Schleswig Wohnmobile Anmeldelser 14

4,5

4,5

Fremragende service og rimelige priser

Det er nu tredje år i træk vi har lejet en autocamper og har igen haft en rigtig god oplevelse med Schleswig-Wohnmobile. Alt fungerede upåklageligt.

Bestillingsprocessen var enkel, og vi fik altid hurtigt og hjælpsomt svar på vores henvendelser. Autocamperen levede fuldt ud op til forventningerne – den var i flot stand og kørte perfekt. Vi modtog en grundig introduktion til alle funktioner, inden vi kørte afsted, hvilket gav stor tryghed.

Ved aflevering blev vognen gennemgået hurtigt og effektivt, og hele processen var både professionel og behagelig.

Vi er meget tilfredse og kan varmt anbefale Schleswig-Wohnmobile til andre. Vi kommer helt sikkert igen!

8. august 2025

Fantastisk service og fair priser

Har været afsted i en meget fin autocamper fra Schleswig-wohnmobile.
Alt fungerede perfekt.
Bestilling var nemt og vi fik altid meget hurtigt svar på alle henvendelser.
Selve autocamperen var præcis som forventet og kørte rigtig godt. Fik en grundig instruktion i hvordan alt fungerede inden vi trillede afsted.
Ved aflevering blev vognen gennemgået hurtigt og effektivt.

Vi er meget tilfredse og vil gerne anbefale Schleswig-wohnmobile til andre.
Vi vender ihvertfald helt sikkert retur.

24. juni 2025

Super service og virkelig pæn vogn

Super service og virkelig pæn vogn.

Vi har haft lejet en autocamper i 13 dage.
Grundig gennemgang ved afhentning, alt fungerede i vognen, som var pæn og ren.

Ved aflevering gennemgik en medarbejder vognen grundigt, men i hurtig tempo.

Depositum tilbagebetalt efter få dage.

Vi er meget tilfredse!
Skal vi leje autocamper en anden gang vender vi med garanti tilbage.

26. juli 2024

Vi var totalt nybegyndere og lejede en…

Vi var totalt nybegyndere og lejede en autocamper i efterårsferien. Fik en grundig gennemgang endda på dansk. Alt fungerede perfekt. Min datter tabte sin telefon ned bag sædet og vi måtte omkring deres værksted for at få den reddet op. Det tog næsten en time, og det gjorde de UB.

30. oktober 2020

igen, igen......

Har lejet hos dem 6 år i træk og har altid fået super service.
Har vi lavet buler eller lignende skal vi selvfølgelig selv betale!!!
Vi vælger at betale for slutrengøring, så skal vi ikke bruge tid på det når ferien er slut, synes de 100€ er givet godt ud.

10. november 2019

Dårlig service ...find en anden udlejer.

Vi lejede en bil i forbindelse med en tur til Østrig Det viste sig at være en ældre bil uden nogen form for moderne faciliteter som blutooth, mulighed for opladning af mobiltelefon og ingen GPS...fair nok ...men vi skriver altså 2019.Iøvrigt hylede bremserne under hele turen. Vi var uheldige på turen og ødelagde et sidespejl...og det spejl skulle vi naturligvis erstatte...men ikke den overpris som vi blev præsenteret for. Ved afleveringen blev vi præsenteret for en ekstraordinær regning på 250 euro for rengøring efter vores hund. helt urimeligt eftersom vi selv havde gjort rent.For samme beløb kunne jeg have fået rengjort hele mit hus på 170 kvm. et godt råd...hvis I skulle vælge at leje bil hos dem....så få helt klare retningslinier inden I forlader adressen. Vi fornemmede helt klart at udlejeren gik målrettet efter at finde fejl og mangler som de så kunne kræve kompensation for.
Jeg har - af principielle grunde - overgivet sagen til min advokat.

10. juli 2019

Har lejet en bil en lille uge til Le…

Har lejet en bil en lille uge til Le Mans.
Får en ældre bil som har diverse skrammer mm. Det helt okay.
10 min inde i køreturen brokker køleskabet sig med en alarm. Vi ringer til dem og får af vide at det er lågen der ikke er lukket. Men den kan ikke lukkes mere. Så vi slukker det for ikke at høre på det.
Ud over det hyler bremsen hel vildt. Under udlevering får vi af vide den skal afleveres rengjort indvendig.
Ved tilbage levering sørger vi alle 3 for at alt er clean, gulve vasket skabe, vaske ALT er gjort ren.
Da vi får et skriv fra dem kræver de 100€ i rengøring da dette ikke er gjort.
Så nok er de billigst, men det man spare får du lov at betale på anden vis
Elendig service FØJ
I øvrigt får vi bare af vide det er os der ikke fatter at bruge køleskabet samt at bremserne er iorden.

21. juni 2018

Yderst professionelle og yder god service.

De er yderst professionelle og yder en kanon service når man lejer autocampere jeg har kort sagt aldrig oplevet bedre service, der var kun et minus og det var at de ikke havde så man kunne tømme og rense div. Tanke hos dem, men når det så er sagt så vil jeg med glæde leje hos dem igen man skal bare huske at holde på en plads natten før hvor man kan tømme og rense tankene. De får en STOR anbefaling her fra.....

23. april 2018

Super god ferie. Servicen var helt i top

Vi lejede en AutoCamper i 2 uger.
Bilen stod klar ved afhentning. Vi fik en god forklaring/gennemgang af bilen. Herunder gennemgik vi autocamperen for små buler og ridser der var på bilen. Alt blev noteret ned.
Det viste sig dog dagen efter, at der var en ekstra bule på camperen som vi ikke havde set på afhentnings tidspunktet. Jeg ringede straks og meddelte Schleswig Wohnmobile. Det blev meddelt, at det ville blive noteret.
Ved aflevering af Camperen var jeg lidt skeptisk over, om jeg kom til at betale for den ekstra bule vi havde fundet.
Men det viste sig at jeg ikke behøvede at bekymre mig. Der blev blot spurgt til hvorpå bilen jeg havde fundet bulen.
Vi fik hele vores depositum tilbage, selvom der var røget et par glas på turen.
Alt ialt en super god service hvor vi havde lejet en super dejlig bil.
kan klart anbefales til andre.

Hilsen LP og Familie

19. juli 2015

Tar' ikke imod kritik....

Vi lejede en luksus autocamper tilbage i 2010, som i bund og grund var en fantastisk familiecamper, der tog os på en lang tur rundt i en stor del af Europa - MEN - Da vi holder på motorvejen lige syd for Hamburg (i kø naturligvis ;)) og laver et sving, springer køleskabet op - og det var selvfølgelig "låst" - og det viser sig at låsen aldrig har virket som den skulle. Da vi aldrig har forsøgt os med autocamperferie før, anede vi ikke uråd eller selv tjekkede inden afgang fra Flensburg - det kom til at koste os det meste af et fyldt køleskab med mad som alt sammen måtte smides ud da vi nåede frankrig næste morgen - køleskabet var nu nemlig begyndt at varme ;)
Vi kontaktede naturligvis Schleswig-Wohnmobile på telefonen, som foreslår at vi "sætter noget i klemme" - en pind eller noget lignende, da de ikke vil have os forbi et værksted, men hellere vil ordne problemet 14 dage senere, når vi skulle returnere bilen ;(
Jeg "accepterer" ufrivilligt og foreslår at vi så får en reduceret leje - det blir slået hen og da vi afleverer bilen et par uger senere, er der ingen der er bekendt med pågældende telefonsamtale og vi får INGEN refusion for et manglende køleskab.
Kort sagt kunne vi kun bruge køleskabet når vi var på 230V og holdt stille - så snart vi skulle køre varmede skabet (gassen virkede åbenbart ikke efter hensigten)...
Det gjorde rent faktisk et forholdsvis negativt indhug i vores ellers dejlige ferie med vores børn - som iøvrigt elskede hele konceptet med et kørende hotel ;)
Men det tog den frihed fra os, som netop skulle have gjort at vi kunne campere mere "tilfældigt" og impulsivt end vi ellers kom til.
TJEK ALT INDEN I KØRER AFSTED PÅ FERIEN - og accepter ingenting der kunne virke problematisk!

7. januar 2014

Fantastisk oplevelse

Vi hentede den lejede autocamper en mandag formiddag og fik den udleveret og gennemgået øjeblikkeligt. Camperen var et år gammel men fremstod som næsten ny. Vi havde ingen mangler eller problemer med den i leje perioden og selvom der manglede lidt bestik ved hjemkomst og en lille skramme udvendig, har vi i løbet af kun to dage fået vores fulde depositum tilbage. (Lejede den 6 uger). Derudover ligger de kun 20 min. fra grænsen. Skal vi leje en autocamper igen, bliver det hos Schleswig wohnmobile.

6. august 2013

Vælg et andet firma

Lang ventetid på bilen. Over tre timer, og ingen undskyldning fra dem. Dårlig behandling i forbindelse med lille uheld. Øv. Vil ikke anbefale dem. Der er nok andre at vælge i mellem.

10. november 2012
Vis anmeldelser på alle sprog. (14 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto