Virksomheden har svaret
Na een rondje gelopen te hebben in filiaal Naaldwijk toch even met wat vragen bij Nick terecht gekomen. Alle tijd genomen voor ons en alles netjes uitgewerkt. Vanaf het eerste contact voelde dit go... Se mere
Virksomheden har svaret
Sanistunter, dompel je onder in luxe Sanistunter heeft luxe showrooms, waarin droombadkamers tot leven komen. In onze grote showrooms treft u diverse badkameropstellingen in de laatste trends en designs. Onze ervaren sanitairspecialisten staan altijd voor u klaar om u de laatste ontwikkelingen op sanitair en tegelgebied te laten zien! Onze sanitairspecialisten staan, uiteraard geheel vrijblijvend, voor u klaar om u te adviseren. Zij zorgen er voor dat u de sfeer en uitstraling die u zoekt voor uw nieuwe badkamer te verwezenlijken. Middels ons geavanceerde 3d-tekenprogramma komt uw droombadkamer vervolgens tot leven. Sanistunter streeft altijd naar 100% klanttevredenheid. Naast gegarandeerd de laagste prijs van Nederland, staan wij voor een ongekend hoog servicelevel en uitstekende garantievoorwaarden.
Gezelstraat 11, 2671 BW, Naaldwijk, Zuid-Holland, Holland
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Alle tijd genomen voor ons en alles netjes uitgewerkt.
Vanaf het eerste contact voelde dit goed. De communicatie is duidelijk, eerlijk en open. Nick had heel snel door wat we wilde en heeft alles perfect in een 3d versie gezet. Helemaal top en super tevreden! Binnen een paar uur een badkamer gekocht.
Een zeer fijne ervaring en zeker een hele goede aanrader!
Quinten heeft ons geweldig geholpen. Alle tijd genomen, nog een keer terug gekomen om pas op een later moment, jaar later, rustig konden beslissen. Daarna nog makkelijk bepaalde keuzes of aanvullingen kunnen doorgeven. Lekker om niet gehaast te beslissen en 0 druk voelde. Nogmaals dank! Ria en Kees

Besvarelse fra Sanistunter - Naaldwijk
Wij zijn heel tevreden over Sanistunter Naaldwijk, een aantal jaar geleden hebben wij hier onze badkamer gekocht inclusief tegels. Nu hadden we ivm een lekkage tegels nodig ter vervanging, deze werden binnen no time geregeld door Quinten. Ook toen bleek dat er toch nog meer tegels nodig waren dan aanvankelijk gedacht was dit geen probleem en hadden we die binnen een aantal dagen in huis. De service hebben we (Wesley en Ilona) dus wederom als super ervaren, waarvoor dank Quinten.

Besvarelse fra Sanistunter - Naaldwijk
Ondanks wat tegenslagen tijdens de levering van materialen. Heeft de Sanistunter constant contact bewaard en zijn best gedaan om de fouten van hun fabrikant op te lossen. De eigenaar zelf is zelfs nog langsgekomen om alles te bespreken en ons gerust te stellen.

Besvarelse fra Sanistunter - Naaldwijk
Ik was al een keer eerder bij Sanistunter geweest.
Toen was mijn ervaring ook al zeer goed bevallen.
Nu weer gelijk naar Sanistunter gegaan voor een ander project. En weer behulpzaam en vriendelijk ontvangen.

Besvarelse fra Sanistunter - Naaldwijk
Vandaag bij de Sanistunter in Naaldwijk geweest. Wij zijn goed ontvangen en ontzettend goed geholpen door Quinten met het uitzoeken van een complete badkamer voor een goede prijs. Goed advies gehad van de verkoper over bijvoorbeeld de tegelkeuze en hij heeft ons op goede ideeën gebracht waar wij zelf niet opgekomen waren . Ze nemen lekker de tijd voor je en het was bovenal heel gezellig. De nieuwe badkamer kan al in februari geïnstalleerd worden, waar wij heel blij mee zijn. Wij hebben er echt vertrouwen in dat het allemaal helemaal goed gaat komen en kunnen iedereen aanraden om hier naar toe te gaan.

Besvarelse fra Sanistunter - Naaldwijk
Onlangs hebben wij onze badkamer besteld bij deze winkel. Op basis van mond op mond reclame hier terechtgekomen, terwijl wij al offertes hadden liggen bij 2 andere winkels. We liepen binnen zonder een afspraak gemaakt te hebben en werden goed geholpen door Quinten. Uiteindelijk 2 avonden langs geweest op afspraak om onze badkamer samen te stellen. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, we werden op ideeën gebracht waar we zelf niet aan hadden gedacht en bovenal hadden wij vanaf het begin een goed gevoel erbij. De nieuwe badkamer wordt in juli geïnstalleerd door een partij waar ze al jaren zaken mee doen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit helemaal goed komt en zouden deze winkel zeker aanraden in onze omgeving.

Besvarelse fra Sanistunter - Naaldwijk
In 2019 een badkamer bij Sanistunter uitgezocht en laten installeren. Van 1 van de badkamerkastjes was kort geleden een scharnier kapot gegaan. Sanistunter heeft toen contact opgenomen met de leverancier en deze heeft kosteloos 2 nieuwe perfect passende scharnieren opgestuurd. Prima service. Complimenten.

Besvarelse fra Sanistunter - Naaldwijk
Wij zijn heel goed geholpen door Nick de Zwart. Hij stond momenteel even alleen in de winkel, maar nam de tijd om ons goed te adviseren. We hebben nog mee kunnen profiteren van de actie met extra korting. Het was de laatste dag en dat was mooi meegenomen.
Nick was heel duidelijk wat wel en niet werkt en waar we op moeten letten. Heel fijn! En een lekker bakkie erbij.

Besvarelse fra Sanistunter - Naaldwijk
Opzoek naar een badkamer kwamen wij uit bij sanistunter in Naaldwijk. Hier konden wij onze droom badkamer nog op korte termijn (binnen 7 weken) nog gerealiseerd krijgen. Er werd super met ons meegedacht en wij zijn tevreden over de service die geleverd is

Besvarelse fra Sanistunter - Naaldwijk
Quinten is uren met ons in overleg geweest om een badkamer en wc naar wens uit te zoeken, ik ben nogal besluitloos en koos steeds weer wat anders, ik dacht steeds ze worden gek van ons bij Sanistunter ;-), maar na weken langsgaan en praten toch de knoop door kunnen hakken en wat een mooie spullen, goed te zien in de 3D tekeningen hoe het straks gaat worden, dus ook wij gaan straks hopelijk genieten van de prachtige spullen, nogmaals bedankt voor alle tijd en adviezen.

Besvarelse fra Sanistunter - Naaldwijk
Wij zijn goed geadviseerd door Quinten van sanistunter Naaldwijk. Goede 3D ontwerp, altijd bereid om vragen te beantwoorden goed advies over tegels sanitair en kranen van hoog kwaliteit. Alles is op tijd geleverd. We hebben iets verkeerd gemeten, maar het was geen probleem om het artikel te vervangen. Wij zijn inmiddels erg blij met onze nieuwe, mooie en stijlvolle badkamer.

Besvarelse fra Sanistunter - Naaldwijk
Vorige week badkamer en toiletten uitgezocht samen met Quinten van Sanistunter Naaldwijk. Er wordt goed de tijd genomen om rond te kijken en alleste bespreken. Ook al duurt het voor ons nog even, zijn we hier erg tevreden over. Door de 3d tekeningen een goed beeld gekregen hoe het er uit komt te zien, we zijn benieuwd hoe dit in het echt zal zijn!

Besvarelse fra Sanistunter - Naaldwijk
Grote klasse voor Sanistunter in het bijzonder voor Sebas. Klantvriendelijk, meelevend, transparante communicatie én door een proactieve oplossing voor het opnieuw plaatsen van onze badkamermeubel zijn wij ontzettend goed geholpen. Super.

Besvarelse fra Sanistunter - Naaldwijk
Uitstekend geholpen met de keuze van de badkamer indeling. Er werd echt de tijd genomen om voor alle issues een oplossing te vinden.
Sebastiaan heel erg bedankt voor alle advies en hulp. Het wordt een fantastische badkamer maar nog even geduld.

Besvarelse fra Sanistunter - Naaldwijk
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.