1,9

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

1,9

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Vieze Facebook oplichters

Meteen een bericht na het plaatsen van mijn auto op Facebook marketplace. Mevrouw wou langskomen en had mijn adres al. Vervolgens ook de vraag naar een VR rapport. Wist ook al zeker dat ze de auto wou kopen tijdens onze ‘ontmoeting’ dus wou de €30 vergoeden. Dit niet gedaan omdat ik het niet vertrouwde en ze zag meteen van de afspraak af.

2. juli 2026

Niet gebruiken

Niet gebruiken! Word gebruikt dooe oplichters die een auto van je willen kopen, ze komen niet! Verspillen je tijd en je bent geld en gegevens kwijt! Trap hier aub niet in!

1. juli 2026

Fraude

Forceren je via nepaccounts op FaceBook een VHR rapport te kopen, die bij diverse sites goedkoper te verkrijgen is..

27. juni 2026

Scammers

Zoals iedereen hier, gelijk na plaatsen van FB advertentie ontving ik een FB bericht van "een dame", met een leeg FB profiel, dat interesse had in mijn auto... inderdaad was RWD rapport niet voldoende en vroeg ze om de scanmyauto.nl te gebruiken en dat ze dat wel zou terugbetalen bij de aankoop... alsof ze de auto sowieso zou kopen... dus niet heel logisch, dus google led me hier. dank voor deze reviews. dus ik voeg er graag deze ook toe om duidelijk te maken, trap er niet in.

1. juli 2026

GROTE OPLICHTERIJ !!!

GROTE OPLICHTERIJ !!!
Kort na het plaatsen van mijn motor op FB kreeg ik contact met een potentiële koper, die de vraag prijs zou betalen als ik een rapport zou opvragen bij scanmyauto.nl.
Het rapport heb ik nooit ontvangen. TRAP HIER DUS NIET IN !!

30. juni 2026

SCAM SCAM

SCAM SCAM!
A certain Akshara Namkar is showing interest in a car,makes an appointment with you and before you meet he requires a scanyourcar document which ie costing money which goes apparently into his pocket! BE Carefull tomorrow he jas a different name I bet

30. juni 2026

GROTE SCAM!

GROTE SCAM!! Op facebook een reactie gehad op mijn auto advertentie en diegene was geïnteresseerd in de auto maar met voorwaarde dat er wel via deze site een check moest worden gedaan. Dit is waarschijnlijk gewoon de eigenaar van dit bedrijf, want nadat ik bijna €50 heb betaald kreeg ik geen gehoor meer

29. juni 2026

scammer

scammer. eigenaar van website vraagt je 30 euro te betalen zie reacties hierboven...

28. juni 2026

Eigenaar contacteert elke autoverkoper met rapport voor eigen gewin.

Nadat ik mijn auto te koop zette, had ik een potentiële koper. Deze begon eerst een heel verhaal dat hij de gegevens wilde omdat hij al eens eerder belazerd was.
Ik stuurde de openbare info van RDW.
Was niet goed genoeg, moest deze zijn, kost 30 euro. Zelfs een alternatief van 10 euro, vrijwel identiek aan RDW, en, zo lees ik, representatief voor vergelijkbare als Scanmyauto, was niet genoeg, het moest perse deze zijn. De potentiële koper bood zelfs 25% boven de vraagprijs als ik het rapport zou kopen.
Op mijn suggestie dat hij 30 euro overmaakte en na aftikken vraagprijs + 25% de 30 euro terug kreeg, wilde hij niet ingaan...
Ik ook niet op zijn oplichterspraktijken. Het is zijn eigen bedrijfje.
Trap er dus niet in.

26. juni 2026

Scam!

Scam!
Onmiddelijk nadat ik mijn auto te koop had gezet dient zich een potentiele koper aan die erop stond dat ik dit rapport kocht, na veel apps heen en weer kwam het erop neer dat ik het moest betalen en het later terug kreeg ( waarschijnlijk niet dus )
Trap er niet in!

27. juni 2026

Onjuiste informatie en oplichting

Kort nadat ik mijn auto online te koop heb gezet, krijg ik een reactie van een potentiële koper die zeker weten mijn auto wilt kopen, maar ik moest kost wat het kost op de site van scan my auto een rapport aanvragen en betalen. Meneer wilde zogenaamd desnoods ook betalen voor dat rapport. Echter klopt het rapport niet. Alle informatie die erin staat kan je ook op internet achterhalen. De aanpassingen die later zijn aangebracht bij de dealer staan helemaal niet in het rapport. Ook de informatie over schade en km stand krijg je niet. Nadat ik betaald heb, heb ik op geen manier meer contact gekregen met de zogenaamde koper. Ik heb sterk het vermoeden dat de site van hemzelf is of dat hij met hun samenwerkt. Ik ben in ieder geval mijn geld voor niks kwijt. Ik raad de site ten sterkste af.

21. juni 2026

Er dette din virksomhed?