Jeg har haft 4 coach sessioner med 3…
Jeg har haft 4 coach sessioner med 3 coach. En coach jeg havde 2 sessioner med gik rigtig godt og hjalp rigtig meget med mine problemer. Jeg har haft disse 4 coach sessioner i over 2 år række. Jeg har haft en dårlig oplevelse med den sidste coach. Jeg ringe til dem og sagde at den coach jeg havde 2 sessioner med kunne jeg godt tænke mig at bliv coached igen. Da jeg mødte personen var det et andet coach. Da jeg sagde at der måtte have været en forvirring omkring coachene så pressede hun meget på med at alle coach var det samme. Jeg havde kun 2 fysiske coaching sessioner med hende pga. corona lukning så de andre blev over telefonen. Hun var super ubehagelig. Hun kom med meget ubehagelige seksuelle spørgsmål. Jeg havde det meget ubehagelig at være i samme rum som hende og nærmest bange for overgrab. Da vi var færdig med coaching skulle vi gennem bagdøren af biblioteket. Jeg har aldrig gået ud af bagdøren men hun havde åbenbart nøglen til det. Jeg havde det super ubehageligt med at går gennem bagdøren fordi det var kun hende og mig hvor der også var nogle trapper. Det var intense ubehagelig følelse. Efter 2 sessioner fysisk forsatte jeg kun fordi det ikke var fysisk mere. Efter nogle overvejelser er jeg kommet frem til at konkludere den fejl forveksling mellem coach nr 2 og 3 var ikke fejl alligevel. Det var noget de havde planlagt. De havde et problem med mig om at de ikke så udvikling gennem coaching sessioner og hvor de mente at jeg bare havde brug for en at snakke med. Grund til jeg fandt ud af det var at jeg ringede til lederen og fortalte mig lige præcis det. Dagen efter blokerede han mig selvom vi havde aftalt et talephone samtale den dag. Min problemstilling.
1. som studerende kan du få 4 coach sessioner. Men at de ikke fortæller mig ligeud og laver alt mulig bedrageri tricks på mig.
2. skifter coach og forvirer mig helt og presser på med at alle coach er det samme. igen uærlighed,
3. lederen laver aftale med mig over i telephone så vi kan snakke det hele ud, men blokere mit nummer næste dag istedet for. Jeg ved det fordi jeg ringede over 10 gange om dage de næste 2 dage og gik ikke igennem. dermed ringede jeg med usynlige nummer og gik igennem.
Coaching er gratis og det har hjulpet mig. Men bruge alt mulig beskidte tricks på at undgå en person istedet for at bare tale det ud synes jeg er dårligt måde og behandle et menneske på.