Scandinavian Safe AB Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mycket nöjd med designen/funktionen på skåpet. Köpte ett SP88. Fick även mycket hjälp när leverans företaget strulade. De skötte i princip kontakten åt mig och höll mig uppdaterad via sms/samtal.... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hade vägarna förbi Stockholm där dom har sitt lager. Eftersom jag bor i Skåne tänkte jag att det skulle vara bra att slippa skicka skåpet så jag frågade helt enkelt om jag kunde komma och hämta det, e... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Utan tvekan ett 5-stjärnigt betyg till detta företag. Ska ni köpa säkerhetsskåp eller liknande - titta inte någon annanstans. En fantastisk kundservice som hjälper till snabbt och effektivt - precis s... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Pengeskabsbutik

Skrevet af virksomheden

Scandinavian Safe är ett familjeföretag som drivs av tre syskon! Vi hjälper dagligen våra kunder att välja rätt skåp utefter behov och arbetar alltid efter att ge våra kunder bästa tänkbara service! På Scandinavian Safe tillverkar och säljer vi certifierade säkerhetsskåp, vapenskåp och nyckelskåp för hem och företag. Våra skåp finns i flera olika storlekar och färger, så att de inte bara skyddar det som betyder mest utan också kan bli en snygg och personlig del av inredningen. Vi skickar skåp till fast fraktpris över hela Sverige - och i Stockholmsområdet erbjuder vi dessutom leverans och installation med vår egna personal. Med 25 års erfarenhet i branschen, ett stort lager i Stockholm och ett team som är grymma på service, hjälper vi dig att hitta rätt skåp utefter ditt behov. Vill du se mer av oss, bjuder vi dessutom på humor med hög igenkänningsfaktor från både familje- och arbetslivet på vår instagram!

Kontaktoplysninger

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

6 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Sinnebilden av fantastisk kundservice

Helt och hållet fantastisk kundservice! Jag fick problem med mitt nylevererade skåp, som var en kombination av fabrikationsfel och klantighet från min sida som gjorde problemet värre än det hade behövt vara. Jag skrev till kundservice på en fredagskväll, och de tog sig tid att återkomma till mig på söndagen. Eftersom jag delvis var vållande så hade jag väntat mig att i värsta fall behöva betala för ett helt nytt skåp. Scandinavian Safe löste problemet, och mer därtill, utan kostnad för mig.

27. august 2024

Besvarelse fra Scandinavian Safe AB

Tack snälla Henrik för den fina recensionen! Vad härligt att höra att du är så nöjd med oss trots issues, det gör oss glada 🤩

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

A smile Goes a long way!

A good gunsafe for sure, good service yes, but it was your personalities that convinced me most to choose Scandinavian safe. Love it!

Keep it up, it’s a warm smile every insta post!

10. juni 2024

Fantastic to hear, thanks Tom! 🥳

Bra showroom och service

Bra showroom/butik där man enkelt kunde väljs produkt. Trevlig service där de hjälpte till att lasta i bilen.

22. februar 2024

Besvarelse fra Scandinavian Safe AB

Stort tack för att du tagit dig tid att så fint recensera oss!

Otrolig service

Är så nöjd med mitt skåp! Äntligen någon som gör lite härliga vapenskåp. Men det bästa var nästan servicen, så otroligt proffsig, personlig och snabb.
Scandinavian Safe får MVG plus av mig, rolig instagram också!

5. december 2023

Besvarelse fra Scandinavian Safe AB

Stort tack för din fina recension, den värmer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Väldigt bra skåp och lika bra support

Skulle köpa ett skåp för ett par år sedan och kollade runt rätt mycket. Valet föll till slut på ett SP66 från Scandinavian Safe och har varit mycket nöjd med det, riktigt gedigna skåp. Nu var det dags att uppgradera och köpte faktiskt 2 nya i olika storlek och är otroligt nöjd! Tog hemleverans som inte bara gick snabbt och smidigt, killarna som kom var väldigt trevliga och serviceminded. Skåpen är grymma - de har en riktigt genomtänkt design, lätt att komplettera med extra hylla om man skulle vilja det senare och sjukt bra service från säljteamet med, alltid glada och lätta att prata med. Kul att det är ett familjeföretag med!

23. februar 2023

Besvarelse fra Scandinavian Safe AB

Så roligt att du är nöjd med oss och våra skåp! Stort tack för den fina recensionen!

Bäst i branschen!

Bästa företaget i branschen! Snabba, duktiga och alltid lika trevliga. Dessutom gör de branschen roligare på sociala medier. Fem stjärnor!

21. februar 2024

Besvarelse fra Scandinavian Safe AB

Vilka fina ord, det uppskattas verkligen! Stort tack!

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.