Ingen opdateringer på mobil priser. Der er fornemmelse at forretningen er nede og der er ingen, fer opdaterer hjemmesiden. Ovenikøbet er virksomheden ikke dansk. Det er CompareEurope Group Ltd, li... Se mere
useriøs virksomhed. I dag gode råd om at låne bil ud. UDEN omtale af risikoen for at miste sin bil hvis låner kører "vandvidskørsel".. Jeg vil kalde denne fatale manglende vejledning for vildlednin... Se mere
Samlino.dk fungerer bare, gik ind og udfyldte vores data, og der gik ikke engang 1 min. så havde vi allerede flere tilbud på finansiering af vores nye bil. Valgte det tilbud der passede til os, og b... Se mere
De har virkeligt en fantastisk servicen, og vi er taknemmelig for at vi har fundet Samlino. Der er mange forskellige tibud og meget hjælpsomme medarbejder. Samlino kan absolut anbefales. God vejledni... Se mere
Om Samlino.dk
Faktisk kan du spare flere tusinde kroner årligt ved at bruge ganske få minutter på at sammenligne tilbud.
Ved at bruge vores gratis sammenligningsportalen, kan du gennemskue forskelle i produkterne, skjulte gebyrer, prisforskelle, bindingsperioder og meget andet.
Vi har allerede hjulpet over 800.000 danskere med at spare tid og penge på finansielle ydelser. Og vi vil også meget gerne hjælpe dig og din pengepung.
Samlino.dk er en uvildig sammenligningsportal, og derfor repræsenterer vi hele markedet, så du kan finde det bedste tilbud til dine behov blandt alle udbydere.
Vi arbejder hele tiden med at forbedre vores brugeroplevelse. Derfor værdsætter vi din stemme!
Sølvgade 10. 1. th, 1307 , København K, Danmark
- +45 70 60 58 88
- info@samlino.dk
- samlino.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Stor ros til Niklas ved jer
Stor ros til Niklas ved jer. Han ydede en ekstraordinær indsats for at hjælpe os. Vi fik en utrolig god og professionel behandling.

Professionel, grundig, objektiv rådgivning
Vi fik en rigtigt god, professionel og uvildig rådgivning af Adam. Efter grundig gennemgang af husstandens internetforbindelse og mobilabonnement, har vi nu omlagt diverse aftaler efter familiens behov, og sparer dermed ca. 500kr pr.måned.
Samlino kan helt klart anbefales!

Rigtig god service fra Nicklas
Rigtig god service fra Nicklas, som har taget sig godt af mig.
Meget fleksible og behjælpelige.
God rådgivning.

Hurtig betjening på lån
Hurtig betjening på lån, og dejligt med service-opkald til at følge mig igennem. Bruger også jer næste gang

Besvarelse fra Samlino.dk
Hvis du har et hørehandikap er der…
Hvis du har et hørehandikap er der ingen hjælp at få der. Jeg bad om at få tilbuddene på mail, af flere grunde. Men først fordi jeg kan ikke høre hvad der bliver sagt. Men nej, det ville man ikke.
Jeg har så senere igennem andre hørt en pris på min bil. Er billigere end samlino den jeg har.
Men utroligt man absolut skal høre på en sælger for at få et tilbud.

Fejl på samlino = ingen tilbud el. Start fofra
Fik tilbud men så fik jeg fejlmelding pr mail og alt forsvandt. Var ellers igang med at ordne tilbud.
Useriøst.

Besvarelse fra Samlino.dk
Super relevant vejledning og hjælp fra…
Super relevant vejledning og hjælp fra en medarbejder, der gav sig tid til at svare på alle spørgsmål, også dem jeg lige sendte på mail efterfølgende, tak Adam 🙏

Besvarelse fra Samlino.dk
Dejligt nemt og tryg ved det🤩
Dejligt nemt. God vejledning til hvordan man fortsætter videre til banken man vælger og hvordan og hvad der sker eller skal ske. Har altid været modstander af måden at optage lån på men er godt blevet omvendt🤩🤩. Jeg er tryg ved den bank vi har valgt og glad ved vores lån. Har også haft kontakt med banken som var yderst hjælpsomme😊. Tak til samling.dk for hjælpen med at finde det bedste tilbud🤩🤩

UMULIGT AT SLIPPE AF MED DEM IGEN
Jeg har flere gange både mundligt og skriftligt bedt Samlino OM IKKE at sende mig mails, men de bliver ved, på trods af at jeg gentagne gange har frabedt mig dette.
Hvis jeg trykker på linket "afmeld" i deres mail, bliver jeg viderestillet til "der er fejl i linket"
Lad endelig være med at trykke ind på deres annoncer, det er en umulighed at komme ud af igen. Og deres ansatte er åbenbart ikke kompetente nok til at fjerne dine oplysninger, selvom de bliver bedt om det flere gange.

Besvarelse fra Samlino.dk
Man kan ikke komme igennem på tlf og de…
Man kan ikke komme igennem på tlf og de ringer ikke tilbage
Er kommet igennem nu, men person gav forkert rådgivning igen

Besvarelse fra Samlino.dk
En meget hurtig og effektiv behandling…
En meget hurtig og effektiv behandling og en god hjemmeside til indsendelse af oplysninger.