Ingen opdateringer på mobil priser. Der er fornemmelse at forretningen er nede og der er ingen, fer opdaterer hjemmesiden. Ovenikøbet er virksomheden ikke dansk. Det er CompareEurope Group Ltd, li... Se mere

useriøs virksomhed. I dag gode råd om at låne bil ud. UDEN omtale af risikoen for at miste sin bil hvis låner kører "vandvidskørsel".. Jeg vil kalde denne fatale manglende vejledning for vildlednin... Se mere

De har virkeligt en fantastisk servicen, og vi er taknemmelig for at vi har fundet Samlino. Der er mange forskellige tibud og meget hjælpsomme medarbejder. Samlino kan absolut anbefales. God vejledni... Se mere

1. Finansiel tjeneste uden banklicens

Om Samlino.dk

Samlino.dk skaber en fair adgang og gennemsigtighed til markedet og hjælper dig med at få de bedste vilkår og priser, når du vælger forsikrings-, bank- og teleprodukter.

Faktisk kan du spare flere tusinde kroner årligt ved at bruge ganske få minutter på at sammenligne tilbud.

Ved at bruge vores gratis sammenligningsportalen, kan du gennemskue forskelle i produkterne, skjulte gebyrer, prisforskelle, bindingsperioder og meget andet.

Vi har allerede hjulpet over 800.000 danskere med at spare tid og penge på finansielle ydelser. Og vi vil også meget gerne hjælpe dig og din pengepung.

Samlino.dk er en uvildig sammenligningsportal, og derfor repræsenterer vi hele markedet, så du kan finde det bedste tilbud til dine behov blandt alle udbydere.

Vi arbejder hele tiden med at forbedre vores brugeroplevelse. Derfor værdsætter vi din stemme!

3,0

Middel

1 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

nemt og overskueligt

22. november 2023

Kære Karin

Tusind tak for din anmeldelse af Samlino.dk!

Vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse, og at du fandt det nemt og overskueligt - det er bare for dejligt!

God scervice

I lyttede til mig og var meget venlig at snakke med

20. november 2023

Kære bruger

Tusind tak for din fine anmeldelse af Samlino.dk!

Vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse - det er bare for dejligt!

God service!

7. november 2023

Kære Sandra

Tusind tak for din fine anmeldelse af Samlino.dk!

Vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse, og at du fandt vores service god - det er bare for dejligt!

Kære Lene

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse af Samlino.dk!

Hurtig og god service

Hurtig, god hjælp

19. oktober 2023

Kære Brian

Mange forskellige låne tilbud

Mange forskellige låne tilbud. Så man kan frit vælge hvad der passer en bedst. Det ligger der muligheder i

17. oktober 2023

Kære Peter

Tusind tak for din fine anmeldelse af Samlino.dk!

Vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse, og at vores lånesammenligning kunne hjælpe dig - det er bare for dejligt!

Hurtig nemt og sikkert

Hurtig nemt og sikkert
Tak herfra

12. oktober 2023

Kære Niels

Tusind tak for din fine anmeldelse af Samlino.dk!

Vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse, og at du fandt det nemt og sikkert - det er bare for dejligt!

Super service..

11. oktober 2023

Kære Aidas

Tusind tak for din fine anmeldelse af Samlino.dk!

Vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse, og at du kunne lide vores service - det er bare for dejligt!

Kære Martin

Tak for din anmeldelse af Samlino.dk!

Vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse, og at vi kunne hjælpe dig med at finde nogle gode tilbud - det er bare for dejligt!

Spammer helt vildt

3. oktober 2023

Kære bruger

Tak for din feedback og for at dele din oplevelse med os. Vi beklager dybt, at du har haft en negativ oplevelse med vores tjeneste. Vi sætter stor pris på dine kommentarer, da de hjælper os med at forbedre vores service og levere en bedre oplevelse til vores brugere.

For at hjælpe os med at undersøge og løse dette problem mere effektivt, vil vi gerne bede dig om at give os mere detaljeret information om, hvad der præcist fik dig til at føle, at du blev spammet. Dette kan du gøre ved at skrive til info@samlino.dk - så vil vi gøre vores bedste for at rette op på din oplevelse.

Endnu en gang tak for din feedback, og vi ser frem til at høre mere fra dig, så vi kan gøre vores tjeneste bedre for dig og vores andre brugere.

Med venlig hilsen,
Niklas fra Samlino.dk

Forsøgte at bruge deres portal til bil…

Forsøgte at bruge deres portal til bil lån.
Samme aften modtog jeg 5 mails og kan ikke afmelde da link sender en ind på https://https// (en masse tegn)

Har sendt en mail til info mail tirsdag aften omkring afmelding. Men intet svar. Fandt nu endelig ud af at afmelde mig. Men hold da op det bøvlet!

26. september 2023

Kære Mark

Tak for din anmeldelse, og vi beklager dybt de problemer, du har oplevet i forbindelse med sammenligning af lån. Din feedback er vigtig for os, da den hjælper os med at forbedre vores tjenester og sikre, at lignende problemer ikke gentager sig i fremtiden.

Vi er klar over, at du modtog 5 e-mails, og at det var besværligt at forsøge at afmelde dig på grund af de tekniske problemer med afmeldingslinket. Dette er uacceptabelt, og vi beklager for den frustration, det har medført.

Vi har manuelt afmeldt dig fra vores e-mailliste for at sikre, at du ikke længere modtager uønskede e-mails fra os.

Vi ønsker at takke dig for din tålmodighed og for at give os muligheden for at rette op på denne situation. Hvis du har yderligere spørgsmål eller har brug for yderligere hjælp, er du velkommen til at kontakte vores kundesupportteam.

Endnu en gang beklager vi for de besværligheder, du har oplevet, og vi værdsætter din feedback, da den hjælper os med at forbedre vores tjenester.

Samlino.dk

Jeg kan godt lid den måde det har laver…

Jeg kan godt lid den måde det har laver drn låne på

27. september 2023

Kære Niina

Tak for din anmeldelse af Samlino.dk!

Vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse, og at du kunne lide den måde vi sammenligner lån på - det er bare for dejligt!

Såfremt der var noget ved din oplevelse, som ikke fungerede, vil vi meget gerne høre mere. Vi sidder også altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle sidde med nogen spørgsmål, hvor du enten kan skrive til info@samlino.dk eller ringe på 70 60 58 88 (hverdage 10-17).

Beste trustpilot

25. september 2023

Kære Nadush

Tusind tak for din fine anmeldelse af Samlino.dk!

Vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse. Du skal være mere end velkommen til at kigge forbi Samlino.dk en anden gang og bruge en af vores sammenligningsfunktioner. Vi sidder også altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle sidde med nogen spørgsmål, hvor du enten kan skrive til info@samlino.dk eller ringe på 70 60 58 88 (hverdage 10-17).

Kære Henrik

Tusind tak for din fine anmeldelse af Samlino.dk!

Vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse, og at du fandt sagsbehandlingen hurtig og god - det er bare for dejligt!

Det var hurtig og nemt.

12. september 2023

Kære Lusine

Tusind tak for din fine anmeldelse af Samlino.dk!

Vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse, og at du fandt det hurtigt og nemt - det er bare for dejligt!

Samlino.dk fungerer bare

Samlino.dk fungerer bare, gik ind og udfyldte vores data, og der gik ikke engang 1 min. så havde vi allerede flere tilbud på finansiering af vores nye bil. Valgte det tilbud der passede til os, og bum så havde vi pengene til vores nye bil.
Kan absolut anbefales.
Theis, Kastrup

5. september 2023

Kære Theis

Tusind tak for din fine anmeldelse af Samlino.dk!

Vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse, og at vi kunne hjælpe dig med at finde et lån til at finansiere din nye bil - det er bare for dejligt!

Kære Hansine

Tusind tak for din fine anmeldelse af Samlino.dk!

Vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse, og at du vil anbefale os til familie og venner - det er bare for dejligt!

Godt koncept

Godt koncept
Dejlig at man bliver vejledt i hvilket løn man skal vælge.

20. august 2023

Kære Anette

Tusind tak for din fine anmeldelse af Samlino.dk!

Vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse, og at du kunne bruge vores vejledning - det er bare for dejligt!

Du må have en rigtig god fredag!

Samlino@dk lånetilbud

De skriver, at de nu har nogle lånetilbud. Når du accepter at se disse, skriver de at du nu kun er et punkt fra at lånebeløbet står på din konto.VRØVL! Nu vil låsefirmaet selvklart tjekke din økonomi, indtjening,rådighedsbeløb, bankkontiene etc. etc.
MEN det værste er, at det er”umuligt” at stoppe deres aggresivitet. De har en STOP tjeneste som ikke fungere. Du skriver direkte til Samlino STOP, STOP, STOP…jeg skal ikke mere bruge penge.De fortsætter dagligt “Husk at acceptere dit ( ikke eksisterende ) lånetilbud. SNYLTERE føj!
Vh Palle

21. august 2023

Kære Palle

Vi beklager, hvis der har været en misforståelse omkring den proces, vi følger, når vi behandler en ansøgning. Din feedback hjælper os med at identificere områder, hvor vi kan forbedre vores kommunikation og informationsflow. Derudover, så vil vi gerne undskylde for de problemer, du måtte have haft med at afmelde dig fra vores beskeder. Jeg har personligt sørget for, at du er blevet afmeldt, og derfor ikke vil modtage flere beskeder fra os.

Fortsat god dag.

Samlino.dk

I var hurtige til at finde det lån der…

I var hurtige til at finde det lån der passede til min økonomi

20. august 2023

Kære Jan

Tusind tak for din fine anmeldelse af Samlino.dk!

Vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse, og at vi kunne hjælpe dig med at finde det rigtige lån - det er bare for dejligt!

Du må have en rigtig god fredag!