1. Køkkenudstyrsbutik

Velkommen til Scandi Kitchen, din destination for innovative køkkenløsninger og redskaber, der gør madlavningen til en fornøjelse. Vi forstår vigtigheden af at levere kvalitetsprodukter, der passer ind i en moderne livsstil. Vi stræber efter at tilbyde innovative løsninger, der gør hverdagens udfordringer i køkkenet til en leg. Uanset om du er en professionel kok, en madentusiast eller en begynder. Sammen skaber vi smagsfulde øjeblikke, og deler en kærlighed til madlavning.

3,5

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Hurtigt og nemt at finde hjemmeside

Hurtigt og nemt at finde hjemmeside, og bestille.
Levering nemt at følge.

5 stjerner for at svare hurtigt på en mail, hvor vi havde et opklarende spørgsmål.

23. oktober 2023

Kære Ketty,

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores hjemmeside, bestillingsproces og leveringsservice. Det betyder meget for os at vide, at du fandt det nemt og hurtigt at handle hos os.

Vi er også glade for at høre, at du værdsatte vores hurtige svar på din e-mail med et opklarende spørgsmål. Kundeservice er en vigtig prioritet for os, og vi gør vores bedste for at besvare spørgsmål og hjælpe vores kunder effektivt.

Endnu en gang tak for din anmeldelse og for at give os 5 stjerner. Vi sætter pris på din støtte, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden. Hvis du har flere spørgsmål eller behov, er du altid velkommen til at kontakte os.

Godt og nemt

Et godt produkt og nemt at bruge - så kan kun anbefale det

1. oktober 2023

Hej Karina,
Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores produkt, og at du finder det nemt at bruge. Vi sætter pris på din anbefaling.
Har du spørgsmål eller brug for yderligere hjælp, er du velkommen til at kontakte os.

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt er så glad for den, elsker at bruge den dagligt til skønne salater.

29. september 2023

Hej Camilla,
Vi er glade for at høre, at du er begejstret for vores produkt og nyder at bruge det til dine daglige salater.
Tak for din støtte og positive feedback! Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Scandikitchen

Var skeptisk da min kone fortalte mig…

Var skeptisk da min kone fortalte mig at hun havde investeret i et nyt køkken redskab. Nu er jeg glad, for det er blevet nemt at skære grøntsager, så de har samme størrelse, hvilket ser flot ud, i en salat m.m. Vores nye hjælper i køkkenet, blev leveret dagen efter at den blev bestilt, det er god service. Vi er begge glade og tilfredse for vores køb.

10. oktober 2023

Kære Thomas,

Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og er glade for at høre, at jeres nye køkkenredskab har været til stor glæde og har leveret de ønskede resultater.
Hurtig levering er en prioritet for os, og det er dejligt at vide, at I oplevede god service.
Hvis I har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er I altid velkomne til at kontakte os. Tak for jeres støtte, og vi ser frem til at betjene jer igen i fremtiden.

God gaveidé !!!

Jeg er så begejstret for min nye køkkenhjælper! Kvaliteten er god, prisen er god og så er den nem at bruge og rengøre.
Jeg købte nogle flere, så jeg kunne give dem som gaver;)

30. september 2023

Kære Catharina,

Vi sætter stor pris på din positive anmeldelse af vores køkkenhjælper. Det glæder os at høre, at du er begejstret for produktet og finder kvaliteten tilfredsstillende. Vi bestræber os altid på at tilbyde produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Det er fantastisk at høre, at køkkenhjælperen er nem at bruge og rengøre, da brugervenlighed og vedligeholdelse er vigtige faktorer for os.

Vi er taknemmelige for, at du har valgt at købe flere køkkenhjælpere for at give dem som gaver. Det er en vidunderlig idé, og vi er sikre på, at modtagerne vil værdsætte dem lige så meget som du gør.

Endnu engang tak for din støtte og din positive feedback. Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os når som helst. Vi ønsker dig fortsat glæde med din køkkenhjælper.

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt, virkelig nem at bruge og rengøre.

20. september 2023

Hej Ingse,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at vores produkt har levet op til dine forventninger og har været nemt at bruge og rengøre.

Vi lægger stor vægt på at skabe produkter, der gør hverdagen lettere og mere bekvem, og det glæder os at høre, at vi har opnået det med dette produkt.

Hvis du skulle have yderligere spørgsmål eller brug for hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi er her for at sikre, at din oplevelse med vores produkter forbliver fantastisk.

Endnu en gang, tak for din positive anmeldelse, og vi håber at have muligheden for at betjene dig igen i fremtiden.

Virkelig godt produkt!

Virkelig godt produkt!
Jeg bestilte min Scandi Slicer, for et par dage siden, og leveringen gik så stærkt. Jeg har anvendt den flere gange nu, og er kun positivt overrasket. Den er god i størrelsen, og egentlig bare en super effektiv måde at gøre din madlavning nemmere (og sjovere) på. Den er praktisk, og oven i købet, pæn at have stående, så det er en kæmpe anbefaling!

14. september 2023

Kære Naya,
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med din Scandi Slicer!
Vi er stolte af vores hurtige levering, og effektive produkt. Det er fantastisk at høre, at den gør din madlavning nemmere og sjovere.
Tak for din anbefaling. Vi håber, at den fortsat vil bringe glæde til dit køkken!

Mega fedt produkt!!

Min scandi slicer er det bedste der er kommet til mit køkken, fordi den gør det sure arbejde i køkkenet nemt og hurtigt som at hakke grønsager, det er det perfekte produkt til os med en travlere hverdag.

11. september 2023

Kære Alexander,
Det er fantastisk at høre, at din Scandi Slicer har gjort en positiv forskel i dit køkkenliv! Det er virkelig et godt redskab til at gøre hverdagen lettere og mere effektiv, især når det kommer til at hakke grøntsager og lignende opgaver.
Vi sætter pris på din feedback og er glade for at kunne bidrage til at gøre madlavning mere bekvemt for dig.

Scandikitchen.

Min madlavning er blevet en del…

Min madlavning er blevet en del nemmere. Scandi Slicer fungerer super godt til at skære frugt og grønt ud med. Det har sparet mig tid i køkkenet, super godt redskab og nemt at gøre rent.

5. september 2023

Kære Nicole,
Det er fantastisk at høre, at din Scandi Slicer har gjort din madlavning lettere og mere effektiv. Det er netop, hvad et godt køkkenredskab skal gøre!
Vi er glade for at høre, at det også er nemt at rengøre.
Tak for din anmeldelse. Vi håber at din Scandi Slicer fortsat vil være en værdifuld hjælp i dit køkken.

Scandikitchen.

Vis anmeldelser på alle sprog (11 anmeldelser)