Scandinavian Bike Tech Anmeldelser 100

4,9

Jeg stod med en sprit ny 2023 RockShox Super Deluxe Ultimate bagdæmper, som skulle på min nye ramme. Kontaktede SBT da min nye dæmper ikke havde den rigtige tune i compression, og jeg skulle også brug... Se mere

Lækker service muligheder :D Hurtigt tilbage melding da det endelig lykkes dem at få skilt min cane creek bagdæmper ad med lidt forsinkelse😁 Det er et super lækkert system i har, ifht ti... Se mere

Sendte en yderst defekt FOX bagdæmper til service/rep. Jeg vidste udemærket at det ville koste ekstra da det ikke kun var et alm. service. Ekstra omkostningerne kom på en mail med billeder er fin fork... Se mere

God og kompetent vejledning til valg af affjedring i forbindelse med køb af ny cykel. Tager sig tid til at vejlede hvilken type/ mærke affjedring der passer bedst i forhold til brug og fremtidig ser... Se mere

Er du på udkig efter Affjedrings-Service, Produkter eller Vejledning. Vi har Skandinaviens største udvalg og ekspertise indenfor alle segmenter.

4,9

Det fungerer bare

Det fungerer bare. Venlig og kyndig vejledning og god information omkring ens service. Indleveret kl.9 og hentet kl.11. Kan ikke forstille mig et andet sted at få service af dæmpere.

15. marts 2024

Super hurtig og god service

Super hurtig og god service
Jeg indsendte forgaffel og dæmper til SBT om søndagen og modtog dem igen fredag så jeg kunne komme ud og nye den nyservicerede affjedring.
Der var fin dokumentation med der angav indstillingerne (og de var præcis som da det blev indleveret).
Tobias var så venlig at ringe med tuningstips inden afsendelse af de nyservicerede dele.
Helt klart anbefalelsesværdig.

26. oktober 2023

God og kompetent vejledning

Tager sig tid til at vejlede hvilken type/ mærke affjedring der passer bedst i forhold til brug og fremtidig service.
Har tidligere brugt Scandinavianbiketech til service af forgaffel og gør det helt sikkert igen.

26. oktober 2023

Top profesionelle

Fantastisk! Super pro service… ind og bestil en tid på hjemmesiden, der bliver fluks sendt en fragtlabel.. der sendes billede dokumentation for udført service. Giver mine varmeste anbefalinger herfra 👍

22. august 2023