Fantastisk forløb og coach
Jeg har haft et super fantastisk forløb med alle tiders coach der bare er der for en, lytter til én og tilpasser alt til hvad man kan, vil og magter. Kan klart anbefales 🥰
Mit navn er Saniyah Raza og jeg er personlig træner og kostvejleder. Mit fokus er nærværende coaching, hvor vi tager dine udfordringer op sammen. Gennem samtaler, skræddersyet materiale og løbende delmål er mit mål at give dig succesoplevelser undervejs, så vi ikke kun ser frem til slutmålet, men også nyder processen 💪
Tårnvej 151D, 1, 2610, Rødovre, Danmark
Jeg har været i forløb hos Saniyah i ca 4 måneder. Jeg har været utrolig glad for det, og jeg har lært enormt meget. Jeg er erfaren i et fitnesscenter med styrketræning, men har alligevel lært helt vild mange nye ting af Saniyah, og fået en ny tilgang til mine træninger. Jeg har opnået fede resultater med hendes hjælp, og kan kun anbefale et forløb hos hende- uanset erfaring med kost og træning. Hun står altid til rådighed og er et meget sympatisk menneske, hvor man føler sig tryg, hvilket har været rigtig rart i et forløb, der til tider kan være udfordrende.
Stor anbefaling herfra!
Min oplevelse med Saniyah har været intet mindre end fremragende. Hun har vist sig at være ekstremt dygtig og opmærksom, hvilket har haft en stor betydning for mig i mit forløb. Hendes evne til at inddrage den mentale aspekt af træningen har været særligt værdifuld, og det har tydeligt fremmet min udvikling og selvindsigt.
De øvelser, Saniyah udvælger, er ikke kun interessante, men også meget tankevækkende, og de har opmuntret mig til at reflektere dybere over mine egne processer og fremskridt. Det er tydeligt at mærke, at Saniyah brænder for sit arbejde, og denne passion skinner igennem i hver session. Hun går altid det ekstra skridt for sine klienter, sikrer, at vi får mest muligt ud af vores tid sammen.
Jeg har stor respekt for Saniyah, og det er en fornøjelse at arbejde sammen med hende. Jeg vil uden tvivl anbefale hende til alle, der søger en coach, der virkelig kan gøre en forskel.
Jeg var ved Saniyah i 3 måneder og det var et virkelig godt forløb, det har skabt rammen for et godt videre træningsforløb og nye gode vaner.
Hun er god til at lave et træningsprogram, som er tilpasset det man gerne vil fokusere på, samt komme med input til, hvad der også er relevant at have fokus på, for at man når sine mål.
Hun er god til at støtte en i at nå sine mål og holde en motiveret hver uge, så man opnår de delmål man har lavet sammen. Jeg føler at hun gør en stor indsats, for at det bliver mere personligt og nærværende selvom det er et online forløb og hun tager løbende de ting man kommer med til underretning og justere ens program så det passer en bedre.
Jeg har været virkelig glad for mit forløb og vil helt klart anbefale hende hvis man søger en personlig træner
Saniyah har gjort en kæmpe forskel for mig, da hun både har hjulpet mig med min kost, min træning og mit mindset! Hun forstår mine behov, og udpeger alle mine positive fremskridt. Herudover holder hun mig motiveret, og er god til at skubbe mig igang så jeg villigeholder mine resultater. Jeg værdsætter hendes coaching, og anbefaler hende til dig, der søger en personlig, personlig træner!
Jeg har været hos Saniyah i et stykke tid nu og er utrolig glad for hendes motivation, coach-gejst og en sindsyg støtte når man ikke gider mere! Jeg kan VARMT anbefale hende til en hver! Du gør det så godt Saniyah bliv ved med det!😃
Saniyah er super super dygtig!! Det er tydeligt at se, at hun gerne vil skabe bæredygtige resultater og giver en gode redskaber, som er med til at man bliver mere selvstændig. For mig adskiller hun sig fra alle andre, fordi hun har selv været igennem en sindsyg udvikling og har dermed et godt erfaringsgrundlag, idet hun ved, hvordan det kan være at være på den anden side. Derudover sætter hun sig også selv nogle mål på Instagram, så man føler sig ikke helt alene. Jeg har været i forløb hos hende over 2 gange, og der har ikke været en eneste sekund, hvor jeg har fortrudt. Hun er virkelig sød og sætter realistiske mål for en, og det elsker jeg. Hun er også en sindsyg god motivationsfaktor og er med en, når det både går godt og dårligt. Kort fortalt: investerer i et forløb hos Saniyah, det er en investering i dig selv!! Du udvikler dig SÅ meget og vil seriøst ikke fortryde det!!