Ingen opdateringer på mobil priser. Der er fornemmelse at forretningen er nede og der er ingen, fer opdaterer hjemmesiden. Ovenikøbet er virksomheden ikke dansk. Det er CompareEurope Group Ltd, li... Se mere

useriøs virksomhed. I dag gode råd om at låne bil ud. UDEN omtale af risikoen for at miste sin bil hvis låner kører "vandvidskørsel".. Jeg vil kalde denne fatale manglende vejledning for vildlednin... Se mere

Samlino.dk fungerer bare, gik ind og udfyldte vores data, og der gik ikke engang 1 min. så havde vi allerede flere tilbud på finansiering af vores nye bil. Valgte det tilbud der passede til os, og b... Se mere

De har virkeligt en fantastisk servicen, og vi er taknemmelig for at vi har fundet Samlino. Der er mange forskellige tibud og meget hjælpsomme medarbejder. Samlino kan absolut anbefales. God vejledni... Se mere

1. Finansiel tjeneste uden banklicens

Om Samlino.dk

Samlino.dk skaber en fair adgang og gennemsigtighed til markedet og hjælper dig med at få de bedste vilkår og priser, når du vælger forsikrings-, bank- og teleprodukter.

Faktisk kan du spare flere tusinde kroner årligt ved at bruge ganske få minutter på at sammenligne tilbud.

Ved at bruge vores gratis sammenligningsportalen, kan du gennemskue forskelle i produkterne, skjulte gebyrer, prisforskelle, bindingsperioder og meget andet.

Vi har allerede hjulpet over 800.000 danskere med at spare tid og penge på finansielle ydelser. Og vi vil også meget gerne hjælpe dig og din pengepung.

Samlino.dk er en uvildig sammenligningsportal, og derfor repræsenterer vi hele markedet, så du kan finde det bedste tilbud til dine behov blandt alle udbydere.

Vi arbejder hele tiden med at forbedre vores brugeroplevelse. Derfor værdsætter vi din stemme!

3,0

Middel

1 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Adam fra Samlino er meget meget venlig

Adam fra Samlino er meget meget venlig, god til at forklare de forskellige muligheder og meget hjælpsom mht de forskellige praktiske ting.
Og skaffede mig selvfølgelig nogle supergode løsninger til mig.
Samlino kan absolut anbefales.

28. september 2022

Hej Ruben

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse af Samlino.dk!

Vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse, og at Adam kunne hjælpe dig med at finde den rigtige løsning - det er bare for dejligt!

Du skal være mere end velkommen til at kigge forbi Samlino.dk en anden gang og bruge en af vores sammenligningsfunktioner. Vi sidder også altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle sidde med nogen spørgsmål, hvor du enten kan skrive til info@samlino.dk eller ringe på 70 60 58 88 (hverdage 10-17).

Du må have en rigtig god fredag!

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse!
Medarbejderen gav nogle rigtig gode råd ift. mine behov som studerende og ønsker af til et internetabonnement. Kommer for fremtiden kun til at bruge denne tjeneste, hvis jeg skal skifte abonnement til mobil eller internet!

20. september 2022

Hej Philippa

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse af Samlino.dk!

Vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse, og at vi kunne hjælpe dig med at finde det rigtige internetabonnement - det er bare for dejligt!

Du må have en rigtig god aften!

Rigtig god betjening

9. september 2022

Hej Jan

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse af Samlino.dk!

Vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse, og følte, at du fik en god betjening - det er bare for dejligt!

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Sælgeren, Adam, var behagelig at tale med og kunne med det samme matche mit behov med det bedste tilbud på markedet.

25. august 2022

Hej Rune

Tusind tak for din dejlige anmeldelse af Samlino.dk!

Vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse, og at vores rådgiver, Adam, kunne hjælpe dig på vej - det er bare for dejligt!

Samlino - fibernet bondefangeri

Brugte Samlino til at finde ny fibernet leverandør og valgte Fastspeed som iflg Samino tilbød 6 mdr til 198kr. Blev sendt videre til Fastspeed og fik så bekræftelse på 3 mdr til 198kr. Skrev til Fastspeed og sagde jeg var blevet lovet 6mdr? Fastspeed svarede at det var Samlino der ikke havde rettet prisen og at det skete ofte. Skrev til Samlino men har ikke fået svar og her over en måned efter har de stadig 6 mdr til 198kr stående - det er da ikke iorden!

21. august 2022

Kære Eric

Jeg beklager meget, at tilbuddet du har set på vores platform ikke har stemt overens med det pågældende tilbuddet fra Fastspeed. Vi er meget opsatte på altid at vise det korrekte tilbud, og vi værtsætter derfor meget din besked.

Fejlen er nu rettet, og vi vil gerne endnu engang beklage vansklighederne.

Har du brug for personlig hjælp til at finde bredbånd kan du enten skrive til info@samlino.dk eller ringe på 70 60 58 88 (hverdage 10-18).

En god oplevelse

10. august 2022

Hej Bo

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse af Samlino.dk!

Vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse - det er bare for dejligt!

Samlino.dk

Fint at komme videre med låne…

Fint at komme videre med låne muligheder, dejlig nemt med samlino

21. juli 2022

Hej Corinna

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse af Samlino.dk!

Vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse, og fandt det nemt at sammenligne lånemuligheder - det er bare for dejligt!

Du må have en fantastisk sommer!

Samlino.dk

Rigtig nemt og behagelige medarbejdere…

Rigtig nemt og behagelige medarbejdere 🥳🥳

5. juli 2022

Kære Erna

Vi er virkelig glade for, at du havde en god opevelse med vores sammenligningsplatform - det er bare for dejligt!

Du skal være mere end velkommen til at kigge forbi Samlino.dk en anden gang og bruge en af vores sammenligningsfunktioner. Vi sidder også altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle sidde med nogen spørgsmål, hvor du enten kan skrive til info@samlino.dk eller ringe på 70 60 58 88 (hverdage 10-18).

Samlino.dk

Alt har virket som aftalt.

Alt har virket som aftalt. En god oplevelse.

30. juni 2022

Kære kunde

Samlino.dk

Hvis man kun ønsker at orientere sig om…

Hvis man kun ønsker at orientere sig om f.eks. bilforsikring, får man en mail med tilbud fra forskellige. Nogle af dem er irrelevante, men det værste er, at man ikke kan afmelde mails - fordi linket ikke virker.
Det er for dårligt og det smager af spam!

22. juni 2022

Kære Bent

Jeg er ked af at høre om din oplevelse med at afmelde vores emails. Vi har undersøgt problemet med emailen du har modtaget, og har nu rettet fejlen. Det beklager vi meget.

For at være sikker på, at du er afmeldt vores emails, må du meget gerne sende besked med din emailadresse til info@samlino.dk. Så får vi den fjernet med det samme.

Samlino.dk

Super god betjening og forklaring på…

Super god betjening og forklaring på alt, dog var jeg rimelig forvirret over nogle ting og det var svært at forstå, samtidig med nogle afbrydelser fra medarbejderens side, så 4 stjerner herfra

16. juni 2022

Kære kunde

Mange tak for din anmeldelse af Samlino.dk - din vurdering er meget værdsat.

Vi er virkelig glade for, at du kunne bruge vores platform til at sammenligne - det er bare for dejligt!

Det er beklageligt, at du har været forvirret over nogle ting, og at der er sket nogle afbrydelser til en af vores medarbejdere. Vi stræber efter hele tiden at forbedre os, og gøre det mere overskueligt at sammenligne. Derfor ville det være en stor hjælp, hvis du ville sende flere detaljer omkring din oplevelse til info@samlino.dk. Så kan vi forhåbentligt blive endnu bedre til næste gang!

Du må have en fantastisk dag.

Samlino.dk

Det var en nem og hurtig måde at låne…

Det var en nem og hurtig måde at låne penge

16. juni 2022

Hej Benno

Vi er virkelig glade for, at du fandt det nemt og hurtigt at låne penge ved hjælp af os - det er bare for dejligt!

Rigtig fint

Rigtig fint, at man får tilbud fra forskellige banker, men bag efter, får man mange mails med disse tilbud, lidt for meget af ivrig sælger…

12. juni 2022

Hej Tanja

Mange tak for din anmeldelse af Samlino.dk - din vurdering er meget værdsat.

Vi er virkelig glade for, at du kunne bruge vores platform til at sammenligne lånetilbud - det er bare for dejligt! Samtidig beklager vi også, hvis du føler at du har modtaget for mange emails fra os. Vores lånebrugere modtager bl.a. emails med opdateringer om deres låneansøgning, således ansøgeren har et overblik over, hvor i processen de er.

Samlino.dk

Jeg blev noget målløs da jeg fik et…

Jeg blev noget målløs da jeg fik et billån.
Det var ikke det jeg bad om.
Fik at vide det var det i søgte.
Så desværre er jeg ikke tilfreds med jer.

5. juni 2022

Kære Margrethe

Jeg er ked af at høre om oplevelsen du har haft, da du skulle ansøge om et lån. Som jeg kunne forstå på vores telefonsamtale, så er problemet løst, og lånet kunne benyttes til det ønskede formål.

Vi vil gøre hvad vi kan for at gøre typen af lånet mere synligt i ansøgningsprocessen, således det ikke sker igen.

Har du spørgsmål til dit lån, kan du enten skrive til info@samlino.dk eller ringe på 70 60 58 88 (hverdage 10-17).

Samlino.dk

Jeg følte mig utroligt godt hjulpet

Jeg følte mig utroligt godt hjulpet. Det var en meget kompetent person jeg blev betjent af. så tak for det.

2. juni 2022

Hej Maj-Britt

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse af Samlino.dk!

Vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse og kunne lide vores betjening - det er bare for dejligt!

effektivitet og hastighed

effektivitet og hastighed , tak,tak og tusind tak

30. maj 2022

Hej Olga

Samlino.dk

Rigtig god vejledning og hjælp fra…

Rigtig god vejledning og hjælp fra meget kompetent medarbejder. Vi fik forklaret alt det vi ikke havde check på vedr. Fibernet, kabelnet, GB osv. hvilket hjalp os til at tage de rigtige beslutninger vedr. valg af udbyder til mob. og internet. Kan varmt anbefale.

6. maj 2022

Hej Chresten

Tusind tak for din dejlige anmeldelse af Samlino.dk!

Vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse, og at du kunne bruge vores hjælp til at finde en god løsning på fibernet - det er bare for dejligt!

god service :)

1. maj 2022

Hej Rene

Tusind tak for din dejlige anmeldelse af Samlino.dk!

Vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse, og synes om vores service - det er bare for dejligt!

Hurtigt og nemt

27. april 2022

Hej Lasse

Tusind tak for din dejlige anmeldelse af Samlino.dk!

Vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse, og fandt vores service hurtig og nem - det er bare for dejligt!

Du må have en fantastisk weekend!

Samlino.dk

Det var let og hurtigt at få lånetilbud…

Det var let og hurtigt at få lånetilbud og jeg fik et godt et, men man skal virkelig være opmærksom på hvad der dukker op og undersøge udbyderne grundigt.

13. april 2022

Hej Inger

Vi er virkelig glade for, at du synes processen for at få dine lånetilbud var let og hurtigt - det er bare for dejligt!

For at hjælpe vores brugere endnu mere end hvad vi gør på vores platform, så er der også mulighed for at snakke med vores lånerådgiver, så du trygt kan træffe den rigtige beslutning til dine behov. Ønsker du at snakke med vores lånerådgiver kan du skrive til info@samlino.dk eller ringe på 70 60 58 88 (hverdage 10-18), så vil vi hjælpe dig med et overblik over markedets udbydere.