundig doen, zonder verrassingen achteraf. Eigenaar kwam zelf de schutting zetten. Vooraf goede informatie ontvangen en snel plaatsing schutting kort daarna met kwalitatief goede (en mooie) materialen. Kortom: aanrader.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.