Samsung Updates Anmeldelser 964

1,1

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

En dårlig ui 7 opdatering

Dette ui 7 opdatering, er det værste i har gjort. Jeg havde en velfungerende telefon før den elendige opdatering. Deres nye klamme design, gøre alt ting meget besværligt at bruge telefonen. Den gamle version var meget mere simplere og bedre.

SKAM JER!!!

19. maj 2026

HELE MIN BRUGERFLADE er totalt ændret- helt uoverskuelig.

hele min brugerflade som var ordnet i kategorier med mine væsentligste apps fordelt på 4-5 startsider. Det er ikke muligt nu og alt er i en uorden. Man skal ind i 7-8 sider og lede efter den app, man har brug for.
Hvor er det RINGE. ... venligst giv mulighed for FLERE STARTSIDER (UNDERSIDER). ..... sikke noget forbandet ROD NU

21. april 2026

Jeg siger li ud i er snot dumme at stop…

Jeg siger li ud i er snot dumme at stop opdateringer til nogen Galaxy modeller i tænker ik på nogen som har den model og måske ik råd til købe ny mig selv angår har jeg lige købt s21 her januar snart 1 mdr siden fordi min gamle fik vandskade det var kun s10 i gør det svært nogen mennesker af pluk for penge og jeg er gal over li har købt s21 kun 1 mdr siden gider sku da ik bruge penge igen og sart forfra opret MitID mobilbank MobilePay Google konto og så videre

6. februar 2026

Den værste opdatering nogen sinde.

Den værste opdatering nogen sinde.
Efter opdatering skiftede min mobil farver, mystiske orange farver på opkaldsliste, tilføjede nye apps og gjorde skærmbilledet utydelig og sløret. Samtidig med at den er blevet meget træls at finde tilbage til det man havde før. møg opdatering

1. september 2025

Den værste opdatering nogensinde

Den værste opdatering nogensinde. Min tlf fryser rimelig ofte nu. Der kan gå tid før jeg kan bruge tlf det er sgu en ommer altså 😡 det er ikke altid jeg kan få lov at tage en samtale med det samme men er nødt til at slukke skærmen op til 3 gange under et opkald før jeg kan tage den. Simpelthen for træls

28. august 2025

Jeg har lige opdateret til ONE UI 6.1…

Jeg har lige opdateret til ONE UI 6.1 og nu virker telefonon ikke. Den vil have email koder som ikke eksisterer mere og vil kun sende koder på mobilen. Min telefon er nu ædelagt takket være denne opdatering. Værdiløst bras, det er havd opdateringen er. Tak for at ødelægge telefonen. Jeg vil ikke andefale Android mere.

7. april 2024

Samsung skrammel.

Efter sidste opdatering til One UI 6.0 vil telefonen ikke køre på wifi. Den hopper automatisk på mobilnet når jeg søger på nettet eller går på Facebook. Alt andet i huset kører perfekt og net og router er tjekket. Ingen problemer. Selv min gamle Huawei kører 100 gange bedre. Har forsøgt alt med nulstilling af netværk og alt muligt andet som plejer at løse sådan et problem. Har prøvet at kontakte Samsung og de har takket for modtagelse af skrivelsen og vender tilbage når de har nyt. Gad vide om det bliver i år? Har også været hos forhandleren som brugte 1/2 time på at løse problemet uden resultat. Smider snart skramlet I elektronik skrot.

16. december 2023

Efter sidste opdatering til S23 Ultra…

Efter sidste opdatering til S23 Ultra er der flere apps som enten ikke virker eller kører meget dårlig. Health har problemer med at modtage fra uret selvom de ligger ved siden af hinanden, andre gange virker wifi ikke og den tillader andre ting adgang når det er slået fra. En meget dårlig oplevelse i forhold til S23 Plus.

9. december 2023

Min S21 Ultra kan ikke ringe op via…

Min S21 Ultra kan ikke ringe op via SIM-kort efter en opdatering omkring 1 oktober 2023.
Jeg har før prøvet at den mister denne evne.
Herefter virker det kun, men fint, via WiFi.
Det begynde da telefonen passeret sine to år og den nye s23 var udkommet.
Og efter en opdateringen siden da, har den skiftet mellem tilstanden af, ikke at kunne bruges via SIM-kort og kunne bruges via sit SIM-kort.
Så konklusion må være at hardwaren virker men ikke softwaren.
Så når jeg bliver nød til at opgive telefonen, bliver det 100% et andet mærke ..... underligt.... dato bl.a. I oktober, i marts, juli mf.

1. oktober 2023

Elendig opdatering 20.juni 23

Efter den seneste opdatering af min samsung telefon d. 20.6.23 har jeg utallige problemer med funktionerne. Kan ikke slukke eller genstarte. Stavekontrol er væk. Midterste knap i bunden, fungerer ikke. Kan ikke tage skærmbillede. Fingeraflæser forsvinder efter 1 sec. I netbank. Osv.

20. juni 2023

Besked app.

Har lige købt en Samsung 21S
22S er i restordre hos YouSee
Besked appen er direkte ubrugelig.
Man kan se 4 linier ad gangen i en boble.
Det gør det svært at have overblik over hvad man skriver.
Når man så har sendt, bliver det til fuld størrelse.
Så hvorfor kan man så ikke se det når skriver.
Det er simpelthen så åndssvagt og u"smart lavet.
Har spurgt hos YouSee, men det kan ikke ændres. Jeg må håbe på en opdatering siger de.
Har lige fået en opdatering og det gav ingen ændring.
Har haft model 3 og 6S.
De har ikke været installeret med en sådan pisse irriterende app.
Det ødelægger hele telefonen.
Gode råd modtages.

Mvh. Charly Gotfredsen

27. april 2022

NUL support hos SAMSUNG - ELENDIGT

Den 10. februar 2022 skriver jeg til Samsung Support da jeg ikke kunne logge ind og downloade nye sites.
Den 13. april får jeg dette svar:

"Kære kunde,

Tak, fordi du har kontaktet os. Vi sætter pris på at kunne hjælpe dig.
Vi beklager virkelig den lange ventetid.
Vi har et meget højt pres lige nu, og det gør desværre ventetiden længere.
Vi takker for din tålmodighed!

Hvor er det ærgerligt at høre, at du oplever problemer med dit produkt.
Vi beder dig venligst vende tilbage, hvis du stadig oplever problemer med dit produkt, eller hvis det er blevet rettet, så vi kan undersøge sagen nærmere.

Tak, fordi du har anvendt vores tjenester. Din tilfredshed er meget vigtig for os.

Venlig hilsen,
Kundeservicecenter"

Det er da fuldstændigt til grin - mere end 2 måneders ventetid på noget der ikke er et svar men en sludder for en sladder!
Hvis man kunne give minus stjerner - så var det på plads her.
Der er NUL service hos dette elendige firma!!!
Overvej det - når du skal vælge et nyt produkt.

15. april 2022

Klodshans

Købt 2 s 20 fe 5g
Derr er visse ting som jeg har brugt på min s9 og Huawei,der ikke engang kan installeres på de to klodser, undskyld mig,og min bare....
På chat skriver de bare en historie....

19. februar 2022

Samsung Galaxy Z Flip3 5G kan ikke…

Samsung Galaxy Z Flip3 5G kan ikke anbefales. Batteriet holder kun en halv dag ved almindelig brug. Jeg bruger den ikke til film og streaming. Jeg bruger den kun til mails, nyheder og sociale medier. Det må forventes af en moderne mobiltelefon, at batteriet er stærk nok til at holde mindst 24 timer. På trods af mange gode features kan jeg derfor ikke anbefale telefonen.

19. januar 2022
Vis anmeldelser på alle sprog. (964 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto