Virksomheden har svaret
Na bij meerdere zaken gekeken te hebben, heb ik gekozen voor sani4all. Heel fijn geholpen door Coen. Hij luisterd naar je wensen en dringt geen dingen aan je op. Ook wordt je niet onderdruk gez... Se mere
Skrevet af virksomheden
Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen. Wij zijn de badkamerwinkel waar we écht voor die persoonlijke benadering gaan. Dus geen verkooptrucs of gekke kortingen om onze klanten binnen te krijgen, maar direct eerlijke prijzen en persoonlijk en eerlijk advies zodra je bij ons binnenloopt. Daarnaast zijn onze badkamers van de hoogste kwaliteit, waardoor klanten lang met hun nieuwe badkamer kunnen doen. Bij Sani4All helpen we onze klanten zoals we zelf geholpen zouden willen worden.
Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de badkamer. Met 22 winkels door heel het land (en we blijven groeien!) streven we ernaar om klanten in heel Nederland te voorzien van de perfecte badkamer. Maak nu een afspraak en tot snel in een van onze winkels!
De Voorwaarts 47, 7321 MA, Apeldoorn, Apeldoorn Oost, Holland
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Wij zijn ontzettend fijn geholpen bij het kiezen van onze badkamer. Coen nam echt de tijd voor ons om een geweldige badkamer binnen ons butget samen te stellen, want als starters hadden we geen idee wat we wilden. Ook toen we meerdere keren terug kwamen met onzekerheden en vragen werden we steeds vriendelijk ontvangen en werdt er mee gedacht. Bedankt voor de geweldige service en onze prachtige badkamer!

Besvarelse fra Sani4All - Apeldoorn
Na bij meerdere zaken gekeken te hebben, heb ik gekozen voor sani4all.
Heel fijn geholpen door Coen.
Hij luisterd naar je wensen en dringt geen dingen aan je op.
Ook wordt je niet onderdruk gezet om te kopen.
De sfeer is ontspannen en hij legt dingen duidelijk uit.
Heb er alle vertrouwen in dat ik straks een fijne badkamer en toilet heb.

Besvarelse fra Sani4All - Apeldoorn
Zeer prettig geholpen door Timo bij Sani4All in Apeldoorn.
Timo heeft fijn met me meegedacht om tot een kwalitatief goede badkamer te komen, passend binnen mijn budget. Geen opdringerige verkoop, maar goed en eerlijk advies. Je merkt dat er passie is voor de producten die verkocht worden en dat ze echt hun best doen om naar je wensen te luisteren.
Waar andere winkels moeilijk doen om een kostenindicatie te geven voor montage, kreeg ik hier direct een schatting. Daarbij gelijk de informatie over mogelijke situaties waarbij dit kan afwijken, zodat je vooraf weet waar je mogelijk extra voor betalen moet.
Ook is er per product precies duidelijk wat je betaald en worden er mogelijke alternatieven geboden. De prijs die mij is voorgesteld valt ook netjes in de markt.
Kortom:
- Prettige service
- Vriendelijk en deskundig personeel
- Goede prijs/kwaliteitverhouding
- Mooie showroom met voldoende opties
- Duidelijke informatie vooraf over kosten en producten
Als bonus zijn de koffie en de sfeer ook goed, dus ik kan iedereen aanbevelen om hier langs te gaan.

Besvarelse fra Sani4All - Apeldoorn
Een mooie showroom die je een beleving van een badkamer geeft zodat je gelijk kunt zien wat je koopt en niet alleen de losse producten. Daarbij vriendelijk, goed en een relaxed adviesgesprek gehad. Mijn advies is ga zo door!

Besvarelse fra Sani4All - Apeldoorn
Vriendelijk geholpen. Mee gedacht over mogelijk heden. Snelle levering van onze douche.

Besvarelse fra Sani4All - Apeldoorn
Mooie showroom met een ruim en gevarieerd aanbod aan badkamers. Vanaf het eerste moment fijn en vriendelijk geholpen bij het samenstellen van mijn nieuwe badkamer. Er werd echt meegedacht en bij vragen werd er direct actie ondernomen. Alles voelde heel persoonlijk en ontspannen. Ik ben erg tevreden en zal Sani4all Apeldoorn zonder twijfel aan iedereen aanraden! 😊

Besvarelse fra Sani4All - Apeldoorn
We zijn erg tevreden met de service en de begeleiding tijdens het zoeken naar een nieuwe sanitair. Sani4all denkt met je mee en luistert goed naar je wensen. We zijn erg tevreden en raden iedereen aan die op zoek is naar een nieuwe sanitair!!

Besvarelse fra Sani4All - Apeldoorn
Wij zijn bij Sani4All Apeldoorn ontzettend goed geholpen! Vanaf het eerste moment waren zij heel vriendelijk en dachten zij echt met ons mee. Onze adviseur Coen Lanser verdient extra complimenten: super behulpzaam, geduldig en erg vriendelijk. Dankzij zijn advies en begeleiding hebben wij precies gekregen wat wij zochten.
Wij raden Sani4All Apeldoorn dan ook zeker aan!

Besvarelse fra Sani4All - Apeldoorn
Mooie showroom, erg overzichtelijk en fijn personeel. Zeker niet opdringerig.

Besvarelse fra Sani4All - Apeldoorn
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.