Een tijdje terug laten schilderen en nog steeds ziet alles er perfect uit.
Buiten en een ander opnieuw laten schilderen nu we nog wat drogen dagen hadden. Allemaal goed gelukt.
Prettig schildersbedrijf. hadden wat schilderwerk in onze woning wat gedaan moest worden en is keurig uitgevoerd.
Schilder kon snel beginnen, vandaar voor dit bedrijf gekozen, werk is verder keurig gedaan.
Schilder Enschede" staat bekend om zijn uitstekende huisschilderdiensten in Enschede en omgeving. Met jarenlange ervaring in de schilderindustrie bieden wij hoogwaardige en duurzame schilderoplossingen voor zowel binnen- als buitenschilderwerk. Ons team van vakbekwame schilders gebruikt alleen de beste verfmaterialen en technieken om ervoor te zorgen dat elke klus met precisie en aandacht voor detail wordt uitgevoerd. Of het nu gaat om het opfrissen van een enkele kamer of een volledige woningrenovatie, wij staan garant voor een prachtig resultaat dat voldoet aan de verwachtingen van onze klanten. Wij geloven in een klantgerichte aanpak en streven ernaar om een uitstekende service te bieden van begin tot eind. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit, en we werken nauw met u samen om uw visie tot leven te brengen. Kies voor Schilder Enschede voor professionele en betrouwbare schilderdiensten die uw huis laten stralen.
Capitool 10, 7521 PL, Enschede, Holland
- +31533690204
- contact@schilderenschede.com
- schilderenschede.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Een tijdje terug
Een tijdje terug laten schilderen en nog steeds ziet alles er perfect uit.
Touch ups zijn zo goed gedaan dat alles…
Touch ups zijn zo goed gedaan dat alles egaal oogt.
De schilder gaf duidelijke adviezen…
De schilder gaf duidelijke adviezen over het verzorgen van nieuwe verf in huis.
Wat fijn was is dat hij meedacht toen…
Wat fijn was is dat hij meedacht toen wij ineens iets anders wilde
the team wees in woonkamer op stukje…
the team wees in woonkamer op stukje dat nog nattig leek en zei dat trekt vanzelf weg beetje krom maar ok
Ze Hielpen Vriendelijk Met Meubels Schuiven Geen
ze hielpen vriendelijk met meubels schuiven geen gedoe
hij was open over de prijs en kwam z'n…
hij was open over de prijs en kwam z'n woord na
ze vertelden dat sommige muren beter…
ze vertelden dat sommige muren beter gewoon opgefrist konden worden in plaats van volledig opnieuw
Met de gekozen verfkleuren voelt de…
Met de gekozen verfkleuren voelt de gang nu veel lichter en bijna dubbel zo ruim.
partner zei dat hij toegankelijk was en…
partner zei dat hij toegankelijk was en altijd vriendelijk
we hadden geen haast en hij ook niet
we hadden geen haast en hij ook niet, dat zie je terug in het resultaat
Mooi geverfd en niet te duur
Betaalbare vakman die de tijd neemt…
Betaalbare vakman die de tijd neemt voor kwaliteit, dat zie je
goed schilder
goed schilder, eerst alles netjes afgeplakt prijs per opdracht oke aanrader hoor!