Er begyndt at få massage hos Sascha og det er fantastisk 🙏🏻 Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en markant forskel i min krop. Sascha er meget professionel, dygtig og nem at snakke m... Se mere
Sascha Coaching
Sasha gav en meget fin og grundig introduktion til mit træningsprogram, og kan varmt anbefale hende.
Andre kiggede også på
Sasha gav en meget fin og grundig…
Fremragende holistisk træning, sparring og kropsterapi
Sascha har en helt fantastisk bredde og dybde i hendes faglige og personlige kompetencer - uanset om behovet er opbygning af styrke, smidighed eller kropsterapi. Hun har også en betydelig livserfaring som skinner igennem ved en stærk evne til at se og mærke sammenhænge (både fysisk, mentalt og bredere livsstilsmæssigt) hos klienter og udfordrer og sparrer på en virkelig god og seriøs måde. Hendes commitment til kvalitet og grundighed i det hun laver er tydeligKan klart anbefales.
Er du til sved på panden
Er du til sved på panden, højt gear og en træner der tager hensyn til dine skader eller skavanker, er du til en træner der altid er i godt humør og vil dig det bedste, så skal du helt klart vælge Sascha💪🏼
Sascha er FANTASTISK ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Er begyndt at få massage hos Sascha og det er fantastisk 🙏🏻
Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en markant forskel i min krop. Sascha er meget professionel, dygtig og nem at snakke med, hvilket gør, at man føler sig tryg med det samme. Jeg kommer ikke til at kunne undvære mine behandlinger hos Sascha. Jeg kan varmt anbefale hende 🙏🏻♥️
Min livskvalitet er betydeligt forbedret.
Sascha er den bedste til det hun laver. Hun er virkelig en menneske kender og man kan trygt henvende sig uanset om det er coaching, personlig træning, massage, cupping eller genoptræning. Sascha er virkelig dygtig til at forstå den enkeltes behov og problematikker. Man føler sig hørt, set og forstået. Jeg har prøvet mange forskellige behandlere og behandlinger, men aldrig fået gavn af det andet end symptombehandling. Jeg har lidt af hovedpine dagligt og migræne minimum en gang om måneden. Og Sascha har virkelig hjulpet mig, og jeg kan nu sige at jeg har fået forbedret min livskvalitet utrolig meget.
Sascha ved lige hvor der skal trykkes…
Sascha ved lige hvor der skal trykkes når kroppen gør ondt. Sascha er sød, meget venlig og nem at tale med. Jeg kan klart anbefale behandling af Sascha, jeg kommer hos Sascha jævnligt og har endelig fået bugt med den gamle murerkrop.
Sascha har magiske hænder.
Sascha er virkelig sød og dygtig til sit arbejde. Hun har styr på hvad hun laver. Efter blot første behandling kunne jeg mærke en stor bedring og mine smerter i skulder var væk.
Kan stærkt anbefales⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
SASCHA HAR MAGISKE HÆNDER🥰
Sports massage
Jeg har i noget tid haft hofte problemer. Efter to gange massage hos Sascha er dette blevet langt bedre. Det foregår i et trygt rum og der er adskillige muligheder som varme i briksen m.m. Kan klart anbefale
Sascha er en meget dedikeret…
Sascha er en meget dedikeret behandler/massør.
Efter fire behandlinger er min skulderskade god igen og det er tæt på fuld bevægelighed i skulderleddet.
Klar anbefaling herfra 🤗
Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra. Om det træning eller massage så er Sascha virkelig dygtig. 🌸❤️
Kan ikke anbefale Sascha varmt nok
Kan ikke anbefale Sascha varmt nok. Og det kommer fra en, der ikke kan fordrage at træne.
Sascha er ikke blot fagligt kyndig udi træning — hun formår også at gøre hver træningssession til en fest, endda i så høj grad, at man nogengange har det, som havde man været til en. Hun er hård, men retfærdig, god til at tage hensyn til svage punkter og træne de steder man mangler at styrke. Og hvis man lige trænger til en kort pause fra træningen, er hun altid frisk på et lille crashkursus i twerking, en sjov balanceøvelse eller lidt træningscoaching til de dage man ikke træner hos hende.
Så af sti afsted til Sascha — og det kan kun blive endnu mere en fest i hendes nye træningsstudio.
Sascha er simpelthen så dygtig!
Sascha er simpelthen så dygtig!
Hun har en holistisk tilgang til kroppen, og masserer derfor ikke kun det område, som man har problemer med, men hun går i dybden, spørger ind og arbejder med kroppen som helhed.
Jeg ville til enhver tid lægge min krop og mit sind i hendes hænder!
Stor anbefaling
Sascha er virkeligt dygtig til det hun laver og man kan tydeligt mærke hendes store passion og glæde for hendes arbejde. Hun er utroligt inspirerende og et skønt menneske. Hun er meget forstående og dygtig. Jeg har gået til massage hos Sascha, og kan kun anbefales. Efter kun få behandlinger oplevede jeg store redsultader.
Yderst Kompentent
Yderst kompetent coach der formår at koble den fysiske progression sammen med den mentale og styrke begge. Hun tager dig blidt i hånden og går med dig hele vejen, om det så er i form af et forløb eller blot et godt råd i nu og næ.
Sascha er en stjerne
Sascha er den bedste massør. Hun er yderst kompetent, meget lyttende og virkelig sød.
Jeg har gået hos Sascha i to år, og hun har i den grad ydet den bedste behandling i forbindelse med mine myoser.
Sascha får mine varmeste anbefalinger.
Sascha kan ikke anbefales nok
Sascha kan ikke anbefales nok. Allerede fra første møde med hende kan man mærke hvor stor en glæde det giver hende at hjælpe andre, hun tager sit arbejde utroligt seriøst og er ubegribelig god. Jeg har kun haft fornøjelsen af massage hos hende, og efter få besøg føler man nærmest man har kendt hinanden længe og hun kender og husker ens problematikker.
Kæmpe thumbs up herfra
Den eneste coach jeg vil arbejde sammen med
Sascha satte sig lynhurtigt ind i mine ønsker og tilpassede træningen, så det gav mening for mig.
Hun gjorde træningen sjov og heppede på mig hele vejen igennem. Under mit forløb rykkede både min muskelmasse, fedtprocent og kost sig markant – og det var sjovt fra start til slut.
Det er tydeligt, at Sascha brænder for at hjælpe sine klienter i mål. Og så er hun bare et rigtig dejligt menneske at være sammen med - Jeg tager gerne en runde mere!
Jeg har trænet med og af Sascha de…
Jeg har trænet med og af Sascha de seneste 4-5 år og får jævnligt massage af hende. Sascha er meget opmærksom på ens træning og god til at tage hånd om eventuelle skavanker, og super god til massage.
Altid en god oplevelse med Sasha.
Altid en god oplevelse med Sasha.
Det bliver taget godt hånd om udfordringerne. Sasha kan varmt anbefales.
Hilsen Marianne
Sasha er dygtig til at mærke og…
Sasha er dygtig til at mærke og fornemme de problemer der gemmer sig i kroppen.
Hendes hænder føler sig frem og løsner.
Hendes væsen er behagelig og hun er god til at lytte
Lokalet er behageligt og omgivelserne rolige.
Massage hos Sasha kan klart anbefales 🦾