Bestilte ca 1 m3 sand søndag formiddag. Fik besked om at det ville komme mandag morgen kl. 9. Præcis kl 9 holdt lastbilen ved huset. På trods af at der var lidt plads til lastbilen på gaden, formåe... Se mere
Fantastisk oplevelse. Ringede først til kontoret i forhold til nogle faglige spørgsmål, hvor jeg blev rådgivet på bedste vis. Efterfølgende spurgte jeg til levering, som allerede kunne lade sig gø... Se mere
Skrev lidt frem og tilbage ang sort stenmel med Simon. Fik leveret den rette mængde og farve. Chaufføren ringede også som aftalt, så det kunne blive tippet af på rette sted. Alt i alt super god opleve... Se mere
- Leverandør af sand og grus
- Leverandør af jord
- Have
- Granitleverandør
- Leverandør af dækningsmateriale
- Stenleverandør
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hos Sandshoppen.dk er vi eksperter i professionel levering af grus, sand, sten, flis, granitskærver m.m. i Midt- og Vestjylland. Firmaet bag Sandshoppen.dk er tidligere blevet kåret til “Årets Transportvirksomhed” i Danmark, og med mere end 35 år i branchen kan du trygt handle hos os.
Mørupvej 37, 7400, Herning, Danmark
- +45 41 200 800
- kontakt@sandshoppen.dk
- sandshoppen.dk
Jeres beregner passe godt og den viste…
Jeres beregner passe godt og den viste 2,1 tons.Jeg bestilte to tons og det var lige det jeg skulle bruge og bestilte det om lørdagen og i kommer om tirsdag og løfter det over i vores have så Tak for en god service
Hurtig levering og support
Bestilte stabilgrus og bundsikringssand igår og det blev leveret idag
Lynhurtig levering og flink chauffør
Service i topklasse
Klasse god service. Sendte forespørgsel, 5 min efter var der svar med forslag til levering, hjælp til udfyldelse af formular og en ekstra rabat.
Meget tilfreds
God kundeservice, gode priser og hurtig levering. Kun ros herfra. 😊
Som kvinde uden den store forstand på…
Som kvinde uden den store forstand på grus, må jeg sige at jeg er imponeret over den super service og retten og bytten i orden 🥰 tusind tak for super service

Besvarelse fra Sandshoppen.dk
Super service. Har brugt Sandshoppen flere gange og har altid fået en super service. Levering på det ønskede tidspunkt og en god pris. Kan klart anbefales.

Bestilte ca 1 m3 sand søndag formiddag
Præcis kl 9 holdt lastbilen ved huset. På trods af at der var lidt plads til lastbilen på gaden, formåede den venlige ældre chauffør at læsse sandet af på den lille plads, uden problemer.
Chaufføren virkede meget kompetent og havde en venlig dialog.
Sandshoppen, et firma i sin egen liga.
Sandshoppen holder hvad de lover og så lige lidt mere. Venlig kundeservice, præcis levering og den ekstra mil for kunden. Ikke sidste gang jeg bruger sandshoppen.

Besvarelse fra Sandshoppen.dk
Hurtig levering og super service
10 ton ærtesten bestilt fredag formiddag - leveret tirsdag formiddag.
Det er nemt at bestille på hjemmesiden og regne ud hvor meget man skal bruge. Hurtig levering og meget venlig chauffør, der læssede af, så det er nemmere at sprede. Jeg er fuldt ud tilfreds og vil helt klart vælge Sandshoppen.dk næste gang også.

Fantastisk!
Nem bestilling, skarpe priser og hurtig levering. -Og fantastisk service ved opkald til kundeservice!
Gode produkter og lynhurtig levering
Har fået leveret forskellige produkter tre gange. Alle gangene en super oplevelse, og hurtig service!
Sand kommer typisk dagen efter bestilling.
Venlige chauffører som gør alt for at levere efter mine ønsker om placering.
Hold op en god service!
Hold op en god service og et fedt koncept. Blev mødt af en imødekommende ung mand i Ringkøbing som stod klar til at betjene os i det, på hjemmesiden, angivne tidspunkt.
Professionel kørsel og læsning, og i det hele taget bare en god oplevelse.
Der kommer jeg igen!!
Under 24 timers leveringstid
Under 24 timers leveringstid! God service ved levering.

Besvarelse fra Sandshoppen.dk
Vi har fået leveret sand af jer over…
Vi har fået leveret sand af jer over flere omgange og vi er tilfreds hver gang.

Besvarelse fra Sandshoppen.dk
Super service og hurtig levering
Super service og hurtig levering. Blev læsset af, som ønsket.

Det var okay
Det var okay. Ikke dyrt men heller ikke billigt. Jeg var lidt træt af at vognmanden havde så travlt med at komme videre, at han ikke gad bakke ind og smide sandet hvor der skulle bruges. Han smed det bare i vejkanten hvor det var nemmest for ham. Det var sku mange ture med trillebøre.

Besvarelse fra Sandshoppen.dk
Hurtig levering og super god kvalitet
Super nemt og hurtig levering 👍