Sanistunter - Eindhoven Anmeldelser

TrustScore 3.5 ud af 5

Ekkersrijt 4032, 5692 DA Son en Breugel, Noord-Brabant, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Afgelopen woensdag hebben wij een plattegrond en moodboard naar Sanistunt gemaild. Hiervan hebben zij een eerste 3D opzet gemaakt. Na vandaag op locatie Son en Breugel te zijn geweest hebben we met... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vandaag hebben wij samen onze eerste badkamer gekocht! Met behulp van Micheal bij de locatie in Son. We zijn niet alleen goed geholpen maar hebben het ook echt gezellig gehad, onder het genot van een... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben een prachtige badkamer uitgezocht bij Sanistunter Son en zijn heel goed geholpen door Öz, erg vriendelijk en geduldig, hij nam echt de tijd en was niet pushend. Goed verzorgd door de vriende... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med badeværelsesudstyr

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Sanistunter, dompel je onder in luxe Sanistunter heeft luxe showrooms, waarin droombadkamers tot leven komen. In onze grote showrooms treft u diverse badkameropstellingen in de laatste trends en designs. Onze ervaren sanitairspecialisten staan altijd voor u klaar om u de laatste ontwikkelingen op sanitair en tegelgebied te laten zien! Onze sanitairspecialisten staan, uiteraard geheel vrijblijvend, voor u klaar om u te adviseren. Zij zorgen er voor dat u de sfeer en uitstraling die u zoekt voor uw nieuwe badkamer te verwezenlijken. Middels ons geavanceerde 3d-tekenprogramma komt uw droombadkamer vervolgens tot leven. Sanistunter streeft altijd naar 100% klanttevredenheid. Naast gegarandeerd de laagste prijs van Nederland, staan wij voor een ongekend hoog servicelevel en uitstekende garantievoorwaarden.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

98 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Sanistunter Son & Breugel

Het was Mike Meier zijn laatste werkdag, en hij heeft ons echt heel fijn geholpen met een complete badkamer. Uiteindelijk hebben wij een hele mooie deal gesloten met hem!
Wij zijn erg tevreden.

23. februar 2025

Beste Jari,

Super dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring en veel plezier gewenst van de nieuwe badkamer!

Badkamer

Vandaag bij Mike Meier geweest voor een badkamer. Op zijn laatste dag een mooie deal gesloten en een heel fijn en open gesprek! Echt een aanrader! Bij Sanistunter in Son en Breugel

23. februar 2025

Beste Chrisje,

Hartstikke bedankt voor deze mooie 5-sterren recensie! Wij wensen jullie nog vele jaren plezier van jullie nieuwe badkamer!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mooie badkamer tegen een nette prijs

De wensen zijn netjes uitgewerkt in een 3D weergave, waarna we aansluitend de benodigde componenten bij elkaar hebben gezocht. Uiteindelijk zijn we vertrokken met een opdracht voor de levering tegen een nette prijs.
We zijn geholpen door Massimo in filiaal Son.

1. februar 2025

Beste,

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Wij wensen jullie heel veel plezier van de nieuwe badkamer.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dit weekend op badkamer jacht

Dit weekend op badkamer jacht. We kwamen uit bij Sanistunter Son en Breugel We hadden totaal geen idee van hoe de badkamer in te delen.
We zijn hierbij goed geholpen door Michael Meijer.
Hij heeft voor ons een mooie tekening gemaakt en zijn samen gaan kijken wat mogelijk was en onze wensen waren. Uiteindelijk blij met de badkamer die we hebben uitgezocht.

2. februar 2025

Fijn geholpen, goede service

We werden hartelijk ontvangen door receptioniste Door. Zij stelde ons voor aan adviseur Micheal Meijer. Hij had alvast een eerste opzet van de badkamer gemaakt naar aanleiding van onze schets die we via de mail hadden toegestuurd.
We hadden qua kleur en stijl een keuze in gedachte en die heeft Michael goed vertaald in een 3D plaatje. Na enig finetunen zijn we tot een definitieve keuze gekomen voor een hele mooie prijs.
Gedurende het gesprek heeft Door ons goed verwend met hapjes en drankjes.
Sanistunter Son heeft ons van A tot Z prima geholpen.
Fijne winkel met een goed sfeer. Een echte aanrader.
Michael en Door nogmaals bedankt.
Familie Hurkmans

9. november 2024

Beste Robert,

Wat een prachtige, uitgebreide recensie! Hartelijk dank! Heel veel plezier gewenst van jullie nieuwe badkamer!

Eerlijk en transparant

Super fijn geholpen door Michael Meijer. Eerlijk en transparant helemaal top!

3. november 2024

Beste Lieke,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ben fijn geholpen door Michael meier

Ben fijn geholpen door Michael meier. In winkel Son . Nam de tijd en liet voorbeelden zien in de showroom. Dacht goed mee met de nieuwe indeling van de badkamer. Hopen dat de rest van de verbouwing ook zo snel verloopt.

1. november 2024

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vandaag zeer tevreden geholpen door…

Vandaag zeer tevreden geholpen door Michael Meier. Een mooie deal kunnen sluiten. Dus voor een mooie prijs de gun metaal kranen die we wilde, zeer tevreden

27. oktober 2024

Beste Mandy,

Wat fijn om te horen dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad!

Groet, Team Sanistunter.com

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn super goed geholpen door Michael Meijer…

We zijn super goed geholpen door Michael Meijer bij filiaal sanistunter in Son. Michael goed mee met ons in de mogelijkheden.

15. september 2024

Beste Eefje,

Erg goed

Erg goed, geduldig, kundig en aardig geholpen door Michael Meijer bij Sanistunter Son. Komen indertijd voor de keuken ook even bij Sanistunter/keukenstunter terug.

14. september 2024

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We werden heel vriendelijk ontvangen…

We werden heel vriendelijk ontvangen bij sanistunter in son door de mevrouw van de receptie, die ook tijdens het gesprek met adviseur Michael Meyer vaak behulpzaam was met koffie e.d Michael was erg deskundig en we gingen tevreden naar huis met een erg goede deal.
Johnny van de Laarschot

4. september 2024

Beste Johnny,

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Opdringerige verkoper

In eerste instantie vriendelijk geholpen tot het aankwam op de totaal prijs. We gaven aan hier graag nog even over na te denken aangezien het een grote aankoop is. Als reactie daarop werd "nog even gebeld met de manager" en werd nog meer korting aangeboden, maar dan moesten we wel direct beslissen. Na nogmaals aangeven dat dit voor ons de zaak niet zou veranderen en we wat bedenktijd wilde werd de verkoper opdringerig en bleef maar herhalen dat alle korting zouden vervallen als we niet direct akkoord zouden gaan. Zo ook de gewonnen €1.000,- korting. Hierdoor besloten niets te kopen bij Sanistunter.

4. august 2024

Top service

Top service! Erg goed geholpen.
Bij Mike en Eddy in Son!

19. juli 2024

Beste meneer/mevrouw,

Hartstikke bedankt voor deze mooie 5-sterren recensie!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De tijd en aandacht die er is besteed…ontwerp badkamer

De tijd en aandacht die er is besteed om een hele mooie badkamer te ontwerpen voor ons.
Bedankt Michael Meijer in Eindhoven.
Super blij mee!!!

6. april 2024

we visit SON EN BREUGEL shop to buy our bathroom renevation

we visit SON EN BREUGEL shop to purchase our bathroom and toilet renevation materials. Sales responsible Mr. Han support us very well to select best materials and best options and he did his job perfect. He is experianced about products and give us best advice for selection. We were happy with Sanistunter Son en Breugel shop and support of Mr. Han to us. I can strongly advice to visit shop for Sanitary material selection.

16. februar 2024

Dear,

We really appreciate you taking the time to leave this excellent review! Thank you! We hope you enjoy your new bathroom and toilet renevation materials!

Kind regards, Team Sanistunter

Wij zijn heel goed geholpen door Han van Sanistunter Son

Wij zijn heel goed geholpen door Han van Sanistunter Son. Hij gaf ons goede adviezen en tips. Ook zijn service nadat er enkele spullen niet goed geleverd waren, was voortreffelijk. Ik zal vrienden en kennissen adviseren naar Sanistunter te gaan, mochten ze een badkamer nodig hebben.

29. februar 2024

Beste Peter,

snelle levering

Afgelopen dinsdag heb ik het afroepgesprek gehad met Han in Son. We waren een beetje aan de late kant met dit gesprek omdat de levertijd 6 weken bedraagt. En we wilden een levertijd van 4 weken ivm planning van de verbouwing. Han ging zijn best doen.
En vandaag (dus 2 dagen later) is een groot deel van de levering al geleverd! Echt super tof! Volgende week komt de rest van de bestelling.
Echt super fijn dat Han en Marc van de Serviceafdeling dit hebben weten te regelen. Hartelijk dank!! Kan ik ook weer slapen ;-)

22. februar 2024

Beste meneer/mevrouw,

Super dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring en alvast heel veel plezier gewenst van de nieuwe badkamer!

Han is de beste!!

In Son en Breugel zijn wij geslaagd voor een badkamer.
Han heeft ons perfect geholpen en had goed door wat wij graag wilde in onze droom badkamer.

Han is een leuke, grappige en vooral beleefde kerel. Daarom raden wij iedereen aan om in Son en Breugel en dan vooral bij Han een nieuwe badkamer te laten ontwerpen!

27. januar 2024

Beste Chantal en Mirella,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastisch geholpen, fijne ervaring, kon niet beter!

Vandaag een prachtige badkamer aangeschaft bij Sanistunter in Ekkersrijt te Son en Breugel. We zijn echt voortreffelijk ontvangen, verzorgd, geadviseerd en geholpen door Mike Meijer en collega’s. Vriendelijk, meedenkend, no-nonsens, eerlijk, transparant en bovenal professioneel. Dankzij hun kennis, kunde en ervaring hebben wij een geweldig mooie badkamer kunnen samen stellen, waar we ons ontzettend op verheugen. We kunnen niet wachten om er van te kunnen genieten!

12. januar 2024

Beste Nygel,

Groet, Team Sanistunter

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.