Första gången jag handlade här. Varan motsvarade förväntningarna och kvalitet. Beställde på torsdag och på måndag efter är varan levererad, toppen. Fakturan dök upp på mail direkt efter leverans. Jätt... Se mere

Inga större problem. Hemsidan fungerade inte när jag skulle beställa, men efter mailkontakt med en ultra-pudlande kundservice ordnade det sig. En lite märklig grej var att varan jag beställde kom i et... Se mere

Till att börja med så var det rätt apparat till rätt pris. Men det var servicen, de snabba svaren och bemötandet när jag fick problem som är dem främsta anledningen till 5 stjärnor. Att bara sälja bil... Se mere

Jag fick snabbt och trevligt svar på en fråga om min beställning. Leveransen gick fort och även om paketet kom i originallådan i hårdplast med endast lite virad plast som emballage höll det fint. Jag... Se mere

1. Butik med entreprenørmaskiner og -udstyr
  2. Entreprenørmaskinforhandler
  3. E-handelsservice
  4. Værktøjsbutik

Hej och välkomna till Scan Impex. Vi är ett litet företag baserat i vackra Halland och våran passion är glada och nöjda kunder. Vi är inom handelsbranschen och håller främst på med batteridrivna verktyg och utrustning. Det vi kan erbjuda och alltid strävar efter är trevlig och snabb service, Snabba leveranser och schyssta priser.

4,7

EDIT: Varan har inte levererats.

EDIT 2023-08-16:
Mycket trevligt bemötande och ansträngningar för att få fram varan. Tydligen DB Schenker som slarvat bort packetet.
---------------------------------------------------------
2023-08-10: Varan har inte levererats.

5. august 2023

Besvarelse fra Scan Impex AB

Tusen tack för omdömet! Vi finns här och försöker alltid hitta lösning så att ni har så bra upplevelse som möjligt :)

Bra produkt
Snabb leverans

22. juli 2023

Besvarelse fra Scan Impex AB

Tack för omdömet! Vi är riktigt glada att höra att ni har haft en bra upplevelse!

Snabb behandling av order ca 1tim till…

Snabb behandling av order ca 1tim till sms från DHL att paket är klart att hämta från företaget

4. juli 2023

Besvarelse fra Scan Impex AB

Jajamen, vi försöker komma ikapp blixten :D
Tack så hjärtligt för omdömet <3

Gjorde en beställning för över 2 veckor…

Gjorde en beställning för över 2 veckor sedan har fortfarande inte hört något ?

30. april 2023

Hej,
Vi förstår att du kan vara sur men betalningen på den ordern hade inte gått igenom vid den tiden.
Det var inte förens vi kontaktade dig angående detta som du gjorde ett andra försök med betalningen vilket var lyckat, Vi tror och hoppas att allting gick precis som det skulle efter betalningen väl hade gått igenom.

Super priser

Snabb leverans, bra service svarade på frågor även på en söndag

kanon bra priser

22. april 2023

Besvarelse fra Scan Impex AB

Tusen tack för det fina omdömet Patrik!
Här finns det ingen ledig dag :)

Bra pris

Bra pris. Snabb beställningsbekräftelse, 30 min senare är varan på väg.
Snabb leverans!
Toppen!

19. april 2023

Blixten :)
Vi är otroligt glada att du är nöjd med servicen och betjäningen, vi försöker alltid vårat bästa.

Du är toppen!

Enkelt att beställa och bra…

Enkelt att beställa och bra återkoppling med bekräftelse o faktura.
Överskådlig hemsida med presentation av produkterna.
Då inköpet av produkten är avsedd som present kan jag inte yttra mig om den.

6. april 2023

Besvarelse fra Scan Impex AB

Tack hjärligt att du valde oss :)
Vi hoppas att våra vägar korsas snart igen :)

Rekommenderar varmt Scan Impex.

Handlat en del verktyg av Scan Impex och får alltid förstklassigt bemötande, snabb återkoppling, blir det strul så löser dom det.
Kan varmt rekommendera att handla från dom.
Mvh Patrik.

16. marts 2023

Besvarelse fra Scan Impex AB

Tusen tack för det otroligt fina omdömet Patrik!

Leverans

Snabb leverans

21. marts 2023

Besvarelse fra Scan Impex AB

Vi är glada att du tyckte om servicen, Hoppas vi syns snart igen :)

Går inte att nå på telefon

Går inte att nå på telefon. Svarar inte på Mail.

13. marts 2023

Hej Mats,
Vi tittade igenom erat ärande, ni hade beställt 2 styckna batterier fast en av dom var felskickad så att ni fick bara 1.
Dagen efter så skickade vi det andra batteriet till er och vi ser att ni har fått det.
Vi hoppas att allting är ok nu, vi försökte också nå är genom telefon men fick inget svar.
Om ni vill ta kontakt med oss så är ni välkomna att göra det på info@scanimpex.se

Tråkig början och ett bra slut…

Det var en bra site att beställa från och bekräftelsen kom snabbt. Men det kom ingen skruvdragare, det visade sig att DB Schenker hade missat att sända SMS till mig. Det ordnades upp och jag fick min skruvdragare på en vecka.

14. marts 2023

Besvarelse fra Scan Impex AB

Vi är glada att allting löste sig tillslut,
Vi försöker alltid att hjälpa till med det vi kan.
Tack för att du valde oss!

Dem kan börja på att svara på Mail

Dem kan börja på att svara på Mail. Fått fel varor och dem har fortfarande inte svarat efter 2veckor. Uruselt!!

13. marts 2023

Hej Kristian,
Vi har skickat iväg några mail som du inte har svarat på, vi inväntar svar där så att vi kan fortsätta korrespondera genom mail.
Vi har haft problem med våra e-mail eftersom vi ändrade domän leverantörerna och många mail kom sent och vissa kom inte fram alls vilket vi ber om ursäkt för..

Used machine instead of new one

Unfortunately, The machine was used and been packed again and I have send an e-mail completing about the machine but no one reply to my message.
I will never buy anything from you again and I will not recommend you

2. marts 2023

Hello,
We checked our system and we saw that you have purchased a DWC410 from us.
We have not received any e-mails or messages from you so we kindly ask you to contact us so we can deal with this misunderstanding.
We do not sell used machines and we never will so this truly must have been a misunderstanding, please contact us and we can talk through it.
E-mail: info@scanimpex.se