Een jurk besteld, was compleet ander materiaal dan op de foto’s. Retourkosten zelf betaald en nu maanden verder nogsteeds mijn terugbetaling niet ontvangen.
Sara Lara Mode
Se, hvad kunderne siger
Een bestelling geplaatst vervolgens te horen gekregen dat ze dit niet op voorraad hadden en dat ik maar iets anders moet kiezen (ook al wou ik dit niet), producten komen aan met hele slechte kwaliteit... Se mere
Virksomheden har svaret
Mijn bestelling kwam netjes aan, wel duurde het lang. Met steeds mailtjes dat de bestelling onderweg was. (Bleek uit het buitenland te komen ) De kleuren waren vergelijkbaar met de afbeelding... Se mere
Virksomheden har svaret
I ordered 2 dresses which quality is below expectations. I tried to contact CS for return and refound but after 3 emails still no contact from their side. I do not recommend Edit:I would like add... Se mere
BESTEL HIER NIETS
Beste mensen, bestel hier NIETS. Wat je bestelt wordt NIET of VERKEERD geleverd. U bent nu gewaarschuwd. Niet janken als uw bestelling/levering NIET klopt, wanneer u hier toch iets besteld.

Import uit China
Import uit China. Dezelfde artikelen zijn voor een paar euro te koop bij Ali Baba.

Dit zijn oplichters!!
Dit zijn oplichters!!! Niet intrappen. Ik heb zwarte damesschoenen besteld en kreeg goedkope herenschoenen van stof. Op de website wordt geen retouradres vermeld. Als je dit opvraagt blijkt dat je zending naar China moet.

Besvarelse fra Sara Lara Mode
Sara's Mode Winkeltje door M Online…
Sara's Mode Winkeltje door M Online Community Was the first name of this company: read the reviews of that company and make your decision after reading if you want to place an order.
They sell you products made in China. Products are not what you think they look like. After placing an order it’s impossible to contact them.
The positive reviews on this page are placed by themselves. Think twice 🙏🏽

Besvarelse fra Sara Lara Mode
Slap aftreksel van foto op website
Mooie leren slippers besteld, slap aftreksel ontvangen. Leek totaal niet op de foto op de website. Slap nep leer, dikke witte plastic zool. Ze lijken niet eens op de foto die op de website staat.
Bovendien veel later geleverd dan op de site staat. Al met al dus een waardeloze webshop.

Besvarelse fra Sara Lara Mode
Man man man…..wat een journey
Man man man…..wat een journey. Bestelling gaat heel makkelijk, maar het krijgen van de spullen….wachten maar. Ik wacht nog steeds. Heb een e-mail geschreven, maar het is akelig stil aan de overkant…..ik vrees het ergste. Nou, geen Sara Lara mode meer.

Besvarelse fra Sara Lara Mode
Niks gekregen 2 weken geleden besteld…
Niks gekregen 2 weken geleden besteld en nogsteeds niks, 2 mails gestuurd maar ook daarop geen reactie.
Niks bestellen hier!!!!

Zeer teleur gesteld
Ik vind ook dat lara sara geen sterren verdient. Heb een colbertje besteld en kreeg daarvoor in de plaats een zeer slechte kwalitatieve jasje voor. Zeer teleur gesteld. Ik bestel hier ook nooit meer

Besvarelse fra Sara Lara Mode
Als ik geen sterren kon geven zou ik…
Als ik geen sterren kon geven zou ik het doen. Ik heb twee jurkjes besteld bij deze winkel. Het duurde 2 weken voordat het binnen was en een theedoek is nog van betere kwaliteit dan deze jurkjes. Ip de site prijzen ze hun retourbeleid fantastisch aan. Ik ben al 2 weken met ze aan het mailen voor mijn retourzending in orde te maken maar krijg steeds dezelfde geautomatiseerde emails terug. Mega frustrerend. Ben nog steeds niks opgeschoten en wil gewoon mijn geld terug. Koop hier nooit iets!

Zonnebril besteld
Zonnebril besteld, is volgens deze winkel geleverd. De koeriersdienst welke het heeft verzonden geeft aan dat het door mij ontvangen is. Als ik contact opneem met deze winkel krijg ik steeds automatisch antwoord. Van het kastje naar de muur,… zonder zonnebril.

Feestkleedje
Mijn bestelling was op tijd en heel mooi stof en model zoals op de foto .
Grootste dropshipping oplichters
Grootste oplichters, sturen rotzooi op en geven je geld niet terug. Ze dwingen je de producten terug te sturen naar een retour adres in China volledig op eigen kosten in ruil voor een miezerige shop tegoed van 75% van je aankoopwaarde om vervolgens opnieuw rotzooi aan te schaffen of bieden een restitutie van 20%. Dropshipping oplichters.

Chinese oplichting
Zoals beschreven in de revieuws is dit een Chinese dropshipper.
Producten zijn van zeer slechte kwaliteit en retourneren is niet mogelijk. Ze zijn in strijd met de Nederlandse regelgeving waarin staat dat ze in hun voorwaarden moeten vermelden dat retourneren naar China moet. Tevens plegen ze Fraude door schriftelijk te vermelden dat je een goedkopere waarde moet opgeven om douane kosten te vermijden.
Niks kopen hier, is oplichting!

Oplichters
Hele slechte ervaring gehad met deze shop. Ik had twee gala jurken besteld. De jurken zijn van slechte Chinese kwaliteit. Je kan ze ook op shein bestellen voor veel goedkoper. Ik heb ze gemaild voor een retour. Ik weet totaal niet hoe ik het moet doen, ik kreeg er ook geen retourlabel of iets bij. Op de site staat dat ik moet mailen voor een retour adres. Nouja prima ik heb dat gedaan. Ze reageerden echt meteen. Stuk of 5 mailtjes verder accepteerde ze pas dat ik me volledige bedrag terug wilde en de jurken wilde retourneren. Ze bleven mij maar kortingen en dingen aanbieden. Ik wilde dat allemaal niet. Uiteindelijk zei ik duidelijk dat ik het bedrag terug wilde, hun vonden het prima en zeiden in de mail dat ik voor verdere vragen nog een mail moest sturen. Ik heb in hun laatste mail geen retour adres gekregen. Dus ik heb weer een mail gestuurd naar hun met de vraag wat het retour adres is. Ik heb nog steeds geen antwoord terug gekregen. Het is echt oplichterij dit. Ik laat mij dit niet gebeuren dus ik ga er werk van maken. Niet bestellen hier om dit gezeik te voorkomen!!!!

Oplichters NIKS bestellen
Winkel is van naam veranderd, eerst 'Sara Modewinkeltje'
Mega slechte recenties.
Jurk klopt niet met de foto, materiaal is slecht, kleur wijkt af. Reactie per mail komt wel maar je kan het niet terug sturen. Bedrijf lijkt in Nederland te zitten als winkeltje, dit is niet het geval. Spanje komt ook ergens voor in de afschriften maar waarschijnlijk komen de slechte spullen gewoon van Ali of Temu.
Wanneer je mailtje voor het retouradres komen ze alleen met 'Het aanbod' om voor het bedrag meer te bestellen op hun site. 'Vergeet niet dat je nog steeds het aanbod van 100% winkeltegoed kan accepteren, mocht je dat liever hebben.'
Conclusie: NIKS bestellen

Besvarelse fra Sara Lara Mode
I ordered 2 dresses which quality is…
Edit:I would like add that SaraLara promised full refund, it was 5 days ago, and guess what, they again stoped responding on my questions regarding refund. One big scam!

Oplichters
Spullen staan voor fractie van de prijs op Ali expres (precies dezelfde foto’s als op deze site). Duurt ontzettend lang voordat de levering aankomt (dropshipping direct vanuit China). Ontvangen item is niet conform de bestelling (centuur ontbreekt) maar daarna krijg je geen contact meer met ze zoals ik (helaas te laat) ook bij vele andere reviews lees. Op basis van de website en mails denk je dat je met een bedrijf te maken hebt, maar dit is vooral mooi geknutseld en blijken gewoon oplichters. Bestel hier echt niet, ze sturen rommel en je bent je geld kwijt.
NB. Op de site staat dat ze recent hun naam hebben gewijzigd. Zoek ook eens op saras modewinkeltje op trust pilot. Iets meer reviews en allemaal met dezelfde boodschap, dit zijn oplichters.
Update: laat je niet misleiden door de zorgvuldig gekozen woorden als reactie op mijn review. Ik heb inmiddels emails contact gehad maar krijg het niet opgelost met hen omdat ook de emails door AI geschreven worden en elke keer iets anders gezegd wordt. Hieronder hebben ze nu geschreven dat ik terugbetaling krijg om voor de buitenwereld netjes te lijken maar dit is helemaal niet zo!! Ik ga dus aangifte doen van oplichting. Ik raad anderen ook aan dit te doen zodat dit bedrijf snel opgedoekt kan worden en niet meer mensen hun geld verliezen of teleurgesteld zijn.

Dropshopping alles van Ali expres
Dropshipping alles van Ali expres

Besvarelse fra Sara Lara Mode
Læs mere om andre typer anmeldelser.