Sehr gute erfahrung. Schnell geliefert. Gute kwalizeit. Ich gehe wieder eine bestellung platzen. Herzlichen dank.
Se, hvad kunderne siger
Mijn ervaring is goed. Ik was in eerste instantie wat wantrouwig omdat de prijs veel lager was dan dat ze elders aangeboden worden. Toch even gebeld om te horen of er ook daadwerkelijk opgenomen wordt... Se mere
Pelletkachel gekocht in juni 2023, netjes geleverd een 10 tal dagen later. Bij openen pakket bleek dat de zijpanelen van de MCZ Ego Air Xup ontbraken. Melding gemaakt aan schoorsteenhandel.nl direct a... Se mere
Inmiddels al ruim 2 jaar bezig met enige vorm van reactie. Pelletkachel is tijdens transport dusdanig beschadigd dat hij vervormd is. Ze hebben toegezegd dat ze een tegemoetkoming zouden doen, maar... Se mere
Virksomheden har svaret
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
We zijn meestal slechte service uit…
We zijn meestal slechte service uit Duitsland gewend. We waren hier aangenaam verrast. Zeer vriendelijk en behulpzaam - bedankt!
Zeer goede winkel voor…
Zeer goede winkel voor schoorsteenaccessoires, zeer vriendelijk advies.
Prachtig advies en geweldige service
Prachtig advies en geweldige service. De door u gekochte RVS haard is van uitstekende kwaliteit. Een eerlijke prijs-prestatieverhouding.
zeer goede klantenondersteuning
zeer goede klantenondersteuning. Levering was bij mij na 2 dagen. De kwaliteit is uitstekend!
Valse levertijden
Website geeft aan 2-3 weken levertijd. Na betaling krijg je te horen dat het 6 maanden levertijd is. Dit is vals voorliegen en ik heb binnen 14 dagen mijn bestelling geanuleerd. Nu is het wachten totdat ik mijn geld terugkrijg....
helaas lager kan ik niet beoordelen…
helaas lager kan ik niet beoordelen maar begin er niet aan!! Is een sub vestiging vanuit Duitsland (moederbedrijf Ikontor / ook geen topscores daar) en bij problemen valt het juridische deel onder Duitsland. En ja, de verkoop, aanschaf tot aan levering gaat goed (hoewel beloofde levertijden komen ze ook niet na) maar zodra het op garantie aankomt haken ze af.
Veel excuses en problemen liggen altijd aan een ander maar enige zelfreflectie is er niet bij. Laat staan ergens in tegemoet komen. Overal zelf achteraan bellen en de tussenbedrijven (transport, reparatie, importeurs) geven ook al aan geen zaken mee hun te willen doen.
Veel beloften en ze doen voorkomen een groot bedrijf te zijn met heel veel handel en bij een klein deel gaat het mis. Als dat zo is zorg je dat het kleine deel je snel oplost en mensen niet maanden zonder kachel laat zitten. Beloven ook veel te veel die ze niet na kunnen komen.
Ook niet raar overigens dat je op hun site niet eens een review achter kan laten ? of dat ze zijn aangesloten bij een geschillencommissie.
Met de kennis van nu snap ik dat wel.
Onlangs een pelletkachel besteld voor…
Onlangs een pelletkachel besteld voor een zeer voordelige prijs. Werd zeer vriendelijk te woord gestaan door de verkoper. Kachel werd keurig verpakt bezorgd op de afgesproken datum.
Kortom een zeer tevreden klant!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.