Sandmanden Anmeldelser 37

2,3

Bestilte 3 bigband som blev sat helt det forkerte sted. han sagde så han ville flytte dem de næste par dage. Han undskyldte med at han synes det var smartere at sætte dem der (det ved ham jo nok ikke... Se mere

HOLD JER LANGT VÆK FRA SANDMANDEN FRA DAUGÅRD VED VEJLE. Vi har stejl opkørsel til vores ejendom og Sandmand/lastbil forsøgte køre op med vel nok 10 tons på ladet, sækkene væltede og det fløj rundt me... Se mere

2,3

Under middel

Super perfekt

Har bestilt 3,2 t sort granit til levering den 24.08.2018, alt klapper perfekt, bestilling, levering og betaling, og begge sække blev placeret nøjagtig som vi har ønsket. Super godt gået.

24. august 2018

Klart misforhold mellem hjemmesidens billeder og tekst kontra det reelle produkt

Vi har to gange handlet hos Sandmanden. Begge gange er vi blevet skuffet. Der er et klart misforhold mellem billeder og tekst på hjemmesiden kontra det reelle produkt. Man får klart indtrykket af, at virksomheden oversælger sine produkter.

På hjemmesiden er de sorte granitskærver - sorte - men det reelle produkt er gråligt. På hjemmesiden er de mørke træflis - mørke med en varm glød - men det reelle produkt er blegt og køligt.

Vi har reklameret både over granitskærverne og træflisen. For så vidt angår granitskærverne fik vi at vide, at der ville gå tid før de blev vasket sorte. Lang tid og mange regnvejr sidenhen - granitskærverne er stadig grå. For så vidt angår reklamationen over træflisen blev vi mødt med vrede i telefonen og nogle meget personlige og ubehagelige e-mails.

25. juli 2017

Farvet flis leveret hurtigt og præcist som ønsket

Jeg bestilte maghony-farvet flis, 2 m2, hos colorflis.dk, som er en hjemmeside som sandmanden.dk bruger specifikt til at sælge indfarvet flis. Bestilte onsdag eftermiddag, levering fredag formiddag ind over hækken, som jeg havde ønsket. Produktet lever op til mine forventninger, og jeg synes ikke at det er særlig dyrt; levering var inkluderet i prisen. Alt i alt en positit oplevelse. --- Et godt råd til andre, der bestiller flis i store "flettede" plastsække: brug IKKE en hobbykniv, som jeg gjorde, til at skære sækken op. Du ender med at få en masse plasticstrimler mixet ind i flisen, som du bagefter skal bruge tid til at fjerne med hånden. Brug i stedet for en almindelig (køkken)saks. Det fungerer perfekt.

15. juli 2017

Aldrig aldrig igen

Aldrig aldrig aldrig om jeg bestiller noget som helst ved en så ubehøvlet leverandør igen.
Vi havde bestilt 16/25 lysegrå granitskærver, men da jeg spændt åbner sækken for at se vores bestilling, ser jeg store skærver som jeg straks checker mål på, men af de mange håndfulde jeg tog op, var stenene fra 25 mm og helt op til 50 mm.
Jeg ringer med det samme til leverandøren og fortæller pænt at de er alt for store, sekretæren begynder en forklaring om at stenene falder igennem en sold, hvor maskerne bliver mindre og mindre deraf sorteringen, og at det må være os der har bestilt forkert. Da hendes tone fra starten af er meget stram og ubehagelig, undre det mig ikke da hun stiller mig om til ejeren (så vidt jeg ved), som straks peger fingre af mig, og gentagne gange kommer med sold forklaringen, komplet ligeglad med at jeg forklare ham pænt, at jeg har målt rigtig mange sten fra vores gårdsplads, og de ligger gennemsnitlig på ca. 16-25 mm og deres ligger fra 25 op til 50mm, men han bliver ved at fortælle mig at det er os der har lavet en fejl, og kommer med sin sold forklaring, til sidst siger jeg til ham at jeg trods alt er et intelligent menneske, så han behøver ikke forklare mig én gang til om den sold. Han flipper ud da jeg siger at jeg udmærket forstår hans forklaring, men at det kan jeg jo ikke bruge til noget, da jeg jo kan se deres levering er alt for store, hvortil han højlydt spørger mig hvad vi så har den diskussion for, da jeg ikke kommer nogen vegne med at være høflig, som jeg holder meget stærkt på at være overfor alle, må jeg lægge røret på, det sidste han siger til mig er at vi kommer til at betale fragten, til trods for deres skærver er tydeligt alt for store i forhold til det de oplyser på hjemmesiden og ordrebekræftelsen.
Jeg kom ikke nogen vegne med den mest ubehagelig telefonsamtale jeg nogensinde har haft, de satte hælene i så snart jeg nævnte grunden til mit opkald.
Det var sidste gang vi bestilte noget fra dem, aldrig nogensinde har jeg fået så ubehagelig og ubehøvlet en behandling af nogen før.
Vi kan kun håbe på at alt dette skyldes, at vi fangede ham på det forkerte ben, og krydser fingre for at vi får de korrekte granitskærver en af dagene, ellers må vi jo kontakte e-mærket og forelægge dem vores sag.

Lone Christensen

5. oktober 2016

Levering og "service" af værste skuffe....

Den korte version er : JEG HAR ALDRIG OPLEVET NOGET LIGNENDE og det er så i den dårlige ende af skalaen.
Leveringen blev ikke fuldført da fragtmanden ikke kunne få sin lastbil ind til afleverings adressen på trods af at flere andre husstande netop har fået leveret sten og endda i en større volumen end i dette tilfælde. Han tilbød dog at stille de 1,5 tons sten ved hovedvejen ca. 400 meter fra huset.Oplevelsen må siges at være uden sidestykke og efter Sandmanden i første omgang semd telefonrøret på og efterfølgende ikke udviste nogen form for kundeservice, men blot konstatere at returnering skal ske for købers regning.
Jeg må konstatere at jeg aldrig har oplevet så elendig og mangelfuld kundeservice og ligeledes forsøg på at finde løsning for kunden, som jeg tænker selv Sandmanden lever af i det lange løb.

21. august 2015

Virkelig hurtig levering

3 bigbags med sand blev bestilt mandag formiddag og dagen efter kl. 8.30 holdt vognmanden udenfor. Jeg havde ikke engang nået at opsætte skiltet med anvisning af afsætningssted, men da jeg var hjemme kunne jeg anvise vognmanden og sækkene blev sat præcist som ønsket. Meget positiv overrasket!

11. august 2015

Kun positivt

Vi bestilte 1 ton skærver via Sandmandens hjemmeside, som er meget nem at navigere rundt på. Vi blev orienteret løbende mht. levering. Selve leveringen skete præcis, og "big-bag'en" blev placeret lige nøjagtig, hvor vi gerne ville have den af den dygtige chauffør d. 16/6-2015 - Stor cadeau her fra!
Mvh. Jens Ove Kristensen, Glyngøre

17. juni 2015

Dårlig levering og tvivlsom mændgeberegning

Vi har netop bestilt en omgang sand til vores datters sandkasse. Ved at benytte webshoppens mængdeberegner fandt vi frem til, at der skulle bruges 0,96 ton strandsand.

Vi bestilte 1 ton, men I virkeligheden havde 400-500 kilo været mere end rigeligt til den relativt lille sandkasse på 160x160x25, så nu står vi med et halvt ton sand, der skal bortskaffes ved egen kraft.

Da vi ikke bor helt ud til en vej, nægtede chaufføren overhovedet at kigge på forholdene for at vurdere, hvor tæt han kunne komme på huset - det kostede en del ture med skovl og trillebør!

12. juni 2015

Truende og ubehagelig service ved retur af varer

Jeg ville returnere mine varer til Sandmanden.dk, som ikke fejler noget og bare er blevet leveret. Da jeg ringer til firmaet, får jeg fat i ejeren, som hurtigt bliver meget aggressiv i sin stemmeføring. Derudover fremgår det ikke at varens pris, hvor stor en del der er fragt og han mener derfor at 1 M3 grus koster 420kr i fragt + moms, hvilket er helt hen i vejret!!
Jeg er stadig rådvild om jeg skal sende den videre til forbrugerrådet, men lige meget hvad kan jeg kun fraråde alle at handle med Sandmanden.dk.

12. juni 2015

Meget dårlig service.

Bestilte 1½ tons grus igennem Bilka.dk hvor de lover at de levere over hækken men ak nej chaufføren hverken ringer eller kommer ind så der står bare en sæk udenfor.
Har klaget men de siger bare det koster 1000 kr. hvis de skal hente det igen.
Vil aldrig handle det sted mere og opfordre andre til heller ikke at gøre det. Meget dårlig service .
Birgitte Hansen.

16. maj 2015

Service niveau helt i bund

Bestilte Træflis før påske til levering ugen efter. Ringer fredag da det endnu ikke var kommet, for her at vfide, at bilen er læsset og det er på vej.
Lørdag morgen står vi klar til at tage fat med masser af håndkraft og maskiner, men ingen flis. Ringer kl 9 for at hører hvor det bliver af. Det vil han lige finde ud af. Hører intet før jeg selv ringer igen kl 11, at det kommer ikke før mandag.
Ekstremt dårlig service og behandling, men det er nok takken når man som firma bliver for selvfed.
Køber aldrig varer her igen og vil fraråde alle andre at gøre det samme.
Michael

13. april 2015

Levering til døren.

Jeg bestilte 3 bigballer med jord fra Sandmanden.dk via bilka.Jeg blev lovet levering til døren, men takket være en amatøragtig chauffør, der ikke kunne dreje sin lastbil om hjørnet, blev jorden leveret 200 meter væk. Masser af lastbiler har i tidens løb kørt ned af vores kolonihavevej, men altså ikke Sandmandens.Man burde måske give ham en bil, der i størrelse passer til hans evner som chauffør.

13. april 2015
Vis anmeldelser på alle sprog. (37 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto