Uspiselig pizza
Jeg skriver for at udtrykke min store utilfredshed med en nylig oplevelse, jeg havde hos jer. Jeg og en ven bestilte pizza fra jeres restaurant, og desværre var både kvaliteten af maden og servicen langt under forventet standard.
For det første bestilte vi en deep pan pizza, som desværre ikke svarede til den type pizza, vi havde forventet. Den var fladere end en almindelig pizza, og dejen var rå i midten, hvilket gjorde den uspiselig. Dette er ikke acceptabelt, da man bør forvente, at maden er tilberedt korrekt.
Derudover havde min ven specifikt bedt om en pizza uden tomatsovs, og vi ringede derfor til restauranten for at få bekræftet, at denne ændring var korrekt. Første gang blev vi oplyst om, at pizzaen var uden tomatsovs, men da vi efterfølgende ringede for at dobbelttjekke, blev vi bekræftet i, at pizzaen faktisk indeholdt tomatsovs. Dette kunne have udgjort en sundhedsrisiko for min ven, og vi blev ikke informeret korrekt, hvilket er yderst bekymrende.
Endvidere var den måde, personalet håndterede situationen på, helt utilfredsstillende. Da vi forsøgte at få en løsning, blev vi mødt med en uhøflig og uprofessionel attitude. Personalet nægtede at anerkende problemet og insisterede på, at de havde lavet pizzaen korrekt, uden at være villige til at finde en rimelig løsning. Desuden blev vi lovet, at vi ville blive kontaktet inden for 5 minutter, hvilket aldrig skete.
Jeg vil ikke anbefale dette sted til nogen! Find et andet pizzeria
28. marts 2025