Se, hvad kunderne siger
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Sveriges största alternativa & oberoende nyhetssajt. Samnytt tar ett brett publicistiskt grepp. Vi specialbevakar de områden där etablissemangsmedia uppvisar underlåtenhetsförsyndelser, men fokuserar också brett på allmän nyhetsjournalistik. Dessutom gör vi regelbundet granskande och grävande filmreportage. Vår målsättning är att vara den publicistiska produkt som framtidens samhällsintresserade mediekonsumenter vill ha och har rätt att kräva.
Kontaktoplysninger
Box 706, 191 27, Sollentuna, Sverige
- patrik.nilsson@samnytt.se
- samnytt.se
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Hyckleriet är stort på samnytt.
Sanningen
Det är skönt att slippa vänster snacket,och alla vänstervridna människor,som aldrig har rätt på något som dom säger eller gör,samt slippa daltandet av kriminella mm
En skämt till tidning
En högerextrem nyhetssida som försöker ses som seriösa med bl.a. "Sveriges bästa 'oberoende' nyhetssida" som slogan, samtidigt som deras 'Samshopp' innehåller många högertoppar. Rekommenderar inte (så länge du inte vill bli hjärntvättad av missinformation och vinklad statistik.)
Är verkligen glad att vara prenumerant…
Är verkligen glad att vara prenumerant på Samhällsnytt. Tack och lov för alternativ media.
Allt bra
Snabb leverans, snabbt svar på frågor och bra kvalité på kläderna. Tack för en riktigt snygg t-shirt!
Skriver inte/tystar ner att en…
Skriver inte/tystar ner att en SD-politiker utesluts ur partiet pga våldtäkt, men däremot att en utländsk man våldtagit en häst. Visar bild på mannen och pixlar hästens ansikte. Man tar sig för pannan. Ett skämt till tidning.
Mycket bra informationskälla …
Bra artiklar och bra foto av verkligheten i Sverige
Förfärlig smörja ur precis alla…
Förfärlig smörja ur precis alla synvinklar. Språkligt undermåligt, banal journalistik. Inte "höger" ens, snarare ett vrickat psykologiskt verktyg för massindoktrinering.
Brunt skräp hycklar mycket .Sämsta…
Brunt skräp hycklar mycket .Sämsta skräpet ja läst.
Visar bara när en svensk gör…
Visar bara när en svensk gör fel/brott om dem är i vänster, men när en invandrare gör fel då gör dem 1000 artiklar om det 🤡
"Den bästa oberoende nyhetssajten" och…
"Den bästa oberoende nyhetssajten" och sedan så lägger dem bara upp höger artiklar 🤡
Massor av hyckleri
Vore kul om jag skulle kunna läsa…
Vore kul om jag skulle kunna läsa Samnytt, vilket jag bet för! Har ungf ca 1 mån hindrats från att läsa allt Ni publicerar p g a att Ni blockera alla art med en textruta! Hur länge tänker Ni fortsätta med det?? Har försökt allt som står i makt att kontakta Er, men Ni nonchalerar alla mina försök! VARFÖR?? Vad har Ni för glädje att hindra ngn läsa???
Mycket bra och sakligt
Used to read during my visits to…
Used to read during my visits to Sweden, one of few news outlets that still allow readers to comment on every article. Not owned by Bonnier like most other media and usually writes about stuff you don't find in mainstream media.
A bit slow on the breaking news sometimes, but the agency seems to be small so perhaps it's reasonable.
Superb tidning
Superb tidning, tar upp nyheter som vanlig media "missar".
Dessutom är dom snabba på att ändra artiklar ifal dom har gjort en miss och erkänner missen dessutom.
Mycket bra tidning
Mycket bra tidning, den behövs verkligen till skillnad från vår statliga media som vi numera tvingas betala för.
En av de bästa nättidningarna Saklig…
En av de bästa nättidningarna Saklig och skriver om sådant som traditionell gammelmedia inte vågar!
I skillnad till statligt censurerad…
I skillnad till statligt censurerad media så skriver Samnytt om känsliga frågor som invandringens kostnader och påverkan på samhället. Har sagt upp min prenumeration hos DN och satt upp motsvarande betalning varje månad i donationer till Samnytt. Fortsätt göra ett bra arbete!
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.