Ik ben al zeker 6 jaar bezig met deze mensen voor een schaden die op werk is gebeurd eerste instantie leek het allemaal te mooi om water te zijn komen met heel veel beloftes en het eerst hoor ik een b... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Na 4 jaar is de zaak eindelijk rond, niet de schuld van Schade 24 maar van de tegenpartij. Hier en daar af en toe wat lastig met bereikbaarheid, maar eigenlijk altijd fijn contact gehad met André, B... Se mere
Na mijn ongeluk wist ik niet wat ik moest doen tot ik een tip van een vriendin kreeg om contact op te nemen met Schade24. Een vriendelijke dame heeft mij alles uitgelegd hoe zij te werk gingen en hoe... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Kosteloos schade claimen met Schade24
Kontaktoplysninger
Oranjesingel 28, 6511 NV, Nijmegen, Holland
- 024 6793842
- info@schade24.com
- schade24.com
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Schade24 is fantastisch
Schade24 is fantastisch! Ze hebben me geholpen met mijn auto-ongeluk en de service was snel en efficiënt. Ik raad ze ten zeerste aan!
Goed geholpen
Mijn dochter zei dat ik kontact moest opnemen met jullie, jullie hebben mij goed geholpen.dank jullie wel!
Bedankt voor alle hulp
Bedankt voor alle hulp Andre! Ik ben goed geholpen naar mijn ongeluk op het werk door Andre van Schade24.
Hartelijk bedankt voor de tijd en moeite voor mijn zaak.
Goed en vriendelijk geholpen
Super!
Ik ben enorm goed geholpen door Schade24! Complimenten daarvoor!
Vriendelijk bedankt
Vriendelijk bedankt. Mr Safi heeft mij goed geholpen.
Ik reed in mijn scootmobiel over de rotonde, een auto zag mij niet en maakte een botsing.
Ik ben goed geholpen heel het proces.
Werd gelijk geholpen
Werd gelijk geholpen, en ik wist gelijk hoe ik er voor stond.
Top service je word meteen geholpen
Ze heeft me goed geholpen
Goed geholpen
Na mijn auto ongeluk ben ik terwijl ik kon herstellen goed geholpen door Schade24.
Professionele aanpak
Door de professionele aanpak van Schade24 is mijn probleem goed opgelost.
Alles netjes geregeld
Alles hartstikke goed en conform volgens afspraken gegaan.
Ik ben echt heel goed en professioneel…
Ik ben echt heel goed en professioneel geholpen. Fijne mensen die zeer behulpzaam en kundig zijn.
Hele slechte klantenservice… ze moeten…
Hele slechte klantenservice… ze moeten nieuwe klantenservice cursus volgen !
Heeeeeeele slechte service
Heeeeeeele slechte service! Ik schrijf eigenlijk nooit recensies maar deze schade maatschappij heeft mij vanaf juni aan het lijntje gehouden. Na mijn aanrijding,zou ik goed geholpen worden, van allerlei beloftes gedaan,de schade was erkend door de tegenpartij, en zou schadevergoeding krijgen, en ineens hoorde ik niks meer. Wat bleek? De beste man van schade24 was ontslagen! Met gevolgd dat alles (mijn dossiers) overnieuw verstuurd moest worden, ze wisten niet eens wat mijn letsel was!
Puntje bij paaltje, terug bij af,de tegenpartij weigert iets uit te keren
, ik raad schade24 niemand aan!
De aanpak in het begin was goed en…
De aanpak in het begin was goed en voortvarend, maar naarmate het proces langer duurde moesten we er vaker zelf achteraan en werden beloften als: "we bellen elke maand terug" niet nagekomen. Toch zijn we wel tevreden over het geheel, zeker op het laatst toen een medewerkster haar beloften wel hield en het proces goed heeft afgesloten.
Met vriendelijke groet.
Scooter ongeluk. Top service.
naar aanleiding van een aanrijding op mijn scooter gegoogled naar wie mijn schade kon claimen. Even gebeld naar schade24 en direct geholpen.
Top bedrijf!
Top bedrijf!
Een ongeval is een hele gebeurtenis, dan is het erg prettig als er proffesioneel je belangen worden behartigd. En dat is hier zeker het geval!
Zeker een aanrader!
Vriendelijk personeel! Ik ben snel en goed geholpen. Ze gaan spreekwoordelijk voor je door het vuur. Zeker een aanrader!
Schade24 denkt met je mee
Schade24 denkt met je mee. Met beleid tonen ze begrip voor de zaak en zorgen voor een oplossing. Ik kan het iedereen aanraden om schade24 te gebruiken in geval van onmacht.
Læs mere om andre typer anmeldelser.