Vandaag voor eerste gesprek over een badkamer renovatie bij Sani geweest. Shager (met Koen :-) hielp goed en ontwierp in hun 3D programma de hele beoogde badkamer. Daarna een inschatting van de totale... Se mere
Virksomheden har svaret
Shager heeft ons fantastisch geholpen met het ontwerpen, uitzoeken en inrichten van onze verbouwing (met nieuwe badkamers). Denkt proactief mee, heeft snel in de gaten wat onze wensen zijn en speelt d... Se mere
Virksomheden har svaret
We waren heel blij met Shager. We liepen zonder verwachtingen of plan en op basis van de fotos en afmetingen van onze badkamer kwam hij met een design. Hij had goed advies en nam uitgebreid de tijd ov... Se mere
Virksomheden har svaret
Garantie termijn zonder problemen toegepast . Shager van vestiging Amsterdam heeft enorm zijn best gedaan. Zeer tevreden!
Skrevet af virksomheden
Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen. Wij zijn de badkamerwinkel waar we écht voor die persoonlijke benadering gaan. Dus geen verkooptrucs of gekke kortingen om onze klanten binnen te krijgen, maar direct eerlijke prijzen en persoonlijk en eerlijk advies zodra je bij ons binnenloopt. Daarnaast zijn onze badkamers van de hoogste kwaliteit, waardoor klanten lang met hun nieuwe badkamer kunnen doen. Bij Sani4All helpen we onze klanten zoals we zelf geholpen zouden willen worden.
Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de badkamer. Met 22 winkels door heel het land (en we blijven groeien!) streven we ernaar om klanten in heel Nederland te voorzien van de perfecte badkamer. Maak nu een afspraak en tot snel in een van onze winkels!
Van der Madeweg 23, 1114 AM, Amsterdam, Noord-Holland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik ben bij Sani4all Amsterdam prima geholpen, goed advies gekregen voor een nieuw plafond en goede kwaliteit materiaal.

Besvarelse fra Sani4All - Amsterdam
persoonlijk, goed advies en mooie producten en goed bereikbaar

Besvarelse fra Sani4All - Amsterdam
Every staff member is very nice and helpful we are very happy to choose sani4all Amsterdam They also make my bathroom very nice

Besvarelse fra Sani4All - Amsterdam
Had a great experience with Sani4All. We had a very tight schedule to get materials for the whole bathroom, and we were kind of ready to give up and move the renovation to another time. After our contractor recommended to reach out to Robin at Sani4all, we agreed to still see if something can be done. Maarten and Robin helped us choose the right materials that can be delivered in our schedule, and they were delivered right when they were supposed to. Extremely happy with them. Thanks again!

Besvarelse fra Sani4All - Amsterdam
Dankzij Sani4all een mooie nieuwe badkamer. In de winkel goede service en advies ontvangen. Na levering enige aanpassingen gedaan, maar zonder problemen geregeld top.

Besvarelse fra Sani4All - Amsterdam
Wij heb badkamer bij sani4all gekocht en wat is het mooi geworden zo blij mee .wat een vriendelijk personeel en een goede service doen niet moeilijk zijn altijd berijdt te helpen.super winkel

Besvarelse fra Sani4All - Amsterdam
Sani4all Amsterdam TOP service!!
2 Badkamers en een separaat toilet onder deskundige begeleiding samengesteld.
Prachtig mooi strak warm eindresultaat waarvoor we al menig compliment hebben mogen ontvangen!
Kleine hickups werden vakkundig en snel opgelost met bijzondere dank aan Ed Buys! Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.
Warme groet uit Laren!

Besvarelse fra Sani4All - Amsterdam
Blij dat we in amsterdam hebben gekocht!
Super geholpen, wij hebben ons hele huis verbouwd, dit was erg stressvol voor ons gezin. Gelukkig hebben we de juiste keuze gemaakt om bij Sani4allAmsterdam een badkamer te kopen. Ze dachten mee, waren goed bereikbaar en heel prettig om mee te werken. Uit ervaring weten wij dat dit niet overal zo is! Helaas hadden er wat materialen vertraging maar dat gebeurt nou eenmaal in de huidige situatie. Zolang het maar adequaat word opgepakt. Dit werd het zeker, waardoor wij in ieder geval met de badkamer geen vertraging opliepen. Voor een volgende verbouwing zou ik weer bij Sani4all en hun aannemer aankloppen!

Besvarelse fra Sani4All - Amsterdam
Wij hebben een badkamer verbouwing laten uitvoeren en zijn daar zeer tevreden over. Zowel over de contacten in de zaak (sani4all Amsterdam 👍) als over de uitvoering van de aannemer. Goed advies gekregen, kleine ruimte is nu optimaal benut. Mooie materialen.
Wij stelden het zeer op prijs dat er ook tijdens en na de uitvoering van de verbouwing contact werd gehouden.
Een aanrader!!

Besvarelse fra Sani4All - Amsterdam
Heel vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe badkamerkraan. Vervolgens kundig geïnstalleerd door de monteur. Erg blij met de service, kraan werkt top!

Over Sani4All Amsterdam niets dan ellende
Zij hebben bij mij in mei jl een badkamer geïnstalleerd, Tayar Avci , de aannemer die bij Sani4All Ams in dienst is, is een gladde ondeskundige, leugenachtige figuur. Hij komt zijn afspraken niet na en liegt glashard. Heeft in 1 week door een klusjesman uit Oezbekistan de badkamer er in laten jassen, waar 3 weken voor stond. Het loodgieterswerk is ondeskundig gedaan, waardoor de ontluchting niet functioneert . Naast een hele lijst andere fouten zoals scheve douchestang , bij aanbrengen beschadigde tegel en spiegel etc.. Ik heb nu een rioollucht in de badkamer maar Sani4All reageert nergens meer op. Heb mijn rechtsbijstand moeten inschakelen. Pas dus op voor deze gladde mooiprater die na betaling zijn ware gezicht toont. Robin de eigenaar kan zich beter houden bij het leveren van spullen, daar gaat al het eea mis ( wat is opgelost). Zelf de installatie verzorgen was duidelijk te hoog gegrepen voor Sani4All Amsterdam
Robin heeft het opgelost door door een andere aannemer de gebreken te laten verhelpen.

Besvarelse fra Sani4All - Amsterdam
Topwinkel in Amsterdam alleen het monteren afbouwen via hun aannemer duurt tergend langzaam en communiceert slecht.

Besvarelse fra Sani4All - Amsterdam
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.