SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen Anmeldelser

1.205
TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn bij verschillende winkels geweest voor onze keuken en badkamer, maar uiteindelijk zijn we uitgekomen bij Sani-Dump Leeuwarden. Daar zijn we echt ontzettend goed geholpen! Lennart, Sungul en St... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zonder een afspraak gemaakt te hebben in Bergen op Zoom, werden we (toch) uitgebreid geholpen en geadviseerd bij het uitkiezen van een badkamer. Daarna hebben we verschillende afspraken gehad, voordat... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top, in verkoop en uitmuntend ook in de service. Henk heeft eerst heel veel tijd genomen betreffende een geweldig ontwerp te maken. Niets was te veel. Daarna vanuit ons budget bekeken om alles zo moo... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Eduard en Silvia zijn erg vriendelijk, behulpzaam en goede service. Hele goede adviezen van Eduard. We zijn super blij. Reden dat ook onze zoon en schoondochter daar hun badkamer hebben gekocht.

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med badeværelsesudstyr
  2. Badeværelsesrenovering

Skrevet af virksomheden

Sani-Dump is de speciaalzaak met gloednieuwe A-merken sanitair & tegels tegen absolute bodemprijzen. Het enige dat wij dumpen is de prijs! Wij kunnen alle A-merken leveren, uiteraard altijd tegen de beste prijs! Dat is Sani-Dump. Of u nu op zoek bent naar goedkoop sanitair, een hele luxe badkamer, designsanitair of alleen een badmeubel, vrijstaand bad, whirlpoolbad, kranen, douchewand of tegels, bij ons vindt u alles wat er op Sanitair & Tegel gebied te krijgen is onder 1 dak! Sani-Dump is uw specialist in Sanitair en Tegels.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1.205)

216 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Top!

We zijn goed geholpen bij Sanidump in Spijkenisse. Khaleed en Paul hebben ons met alle geduld geholpen en een badkamer getekend. Mooie producten en scherpe prijs

24. september 2025

Hi Tanja,

Bedankt voor de positieve review en de vijf sterren! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de service. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen dan bent u altijd welkom bij ons in de showroom!

Badkamer gekocht bij Sani-Dump Veghel

Wij waren op zoek naar een nieuwe badkamer.
Bij Sani-Dump Veghel zijn we geslaagd.
We werden vakkundig en vriendelijk geholpen door, Tjeu Swinkels. Hij nam alle tijd voor ons om onze droombadkamer te realiseren. Als we vragen hadden konden we hem gewoon bellen.

Hi Patricia,

Bedankt voor de positieve review en de vijf sterren! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de service. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen dan bent u altijd welkom bij ons in de showroom. Veel plezier met de nieuwe badkamer!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer teleurstellende service en geen enkele oplossing

Wij hebben via de oude eigenaar van Sanidump Spijkenisse een badkamerkast besteld en laten inmeten. Dat verliep destijds uitstekend.
Helaas is de zaak inmiddels overgenomen, en vanaf dat moment ging alles mis.
• Fout bij levering: Door een verkeerd ingevoerd e-mailadres is de factuur nooit aangekomen. Wij moesten zelf dagelijks bellen en zelfs langsgaan voordat we erachter kwamen dat dit hun fout was. Pas toen wij het juiste e-mailadres doorgaven en direct betaalden, bleef het antwoord alleen: “We weten het niet”. Geen enkel initiatief of meedenken vanuit de nieuwe eigenaar.
• Fout bij inmeten: De kast die volgens hun eigen inmetingen besteld is, past niet. De oude eigenaar kan er niet meer bij, en de nieuwe eigenaar weigert te helpen. Op meerdere mails met het verzoek om een oplossing of vorm van compensatie komt simpelweg geen reactie.

Het meest teleurstellende is de houding van de nieuwe eigenaar: geen betrokkenheid, geen gevoel voor klantvriendelijkheid en totaal geen bereidheid om fouten recht te zetten.
Als je een zaak overneemt, neem je ook de klanten en lopende afspraken over. Dat besef ontbreekt hier volledig.

Kortom: wij raden deze vestiging absoluut niet aan. Het is jammer dat een bedrijf met zo’n naam zo laks en onverschillig met zijn klanten omgaat, want we zitten nog steeds met kasten die niet passen…

10. september 2025

Erg tevreden!

Wij hebben inmiddels onze tweede afspraak gehad bij Sani Dump Almere om de laatste punten door te spreken, en ook dit keer zijn we weer heel goed geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd, er werd goed met ons meegedacht en we kregen alle tijd om vragen te stellen. De service en klantvriendelijkheid zijn top. Als we in de toekomst weer iets nodig hebben, zouden we zonder twijfel opnieuw voor Sani Dump Almere kiezen!

19. september 2025

Hi Demi,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top geholpen fijne vestiging dat…

Top geholpen fijne vestiging dat Spijkenisse!

16. september 2025

Hi Denise,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Sanidump: Niet kopen, geld kwijt!

Sanidump is een schandalig en onbetrouwbaar bedrijf. Ik wil iedereen waarschuwen om hier absoluut niets te kopen.

Eind april/begin mei heb ik bij de vestiging Sanidump Amsterdam Villa Arena een complete badkamer besteld en meteen 30% aanbetaald. De levering stond gepland voor juni. Op 13 mei heb ik dit nog met de verkoper bevestigd.

Een week voor de afgesproken levering had ik echter nog steeds geen concrete bevestiging ontvangen. Toen ik per mail contact zocht met de winkel, ontdekte ik tot mijn verbijstering dat de vestiging gesloten was en het telefoonnummer was afgesloten. Pas daarna zag ik via de CBW-website dat deze vestiging failliet was verklaard.

Vervolgens nam ik via de officiële website van Sanidump contact op met een formula manager. Deze beloofde mij per mail dat mijn bestelling zou worden overgezet naar een andere vestiging en dat ik geen financieel nadeel zou ondervinden. Dat klonk betrouwbaar, maar bleek niets meer dan loze woorden.

De realiteit:

Na de faillissementsafwikkeling bleek er geen enkel saldo beschikbaar om mijn aanbetaling terug te krijgen.

De CBW-garantie vergoedt slechts 15%, en dan ook nog alleen in de vorm van waardebonnen. Dat is compleet ontoereikend.

Het hoofdkantoor van Sanidump reageert nergens op, ondanks talloze pogingen om contact op te nemen.

Dit alles laat zien hoe belabberd Sanidump haar franchisewinkels beheert. Het is onmogelijk dat een winkel van de ene dag op de andere failliet gaat. Dit betekent dat Sanidump heel goed wist of had moeten weten dat er problemen waren, maar niets heeft gedaan om consumenten te beschermen. Sterker nog: dit jaar zijn al minstens twee vestigingen failliet gegaan.

Gevolg voor mij: ik ben mijn aanbetaling kwijt en moet óók nog eens opdraaien voor hoge extra kosten vanwege vertraging in de verbouwing.

Sanidump laat consumenten bewust in de val lopen, weigert verantwoordelijkheid te nemen en laat klanten volledig in de kou staan. Als je niet hetzelfde drama wilt meemaken, blijf dan ver weg bij dit merk. Koop hier NOOIT producten die speciaal besteld of op maat gemaakt moeten worden. Je loopt een enorm risico je geld kwijt te raken!

13. maj 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bij de vestiging Amersfoort alles…

Bij de vestiging Amersfoort alles besteld voor de badkamer.
Prima geholpen en op de hoogte gehouden van levertijd tot levering. Ook wanneer er iets beschadigd was het onderdeel nieuw gekregen. Na 1 jaar ook perfect en snel een defect in de douchestang goed opgelost.
Zoals beloofd hierbij 5 ⭐️ van een tevreden klant. Alle lof voor alle medewerkers, mooi team. Mvg. Richard.

14. september 2025

Hi,

Bedankt voor de positieve review en de vijf sterren! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de service! Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen dan bent u altijd welkom bij ons in de showroom.

Weer goede ervaring aankoop 2e badkamer

We hebben contact gehad met verkoper Rene. Hij is erg enthousiaste verkoper, heel kundig en gaf goede suggesties. Nam echt de tijd voor ons. Geweldig. Ook de prijs kwaliteit is prima. We hadden 10 jaar geleden ook een badkamer bij dit bedrijf gekocht, voor andere ruimte. Echt een aanrader.

Hi,

Bedankt voor de positieve review en de vijf sterren! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de service van Rene! Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen dan bent u altijd welkom bij ons in de showroom.

Gevonden wat we zochten

Voor het eerst een eigen woning en in de wereld van de vele aanbieders waren wij enorm zoekende. Na diverse bezoeken aan meerdere winkels waren mijn vriendin en ik vrijwel direct enthousiast bij binnenkomst van Sanidump Almere.

Hetgeen wij zochten hebben zij kunnen realiseren; begeleiding van A tot en met Z bij de realisatie van ons droomtoilet.

Wij zouden Sanidump dan ook zeker aanraden en mocht het in de toekomst wederom nodig zijn weer beroep doen op hun expertise. Erg fijne ervaring.

Bedankt toppers!

Hi Myron,

Bedankt voor de positieve review en de vijf sterren! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de service. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen dan bent u altijd welkom bij ons in de showroom. Veel plezier met de nieuwe badkamer en nieuwe woning!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn een paar keer bij Sanidump…

We zijn een paar keer bij Sanidump geweest waar we heel goed geholpen zijn door Sven. Hij moest veel geduld met ons hebben want wij veranderde nog wel eens wat en dat geduld had hij zeker.

11. september 2025

Hi Froukje,

Fijn om te horen dat u tevreden bent met de service van onze collega Sven! En bedankt voor de positieve review.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Geen tijd vanwege dubbele afspraak

Online een afspraak gemaakt. Bij aankomst bleken ze een dubbele afspraak te hebben en stond ik eigenlijk binnen 10 minuten weer buiten. Geen tijd om rustig rond te kijken en advies op te doen. Geen goed gevoel bij het "afwimpelen". Er was wel snel een tekening gemaakt maar echt ruimte voor input was er niet door tijdsgebrek. Ik ben naar een andere winkel aan de overkant gegaan waar ik naar volle tevredenheid onze badkamer heb gekocht.

3. januar 2025

Hi Bas,

Vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft met onze winkel.

Wij zijn even gaan terugzoeken en hebben de afspraak teruggevonden op afgelopen 3 januari. Er stonden toen inderdaad twee afspraken op dezelfde tijd gepland, maar er waren ook meerdere medewerkers beschikbaar hiervoor. Onze collega heeft een uitgebreide 3D tekening gemaakt. Wij kunnen ons daarom ook niet vinden in de review. Wel vinden we het vervelend dat dit gevoel bij u is bijgebleven aan de afspraak. We wensen u veel plezier met uw nieuwe badkamer.

Sani-Dump en STEBO.WORKS

Hele goede ervaring met Sani-Dump Alkmaar. Laagdrempelig, kennis en erg meedenkend. Er wordt actief geholpen in het maken van keuzes door artikelen en materialen te pakken en deze bij elkaar te leggen. Dit allemaal op een relaxte en totaal niet dwingende manier.

Na alles besteld te hebben ook qua levering een goede planning die netjes nagekomen wordt. Er is snel contact.

Via Sani-Dump bij aannemer STEBO.WORKS gekomen. Erg vriendelijk, professioneel, netjes en kundig.

5. september 2025

Hi,

Bedankt voor de positieve review en de vijf sterren! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de service. Veel plezier met de nieuwe badkamer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik moest een overloop ring hebben

Ik moest een overloop ring hebben , maar die is niet los te leveren.Toen ging de medewerker het magazijn in en vond er nog 2. Dus willen de klanten graag helpen. We hebben meerdere aankopen
gedaan. Personeel altijd behulpzaam.

3. september 2025

Hi Betsy,

Super

Super! Vriendelijk, goed geholpen. Ook met keuzes goed geholpen.
Almere buiten, door robin & silvan geholpen :)

3. september 2025

Hi Rosalie,

Bedankt voor de positieve review en de vijf sterren! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de service en die van Robin en Silvan.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastisch geholpen door Jesper en…

Fantastisch geholpen door Jesper en Khaleed. Tijdens onze zoektocht naar zowel een keuken als badkamer. Heel vakkundig en met veel geduld zijn we goed geholpen. Alles werd duidelijk verteld en ook super goed meegedacht. Op al onze vragen qua indeling materialen etc. werden duidelijk beantwoord.Daarvoor dank Kuchen-Dump Spijkenisse en Sani-Dump Spijkenisse

31. august 2025

Hi Marieke,

Bedankt voor de positieve review en de vijf sterren! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de service. Veel plezier met de nieuwe badkamer en keuken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super fijn geholpen door Jesper in de…

Super fijn geholpen door Jesper in de vestiging Spijkenisse! Er werd goed meegedacht en het was ook nog is gezellig! Top ervaring!

31. august 2025

Hi Maxx,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vriendelijk, goede prijs, snelle service en badkamer erg mooi opgeleverd.

Onze badkamer laten doen bij Sani dump Den Haag, vanaf het eerste gesprek erg tevreden. Goede en snelle concrete afspraken, in Den Haag geholpen door Burt. De aannemer kwam de volgende dag al kijken en de gehele offerte snel binnen! 4 weken later zijn ze aan onze badkamer begonnen. Echte vakman waar we erg over te spreken zijn. Alles echt mooi afgeleverd binnen de afgesproken tijd. Kortom zeer tevreden.

30. august 2025

Hi Ramon,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed advies en klantgerichte…

Goed advies en klantgerichte ondersteuning. Tevens scherpe prijs. Na aanschaf badkamer nu het toilet aangeschaft. Kwalitatief ook super materialen!

27. august 2025

Hi Ronald,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn erg goed geholpen voor het…

Wij zijn erg goed geholpen voor het ontwerpen en de aankoop van onze badkamer door Xander in de vestiging Almere.

29. august 2025

Hi Michelle,

Bedankt voor de positieve review en de vijf sterren! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de service en die van Xander.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ervaringen aanschaf en service badkamers en toilet

Er werd tijd genomen om ontwerp en materialisering van de badkamers en toilet te bespreken. Er werd klantgericht gewerkt waarbij niets opgedrongen werd en er uitleg en advies gegeven werd waarna je zelf beslissingen kon nemen. Géén druk ervaren of zo. Down to earth uitleg.. Begeleiding was persoonlijk, ontspannen en met humor, heel prettig. En de service hield niet op na verkoop. Ook toen er iets kapot was werd het proactief, gratis en heel snel opgelost.

Aanschaf in 2023 en service in 2025

28. august 2025

Hi Thomas,

Team Sani-Dump

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.