Scandinaviandream Anmeldelser 20

4,6

4,6

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har givet mig en bedre søvn

Har givet mig en bedre søvn! Tyngdedynen er god! I starten skulle man vende sig til det. Men wow nu er jeg sindsygt glad for at have købt den. Modtog samtidig god service.

Tusinde tak

14. august 2024

Hurtig levering, god kontakt med virksomheden, og fantastisk dyne, som både er god og flot!

12. juli 2024

Besvarelse fra Scandinaviandream

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både leveringen og din nye dyne. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse.

Vh ScandianvianDream

Fantastisk Octopus tørrestativ

Grundet pladsmangel sprang jeg ud i at købe den praktiske Octopus Tørrestativ, som jeg ikke har kunne finde andre steder før. Tørrestativet er robust og i lækker kvalitet. Den er nem og praktisk til at folde ind og ud. Fremragende service og produkt!

25. juli 2024

Besvarelse fra Scandinaviandream

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med Octopus Tørrestativet og vores service. Det glæder os, at det har gjort hverdagen nemmere for dig.

Designer og funktionel!!!

Super fedt produkt! Meget praktisk og stil ren😍 tænk en gang at et tørrestativ ligner et designer produkt men samtidigt også er funktionelt! Konen herhjemme er super glad for det, varmeste anbefalinger herfra!

27. juli 2024

Besvarelse fra Scandinaviandream

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at både du og din kone er tilfredse med tørrestativet. Din anbefaling betyder meget for os.

Vh. ScandinavianDream

Bedste tyngdedyne jeg har haft

Bedste tyngdedyne jeg har haft! 5-stjerner⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

13. juli 2024

Besvarelse fra Scandinaviandream

Tak for de flotte ord og de fem stjerner! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din nye tyngdedyne.

Fremragende og venlig service

Fremragende og venlig service. Hurtig levering. Lækker kvalitets tyngdedyne - blød som smør og føles som et dejligt kram.
Jeg elsker min dyne. Den kan varmt anbefales.

11. juli 2024

Besvarelse fra Scandinaviandream

Tak for din varme anbefaling! Det betyder meget for os at høre, at du er så glad for din tyngdedyne og vores service.

Vh. ScandinavianDream

Kan kun anbefales her fra!

Scandinaviandream har været gode til at besvare mine spørgsmål, havde hurtig levering og god kundeservice. Kan kun anbefales her fra!

1. juli 2024

Besvarelse fra Scandinaviandream

Tusind tak for din anbefaling! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice og levering.

Vh. ScandinavianDream

Jeg har sovet meget uroligt om natten…

Jeg har sovet meget uroligt om natten, og har fået mange forslag om en tyngdedyne. Nu har jeg prøvet en fra Scandinaviandrem, da jeg har en del bekendte som også købt en dyne fra dem, og kunne ikke være mere glad for den, rigtigt god kvalitet, og service samt en hurtig levering.

1. juli 2024

Besvarelse fra Scandinaviandream

Tak for din detaljerede anmeldelse! Det glæder os at høre, at vores tyngdedyne har hjulpet dig til en bedre nattesøvn, og at du er tilfreds med kvaliteten og servicen.

Vh. ScandinavianDream

Jeg har haft den bedste oplevelse med…

Jeg har haft den bedste oplevelse med scandinaviandream.dk, og Omar, som var så flink at finde den helt rigtige dyne til mig! Kvaliteteten på dynerne er helt i top og leveringen kom efter 2 dage. Jeg vender helt sikkert tilbage :)

8. juli 2024

Besvarelse fra Scandinaviandream

Tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at Omar kunne hjælpe dig med at finde den perfekte dyne, og at du er tilfreds med både kvaliteten og leveringen. Vi ser frem til at betjene dig igen!

Utroligt lækker tyngdedyne

Utroligt lækker tyngdedyne. Jeg har efterhånden prøvet nogle stykker på markedet og må sige at denne her er specielt lækker. Tusind tak for rigtig hurtig levering og super service og hurtige respons til mine spørgsmål. 5/5 herfra!

12. juni 2024

Besvarelse fra Scandinaviandream

Hej Mathias. Vi hos ScandinavianDream er rigtige glade for at du syntes dynen er lækker. Vi takker mange gange

Venlig Hilsen
ScandinavianDream

Jeg købte en tyngdedyne til min…

Jeg købte en tyngdedyne til min kæreste, og hun er meget tilfreds! Dynen har forbedret hendes søvnkvalitet, og hun føler sig mere udhvilet om morgenen. Leveringen var hurtig.

10. maj 2024

Besvarelse fra Scandinaviandream

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at din kæreste er meget tilfreds med tyngdedynen, og at den har forbedret hendes søvnkvalitet. Det er også dejligt at høre, at leveringen var hurtig. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at I har haft en god oplevelse med vores produkt.

Kanon søvn

Kanon produkt, jeg købte to af disse dyner til mig og min kæreste.

Og jeg må sige de har hjulpet vores søvn utrolig meget!

Tak for en fed service!

4. juni 2024

Besvarelse fra Scandinaviandream

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at både du og din kæreste har fået bedre søvn med vores dyner. Det glæder os også, at I er tilfredse med vores service. Tak fordi I valgte ScandinavianDream, og tak fordi I deler jeres positive oplevelse.

Aldrig sovet SÅ godt før

Denne tyngdedyne forbedrer min søvnkvalitet markant!
Så hvis du gerne vil sove bedre, opnå dybere søvn og falde hurtigere til ro, så er denne tyngdedyne lige noget for dig.
Jeg har sovet med dynen i noget tid nu, og jeg sover virkelig godt og kommer i dyb søvn. Kan klart anbefales!

31. maj 2024

Besvarelse fra Scandinaviandream

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at vores tyngdedyne har forbedret din søvnkvalitet så markant. Det er fantastisk, at du nu sover dybere og falder hurtigere til ro. Vi sætter stor pris på, at du deler din positive oplevelse og anbefaler vores produkt til andre. Vi håber, du fortsætter med at nyde en god nats søvn med vores tyngdedyne!

God tyngdedyne

God tyngdedyne, materialet er virkeligt dejligt. Venlig og god service, kan i hvertfald anbefales

22. maj 2024

Besvarelse fra Scandinaviandream

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores tyngdedyne og materialet. Det betyder meget for os, at du også har haft en god oplevelse med vores service. Tak fordi du anbefaler os!

Jeg er blevet rigtig glad for dynen

Jeg er blevet rigtig glad for dynen, den giver mig tryghed, og føles lige præcis som en tyngdedyne skal føles. Det er god materiale.

16. maj 2024

Besvarelse fra Scandinaviandream

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er blevet rigtig glad for vores dyne, og at den giver dig tryghed og komfort. Det er også dejligt at høre, at du er tilfreds med materialet. Din tilfredshed er vores største belønning.

ScandinavianDream

Jeg er SÅ tilfreds med min ordre

Jeg er SÅ tilfreds med min ordre! Det har hjulpet på min søvn, hvilket har gjort at min hverdag fungere bedre. Selve dynen er af et dejligt og blødt materiale, hvilket gør det dejligt og lækkert at sove med!

5 stjerner ud af 5!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

16. maj 2024

Besvarelse fra Scandinaviandream

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Vi er utroligt glade for at høre, at vores dyne har hjulpet dig med at forbedre din søvn og dermed din hverdag. Det er også dejligt at høre, at du er tilfreds med dynens materiale og komfort. Din tilfredshed betyder meget for os, og vi sætter stor pris på, at du deler din positive oplevelse.

ScandinavianDream

Vis anmeldelser på alle sprog. (20 anmeldelser)