Olin etsinyt tämän tyylisiä rannekoruja aiemmin! Nämä saapuivat nopeasti ja ovat niin ihanat kädessä 😍 Myös asiakaspalvelu oli loistavaa, suosittelen tilaamaan. Iso plussa on se, että kaiverruksen sa... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Minusta oli ihanaa avata pakettia, jossa tilaamani tuote oli, koska paketissa oli kortti, jossa kiitettiin tilauksesta sekä kortissa luki minun oma nimeni. Tuli sellainen fiilis, että asiakas on otett... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Etsitkö yksilöllistä ja henkilökohtaista lahjaa, joka kertoo tarinan? Sanalliset tarjoaa laadukkaita ja kauniisti kaiverrettuja koruja, jotka ovat täydellinen valinta merkityksellisiin hetkiin. Tutustu asiakkaidemme aitoihin kokemuksiin ja arvosteluihin, jotka he ovat jättäneet meille, ja löydä, miksi Sanalliset on ensisijainen valinta yksilöllistyttävien lahjojen hankintaan. Valikoimastamme löydät koruja, joita voidaan personalisoida juuri sinun tarpeisiisi - olipa kyseessä sitten nimien, päivämäärien tai erityisten viestien kaiverrukset. Laadukkaiden materiaalien ja ammattitaitoisten tiimimme ansiosta voimme taata, että jokainen koru on ainutlaatuinen ja kestävä. Anna lahjaksi jotain enemmän kuin pelkkä esine. Anna lahjaksi tarina, joka kulkee mukana aina. Valitse Sanalliset ja anna lahjan puhua puolestaan. Liity meidän tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon. Tervetuloa löytämään täydellinen koru Sanallisilta - missä jokainen sana merkitsee jotain.
Kontaktoplysninger
Täykky!
Toimitus oli nopea ja paketti sekä tuote ihanat ja kauniit! <3 Varmasti tilaan uudestaan!
Hieno paketointi ja ihana tuote!
Ihana ja kestävä koru!
Ostin käsikorun jossa oli kaiverrus poikani ja poikaystävän syntymäpäivästä ja nimestä. Koru oli ihana ja en ole ottanut sitä pois kädestä, tilaan uudelleen jos jotain uutta sattuu tulemaan!
Todella nopea toimitus
Todella nopea toimitus, upeasti paketoitu!
Sain juuri sellaisen tuotteen kuin olin kuvitellutkin!
Kaunis koru kauniissa paketissa
Kaunis koru kauniissa paketissa. Nopea toimitus. Lahjan saaja oli aivan onnessaan
Aivan ihana personifioitu lahja korun muodossa
Korut saapuivat nopeasti ja olivat juuri halutun kaltaiset. Korut oli paketoitu kauniisti!
Tilaus tuli nopeasti!
Toimitus oli super nopea ja rannekoru…
Toimitus oli super nopea ja rannekoru oli aivan ihana❤️ Lahjan saajakin liikuttui! Aion todellakin suositella kaikille!
Toivomat tekstit tekivät rannekoruista täydelliset
Rannekorut olivat kauniit ja niissä olevat tekstit tekivät niistä täydelliset! <3 Olin tilaamisen jälkeen yhteydessä asiakaspalveluun, sain sieltä nopeaa ja ystävällistä kohtelua ja pyytämäni muutokset toteutettiin hienosti. Tilaamisesta meni vain muutama päivä, kun rannekorut olivat jo saapuneet postilaatikkoon.
Rippilahjat
Tilasin kaksi ranneketta rippilahjoiksi. Toimitus oli nopea ja rannekkeet oli pakattu kauniisiin rasioihin. Molemmat lahjan saaneet olivat onnellisia ja pitivät koruista todella paljon. Ihanaa, kun tekstin sai valita itse ja näin lahjasta tuli todella henkilökohtainen ja merkityksellinen.
Nopea toimitus ja ihana paketointi!
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
tilaaminen oli helppoa ja verkkosivut selkeät. Tilaus lähetettiin nopeasti ja se oli pakattu kauniisti. Koru itsessään on kaunis ja laadukkaan tuntuinen.
Aivan ihana lahjaidea ja todella nopea…
Aivan ihana lahjaidea ja todella nopea toimitus <3
Kaunis koru ja ihana pakkaus!
Koru oli todella kaunis ja toimitus nopea. Pakkaus oli todella kaunis ja viimeistelty. Kiitos kovasti! <3
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.