SameSystem Anmeldelser

4,7

1000 TAK for en eminent super service én lørdag aften kl 21-tiden, hvor der var “løn deadline” og systemet var lige nede. Jeg ringede til Lucas (SS-medarbejder) lørdag aften og 5 minutter efter kør... Se mere

Vi har igennem mange år brugt SameSystem og været meget tilfredse. Vi har altid oplevet en fantastisk kundesupport. Stor ros til Chang og kontoret - alle opgaver bliver taget seriøst uanset størrelse... Se mere

I yder en fantastisk service hver gang man kontakter jer, uanset hvor lille eller stor opgaven jeg skal have løst er! Altid et smil i røret selvom 2 spørgsmål altid blir til 4 De varmeste anb... Se mere

Jeg fik hurtig og klar hjælp fra Amanda (ikke chatbotten men en live agent) som fik løst mit problem og hjulpet mig til at forbedre mine arbejdsgange i forbindelse med SameSystem. Top review herfra.

1. Business to business-service
  2. Automatiseringsvirksomhed
  3. Virksomhedsadministrationstjeneste

SameSystem’s retail and hospitality workforce management software makes planning and administrative tasks simple. Allowing you to focus on sales and maximising results.

4,7

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Altid super service

Altid super service , og man kommer altid i mål, med hjælpsomhed og professionalisme. Jeg taler oftes med -Amanda som er dygtig , sød og professionel til hendes arbejde .

16. september 2025

Fantastisk service 🤩

Fantastisk service 🤩

Blev mødt af en rigtig sød medarbejder, der var utrolig hjælpsom, og havde humor samtidig.
Fik hurtigt løst problemet.

Kæmpe skud ud til Maria 💖

26. maj 2025

Amanda fra support er guld værd!

Jeg skriver ofte til deres support og har hver gang fået fat i Amanda. Uanset om det er store, små, dumme eller vigtige spørgsmål, hjælper, fikser og guider hun altid på den bedst mulige måde! Hun er en kæmpe gave – al min kærlighed til hende herfra. <3

8. februar 2025

Langsomt, integrerer ikke i android, mangelfuld support

Vi har små 100 ansatte, flere afdelinger. SS er virkelig langsomt og meget omstændeligt at navigere i. Du skal loade hver gang du skifter periode og kan ikke scrolle eller skabe et flow for overblik. Vælge periode, godkende og vente - mange klik og meget ventetid. Samme ved skift mellem afdelinger for at se dine vagter der.
Uegnet til større virksomhed, virksomhed med medarbejdere i flere afdelinger, virksomheder med personale med skiftende vagter og hvis personale vil integrere kalender ( vi skriver 2025 ) og ikke har iPhone.
Ikke noget godt overblik over, hvor de enkelte medarbejdere/dine kolleger er. Der skal gættes på afdeling og så skiftes mellem afdelingerne til man finder vedkommende.
Skema med mere end 2-ugerskift er urimeligt langsomt. Vi har opgivet og planlægger med 2-ugers, retter manuelt op til 4 uger og således lavet faste skemaer om fra 8 uger til 4 uger. Så administrator skal rette manuel hver gang vagtskemaet er lagt ud, da skabelon/grundskema ikke kan bruges. Jeg skal selv søge mine fridage i grundskemaet og afvente godkendelse.
SS kan ikke integreres i Googlekalender med mindre du kun er i en afdeling. Udlånes du til anden afdeling eller har du som jeg faste vagter i 3 afdelinger, skal du selv manuelt føre dine vagter fra andre afdelinger ind i din kalender og hele tiden slå op i SS, for at se, om der er ændret i dine vagter.
Integrationen har bare teksten ‘arbejdstid og mødetid’. Integration kan ikke tilpasses eller HTML-programmeres til personliggørelse. Integration viser blot ‘arbejdstid’ og mødetid og kan ikke stilles til at vise ‘AFD 8:00 - 17:30’, så man i månedskalenderen har nemt overblik. Du skal klikke på hver vagt i kalenderen for at se afdeling og sluttid. Så intet enkelt overblik, hvis man kigger på måneds- eller ugeplaner f.eks. i forbindelse med at søge ferie.
Nu er fridage vist i integration, tak.
Vi fik SS i september, jeg har personligt haft kontakt med support 3 gange. Support svarer hurtig og er imødekommende, men det er som om de ikke forstår, hvad jeg mener, så går samtalen i stå, de svarer, at jeg får besked, når det virker eller at det virker for andre og afslutter efter ca. 10 dage uden kontakt og beder om vurdering af samtalen. De henviser bare til de funktioner vi allerede har prøvet i både app og på hjemmeside med det resultat, at vagter der integreres display'es flere gange samme dag i din kalender og de kan ikke slettes. Integration virker stadig ikke, det er utroligt langsomt og der mangler vejledning på hjemmesiden eller i app'en, af hvordan man som ansat kan læse skemaet, se sine afspadseringstimer, hvornår de opdateres, se grundskema og beregning af afspadsering/overarbejde. Der er ikke markeret +/- for hver enkelt dag og du kan ikke se dit grundskema i hverken app eller på hjemmesiden. Man kan ikke regne med at app og hjemmeside taler 100 % sammen. Vagt med bekræftelse på ferie står stadig som vagt på hjemmeside, da det er en vagt i en anden afdeling end min basisafdeling.
Anmeldelse med kun 1 stjerne er på baggrund af i 15 år at have brugt Staff med integration, mulighed for personlig tilpasning af denne, med 8-ugersskift, enkelt overblik over hele virksomheden ( på 1 side og i farvekode) og dine egne vagter ( på 1 side med farvekoder) samt løbende saldering af afspadsering/optjente timer.

5. januar 2025

forvirrende app

jeg synes at samesystem er meget forvirrende. det besværligt man skal check ind og ud. der ikke rigtigt nogen der ved hvordan man gør hvad. generelt bare en skod app

20. november 2024

Hurtig og effektiv support/service

Jeg er virkelig glad for SameSystem og deres support team.
Der er altid hurtigt svar og hjælp når man har brug for det. Jeg er virkelig glad for chat funktionen, det skaber virkelig tid og overskud at man ikke behøver ringe.

I dag har jeg fået hjælp af Sarah, som altid er god til hjælpe 🌟

30. oktober 2024

Super service!

Super service!
Hurtig respons på chat.
Udfordringen løst og endda med humoristisk indslag. Kan varmt anbefales!

28. oktober 2024

Support i top

Selve systemet har lidt udfordringer, men supporten er i top, der bliver handlet og fuldt op på problemerne

24. oktober 2024