Sapiens i Norden - hold dig langt væk!
Sapiens i Norden med kun ét kontor (København) består primært af det tidligere TIA Technology, som er under afvikling, selvom de hævder det modsatte.
Jeg blev rekrutteret efter en grotesk lang udvælgelsesproces (inklusive 9 individuelle interviews på tværs af globale ledelsesniveauer i UK, US og Israel, alle med godkendelse til næste niveau op til og med CEO) med det formål at drive strategisk enterprise salg i den nordiske finanssektor. Rollen var defineret omkring langsigtet B2B-salg, højt værdisat konsulentarbejde og engagement på toplederniveau. Men Kali (UK Manager) og Raj havde åbenbart kun fokus kortsigtede resultater.
På trods af tydelig opbakning fra den internationale ledelse blev det hurtigt klart, at rollen manglede intern forankring og støtte i den nordiske salgsorganisation, som opfattede den nye position som overlappende og uønsket og de modarbejde denne nye rolle fra start, alt hvad de kunne.
Denne manglende organisatoriske tilpasning førte til en tidlig afvikling af rollen. Jeg har aldrig i mit liv oplevet noget ligende.
Jeg kan kun anbefale, at man ikke tager ansættelse i Sapiens, risikoen er ganske enkelt for høj.