Svindlerfirma....aldrig set vare - pengene var de hurtige til at trække fra kontoen. En stjerne er i overkanten.

Scandi-Stil leverer virkelig nogle moderne styles, der passer perfekt til min livsstil. Kvaliteten er super, og jeg får mange komplimenter, når jeg har deres tøj på.

Hvis jeg kunne give 0 stjerner, havde jeg givet det. Klassisk kinabras. Blusen, jeg købte, og den jeg fik leveret, var to forskellige bluser. Ekstrem dårlig stofkvalitet. Er røget direkte i skuffen me... Se mere

1. Modedesigner

Vores designs er inspireret af den danske arv og kombinerer elegance med komfort, så alle kvinder kan udstråle sin indre skønhed.

1,9

Under middel

Svindel

Svindel - modtager forkert kvalitetsløs vare og der ingen retur eller andet, da firmaet ikke kan kontaktes.

18. januar 2024

Ren svindel

Ren svindel. Efter en måneds ventetid på et par eccosko fik jeg leveret et par kinasko i værste kvalitet. selv størrelsen var forkert. firmaet vil ikke tage dem retur, da det er imod deres politik!

24. januar 2024

Svindler firma så det basker

Svindler firma så det basker. Bestiller ecco sko,det står det også på faktura; men det man får er en kina sko,der ikke engang ligner en ecco sko og str. passer slet ikke.

13. januar 2024

Snyd og bedrag og en lang næse.

Bestilte én bluse, men fik en helt andet end bestilt. Klagede. Kunne ikke få returlabel. Men fik en længere mail med indviklet forklaring på, hvordan jeg selv skulle sende retur til Kina. Det fremgik ikke af ordrebekræftelsen at varen var fra Kina. Dårlig service. Dårlig kommunikation. Snyd og bedrag.
På vegne af min svigermor

14. september 2023

Hold jer langt væk fra dette firma

Hold jer langt væk fra dette firma, det er fupfirma, som bare sender det de har på lager, uanset, hvad du har bestilt.
Jeg bestilte to kjoler, som skulle være i blandingsbomuld i str. M.
For det første trak de pengene med det samme, varerne kommer først 3 uger efter.
De kjoler som jeg så fik, var slet ikke den model, som jeg havde bestilt, og størrelserne var en M og en XL, og det var i 100 pct. polyester.
Så det er penge lige ud af lommen, da der ikke er en returlabel med, så kan du ikke engang returnere varen og få dine penge tilbage.

15. september 2023

Køb aldrig her fra

Køb aldrig her fra. Det Rene fup. Den kjole jeg købte ligner på INGEN! Måde den der var vist på deres hjemme side. Kvalitet er li 0, Når man skriver til dem, får man standart svar retur fra en fiktiv Mary Leverings tiden er over en mdr og pengene blev trukket så snart jeg bestilte.

8. september 2023

Bestilte 2 bluser

Bestilte 2 bluser, pengene blev straks trukket og bluserne kom cirka 14 dage efter. De 2 bluser, jeg modtog lignede på ingen måde billederne i webshoppen og kvaliteten mere end ringe, røg direkte i skraldespanden - hold jer fra dem.

2. september 2023

Fake

Fake
Kina-varer
Pengene trækkes lynhurtigt - mega lang levering af FORKERTE varer og selvreturnering og selvbetalt til mystisk Kina-adresse - pengene er tabt

2. september 2023

Fake !

Bestilte kjole med dyreprint igennem facebook... Pengene trukket øjeblikkeligt.. hvorefter de skrev at jeg ville modtage ordrebekræftelse....det er nu 4dage siden og har intet hørt.Tror desværre det var farvel til penge og kjole

30. august 2023

PAS PÅ!!!

PAS PÅ!!!! Dette er en ren Kinabutik. Bestilte en bluse, men fik en helt anden leveret. Blev trukket pengene før levering og efter klage, blot besked om at jeg skulle returnere til en mystisk adr i Kina, uden returseddel og for egen regning!

29. august 2023