Sanistunter - Barendrecht Anmeldelser 67

4,7

Van 't Hoffstraat 22, 2991 XP Barendrecht, Zuid-Holland, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We werden deskundig geholpen door Lennard in de vestiging in Barendrecht . Er werd goed met ons meegedacht en uitstekend geadviseerd met onze keuzes voor zowel de badkamer als het toilet . Albert en... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Gister zijn met partner en ik samen bij Lennard geweest in het filiaal in Barendrecht. Wij hadden een afspraak gemaakt voor advies en een 3D tekening. Wij waren al een keer wezen oriënteren en wisten... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Vakkundig en prettig geholpen door Lennard. Ik wil een extra wc in de badkamer laten plaatsen en daarom een badkamer renovatie. Genoeg keuze in de showroom en het meest prettige was het snelle schak... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med badeværelsesudstyr

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Sanistunter, dompel je onder in luxe Sanistunter heeft luxe showrooms, waarin droombadkamers tot leven komen. In onze grote showrooms treft u diverse badkameropstellingen in de laatste trends en designs. Onze ervaren sanitairspecialisten staan altijd voor u klaar om u de laatste ontwikkelingen op sanitair en tegelgebied te laten zien! Onze sanitairspecialisten staan, uiteraard geheel vrijblijvend, voor u klaar om u te adviseren. Zij zorgen er voor dat u de sfeer en uitstraling die u zoekt voor uw nieuwe badkamer te verwezenlijken. Middels ons geavanceerde 3d-tekenprogramma komt uw droombadkamer vervolgens tot leven. Sanistunter streeft altijd naar 100% klanttevredenheid. Naast gegarandeerd de laagste prijs van Nederland, staan wij voor een ongekend hoog servicelevel en uitstekende garantievoorwaarden.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We werden warm ontvangen en zijn goed…

We werden warm ontvangen en zijn goed geholpen. Producten hebben een luxe uitstraling en er is veel diversiteit aan tegels. We kregen advies met waar wij naar op zoek waren en zijn daarna gelijk gaan zitten voor een eerste schets 3D print. Zo werd ons beeld echt tot leven gebracht. We zijn zeer tevreden over de service en je krijgt waar voor je geld.

16. april 2026

Aanschaf hangtoilet

In de winkel in Barendrecht op een fijne en vriendelijke manier geholpen bij de keuze en aanschaf van een hangtoilet. Na bestelling werd het toilet keurig in de afgesproken week thuis geleverd.

31. marts 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uitstekend geholpen en geadviseerd .

Albert en Saskia Schaap

25. oktober 2025

Beste Albert en Saskia,

Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen door Lennard bij Sanistunter Barendrecht. Mooi dat er goed is meegedacht en geadviseerd. Bedankt voor de mooie woorden!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijne zaak met deskundig personeel.

Fijne zaak met deskundig personeel.
Wij hebben mooie tegels en een prachtig badmeubel uitgezocht en we zijn in het hele keuze traject goed geadviseerd.
Ook een mooie korting gekregen waardoor
de algemene ervaring positief is afgesloten.

21. marts 2026

Beste Louis,

Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen bij Sanistunter Barendrecht en dat jullie tevreden zijn over het advies en het eindresultaat. Bedankt voor de mooie woorden!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Eerlijk en duidelijk advies.

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Sanistunter. Vanaf het eerste moment werd ik vriendelijk en deskundig geholpen door Lennard. Het advies was eerlijk, duidelijk en volledig afgestemd op mijn wensen en de mogelijkheden van de ruimte. Er werd echt met mij meegedacht, wat het hele proces erg prettig maakte. Ook de 3D tekening geeft je goede inzicht. Ik kan deze badkamerwinkel dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit, goed advies en een fijne service!

28. februar 2026

Beste Joost,

Wat fijn om te horen dat Lennard jullie zo goed heeft geholpen bij Sanistunter Barendrecht. Mooi dat het advies duidelijk was en dat er goed werd meegedacht. Bedankt voor de aanbeveling!

Wat een service!!

Wat een service levert het personeel van Sanistunter Barendrecht!!!

Kan eigenlijk niet beter.

De vloertegels hadden even een soort vertragen maar ook deze werden volgens afspraak op tijd geleverd.
Extra bestelde onderdelen werden zonder pardon geregeld.

Tijdens de installatie zijn door onze eigen fout de wasmeubelkranen te diep geplaatst.
Na 1 appje werd dit al opgepakt en konden we de service onderdelen ophalen bij de leverancier.

Ook het te kort aan tegels is snel opgepakt. Voorraad of niet, ze halen het toch ergens vandaan zodat je door kan met de werkzaamheden.

Top service en communicatie. 💪🏻💪🏻

21. februar 2026

Beste Michael,

Wat een prachtige review over Sanistunter Barendrecht! Fijn dat alles zo snel en netjes is opgepakt. Dank voor het vertrouwen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijne ervaring! Goede service en goed bereikbaar!

Wij zijn erg goed geholpen door Gydo. Wij wilden alleen een deel van onze badkamer vervangen. Hij heeft erg zijn best gedaan om uit te zoeken welke mogelijkheden wij hadden.
Helaas zat er een foutje in de spiegel maar dat heeft Gydo voor ons geregeld en we hebben een nieuwe spiegel ontvangen. Blij met onze badkamer upgrade!

9. januar 2026

Beste klant,

Wat fijn dat alles bij Sanistunter Barendrecht zo goed is opgepakt en dat de badkamer-upgrade naar wens is verlopen.

Hele fijne winkel

Hele fijne winkel, er wordt heel goed meegedacht en geadviseerd. Aanrader!

7. februar 2026

Beste Vicky,

Dank voor de aanrader! Fijn dat het meedenken en adviseren zo goed is bevallen.

Goeie service

Lennard heeft ons goed geholpen met het uitzoeken van badkamertegels en meubels. Snelle reacties en hij denkt echt met je mee. Top!

4. februar 2026

Beste Pien,

Wat leuk om te lezen! Fijn dat het meedenken zo goed is bevallen. Veel plezier met jullie badkamer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Via een oud collega van Lennard Janssen…

Via een oud collega van Lennard Janssen bij Sanistunter Barendrecht op bezoek geweest. Lennard heeft speciaal tijd voor mij kunnen vrijmaken. Heel fijn gesprek en uitstekend geholpen. Kundig een ontwerp voor mij gemaakt en alles bij één adres kunnen bestellen. Lennard, nogmaals dank voor de service!

31. januar 2026

Beste klant,

Dank voor deze fijne review! Mooi dat alles op één plek geregeld kon worden. Geniet van je nieuwe badkamer!

Kundig en prettig advies

Verschillende badkamerzaken bezocht voor een nieuwe badkamer, maar uiteindelijk weloverwogen gekozen voor Sanistunter. Lennard geeft op een kundige en prettige wijze advies en denkt echt met je mee door veel vragen te stellen en voorbeelden te geven en te laten zien. Hij neemt de tijd voor je en bespreekt rustig alle opties. Ook krijg je alle informatie mee naar huis zodat je alles nog even goed kunt bekijken en laten bezinken. Het gevoel dat je echt gehoord wordt en niet als de zoveelste klant gepusht wordt om snel keuzes te maken gaf voor mij de doorslag om hier mijn badkamer te kopen. Heel benieuwd naar het eindresultaat!

17. januar 2026

Beste Sanne,

Wat een mooie review, dank daarvoor! Fijn om te horen dat het advies en de persoonlijke aanpak zo goed zijn bevallen. We wensen jullie alvast veel plezier met de nieuwe badkamer en kijken uit naar het eindresultaat!

Badkamer, keuken en toiletruimte

Een paar weken terug hier een badkamer, keuken en toiletruimte tegelijk besteld. Ik ben erg blij met hoe Gydo mij hier geholpen heeft. Ze nemen alle tijd om je te helpen oriënteren, adviseren en uitleg te geven. Je gaat samen opzoek naar wat jij graag wil en wat in je budget past, totdat jij tevreden bent. Wat ik ook erg fijn vind hier is dat er geen spelletjes gespeeld worden met de prijs. Dus niet extra korting als je vandaag beslist of iets dergelijks, gewoon meteen een eerlijke scherpe prijs. Ik ben nog bij verschillende andere winkels geweest, maar die konden niet tippen aan Sanistunter/Keukenstunter. Al met al een hele prettige ervaring en echt een aanrader!

22. november 2025

Beste Corné,

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor het delen! Mooi dat Gydo je zo goed heeft begeleid en dat de transparantie en eerlijke prijzen zo zijn bevallen. We wensen je alvast veel plezier met je nieuwe badkamer, keuken en toiletruimte!

Super ervaring!

Wij hebben een super ervaring gehad met het filiaal in Barendrecht. Wij kwamen als een leek binnen en zowel Gydo als Lennard heeft ons in het proces heel goed bijgestaan. Er word goed meegedacht en zij komen met creatieve oplossingen en ideeën.
Ook de montage ging super! Ze zijn netjes te werk gegaan en het eind resultaat mag er dan ook zeker zijn!
Wij gaan lekker genieten van onze nieuwe badkamer!

Super bedankt!

27. september 2025

Beste Tim,

Wat een fijne review om te ontvangen! Fijn dat Gydo en Lennard zo goed konden helpen en dat het hele traject soepel is verlopen. Geniet volop van jullie nieuwe badkamer!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

In eerste instantie een goed gesprek…

In eerste instantie een goed gesprek gehad, mooi ontwerp laten maken bij Lennard, inmiddels is de badkamer geplaatst maar echt niet netjes geworden, slecht voegwerk met kleurverschil in de voegen, afgebrokkelde voeg op het zitgedeelte, je kijkt tegen zijkanten van tegels aan, en ze hebben al 3 keer gedeeltes voegwerk over gedaan maar nog niet netjes... Er wordt nu wel al gevraagd of we even het restant bedrag wat open staat willen betalen want dat "moet", nou dat gaat hem natuurlijk niet worden, eerst de badkamer afronden zoals het hoort en dan betalen wij netjes het restant bedrag, maar wij hebben er slechte hoop op ofdat ze dat wel echt netjes kunnen...

11. november 2025

Beste Richard,

Wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent over de installatie van uw badkamer. We vinden het erg vervelend dat dit zo is verlopen en begrijpen dat dit voor u teleurstellend is.
We zijn op dit moment nog met u in gesprek om tot een passende oplossing te komen.

Zoals eerder aangegeven, betreft uw review een kwestie die te maken heeft met de montage van de badkamer. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door een externe partij, waarvoor wij niet direct verantwoordelijk zijn. Uiteraard blijven wij wel betrokken en zullen wij waar nodig bemiddelen om tot een goede afhandeling te komen.

Team Sanistunter Barendrecht

Sanistunter Barendrecht

Op een zaterdagochtend zonder afspraak binnen gelopen bij het filiaal in Barendrecht.
Na wat inspiratie in de showroom opgedaan te hebben zijn we verder geholpen door Lennard, die alle tijd voor ons nam.
Hij heeft met ons samen een mooi
wastafelmeubel samengesteld dat ook nog een snel afgeleverd werd.
Bedankt voor de service en prettige ervaring.

Fred en Marjan

11. oktober 2025

Beste Fred en Marjan,

Wat een fijne ervaring! Leuk dat Lennard jullie zo goed heeft geholpen. Geniet van het nieuwe wastafelmeubel!

Betaalbare badmeubels

Zijn bij Sanistunter Barendrecht meerdere malen heel gastvrij met een heerlijk kopje koffie ontvangen door Lennard Janssen , en uitgebreide info verkregen.
Hebben uiteindelijk besloten 2 badkamerkasten te bestellen, waarvan de de prijs ons erg meeviel.
Bovendien konden kasten op afroep worden afgehaald, wat ook heel fijn is.
Hebben de kasten weliswaar nog niet in bezit , maar gaan van het positieve uit.

1. oktober 2025

Beste heer van Weel,

Wat leuk om te lezen! Fijn dat jullie zo gastvrij zijn ontvangen door Lennard en tevreden zijn over het advies en de service. We hopen dat de badkamerkasten straks helemaal naar wens zijn! Dank voor jullie vertrouwen.

Heel goed geholpen door Lennard

Heel goed geholpen door Lennard. Neemt rustig de tijd en houdt geen loze verkooppraatjes. Deal gesloten en kijken uit naar oplevering van de badkamer!

18. oktober 2025

Beste Myrthe,

Wat goed om te horen, dank je wel voor de mooie woorden! Fijn dat Lennard de tijd heeft genomen en dat jullie zo tevreden zijn met het advies.

Badkamer

We waren opzoek naar wat spullen voor onze badkamer. Na rustig hebben rondgelopen zijn we vriendelijk te woord gestaan en zijn we verder geholpen in het maken van onze keuzes, Heel duidelijk hebben ze alle voors en tegens aangegeven van de diverse mogelijkheden en spullen. Goede opvolging van vragen en bestelling en voor een zeer scherpe prijs. Heren Top.

27. september 2025

Beste Dennis,

Wat fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn en met een tevreden gevoel terugkijken op jullie bezoek!
We waarderen het enorm dat jullie de tijd hebben genomen om deze ervaring te delen. Heel veel plezier met de nieuwe badkamer en bedankt voor het vertrouwen in ons team!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De juiste winkel met een geweldige service

we hebben 3 jaar geleden een badkamer gekocht en tot aan e dag van vandaag krijgen we nog steeds de geweldige service van Sanistunter. nu weer hebben ze regels dat het kapotte onderdeel is vervangen zodat de dieren weer mooi sluiten. wat een geweldig service

4. august 2025

Beste familie Lans,

Dank voor jullie mooie woorden! Wat fijn dat jullie ook na 3 jaar nog steeds tevreden zijn en gebruik kunnen maken van onze service. Daar doen we het voor!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vandaag bij Sanistunter Barendrecht…

Vandaag bij Sanistunter Barendrecht geweest en geholpen door Lennard. Super goede ervaring hiermee gehad, geen haast en overal goed de tijd voor genomen, wij hadden al een klein idee voor onze badkamer maar dit is nog veel mooier uitgepakt door Lennard zijn ideeën!! Helemaal blij mee, nogmaals bedankt!!

9. august 2025

Beste Richard,

Bedankt voor jullie fijne woorden! Lennard zal dit erg waarderen. Geniet van jullie nieuwe badkamer!

Groet, Team Sanistunter.com

Læs mere om andre typer anmeldelser.