Het verbaast me dat de broodjes met de hand gepakt ipv met een tang oid. De mensen die in de kraam staan werken met dezelfde handen en doen hier ook de betaling mee... grote minpunt waardoor ik de bro... Se mere
Opnieuw een prijsverhoging en een aangepaste vulling. De vleesvulling pasta is grover van structuur en minder smaakvol. Meer zout aanwezig. Na vijf 14 jaar de Jong sauzijzen op zoek naar een alternat... Se mere
Op aanraden van iemand een bestelling gedaan om mijn collega's te trakteren voor mijn verjaardag. Een dag van te voren gebeld, vriendelijk te woord gestaan en direct kunnen regelen. De saucijzen waren... Se mere
Allereerst: dit zijn gewoon de lekkerste saucijzenbroodjes die ik heb gegeten! Verder is het bestellen super eenvoudig en de aflevering was uitstekend. Kort vooraf werd ik gebeld dat hij eraan kwa... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
De lekkerste saucijzen!
IK had een online bestelling gedaan en…
IK had een online bestelling gedaan en kreeg daar keurig een bevestiging van.
Maar later bleek dat de vestiging gesloten was.
Moesten we het zelf halen.
Tip: als een vestiging is gesloten dan gelijk aangeven dat je daar niet kunt bestellen.
Goed op tijd en nog heerlijk warm
Lekker vers en netjes op tijd geleverd.
Paar dagen van tevoren besteld
Paar dagen van tevoren besteld. Netjes optijd geleverd en super lekker weer.
Op tijd geleverd
Op tijd geleverd, ondanks de vraag of het eerder kon i.v.m. personeelstekort.
Door de drukte de servetten vergeten... De broodjes smaakten er niet minder om!
Mooi op tijd geleverd en goede…
Mooi op tijd geleverd en goede kwaliteit en heerlijk warm
Betrouwbaar en correct
Ik had voor een bruiloft 70 stuks…
Ik had voor een bruiloft 70 stuks saucijzen besteld. Met de vraag om deze op een precies tijdstip te bezorgen. Dit is correct uitgevoerd en ik heb heel veel lovende reacties gehoord van de gasten over de smaak van deze broodjes.
Lekker en snel ophalen
Ik kon mijn bestelling op de aangegeven tijd ophalen, ook waren de premium saucijzen erg lekker.
Ik hem 35 broodjes besteld voor een…
Ik hem 35 broodjes besteld voor een fors bedrag en kan dan niet om de bezorgkosten van 4,50 heen wanneer je vroeg dezelfde dag bestelt. Dat voelt niet goed. Vanaf bijvoorbeeld 50,-- moet je volgens mij altijd gratis bezorgen
Nooit meer taart
De saucijs is altijd lekker warm, hij is altijd vers, hij is zelden te lang gebakken, de verhouding peper in het vlees is perfect. We kunnen eigenlijk niet meer zonder...
Prima bezorging en heerlijke broodjes
Heerlijke saucijzen en appelflappen
Heerlijke saucijzen en appelflappen, saucijzen nog heel warm, mooie tijd geleverd