Banner for om | nieuwe energie

om | nieuwe energie Anmeldelser

1.796
TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Misleidende informatie. Er is geen water te kort. En als dat al zo is, sluit dan de data centra die miljoenen liters water per dag gebruiken. Daarnaast zetten jullie onze velden vol met zonnepanelen,... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Deze energielverancier is echt eerlijk. Je betaalt niet te veel omdat ze winst willen maken voor de directeur of aandeelhouders. Want het is een coöperatie. Dat geeft je rust, je hoeft nooit meer ove... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Overstap ging makkelijk en vlot. Duidelijke voorwaarden en het belangrijkste ze zijn een coöperatie, die zelf lokaal energie opwekt, eventuele winst gaat niet naar aandeelhouders, maar wordt geïnveste... Se mere

Virksomhedsoplysninger

5. Solenergiselskab
  6. Vindmøllepark

Om om | nieuwe energie

Skrevet af virksomheden

Tientallen lokale energiecoöperaties vormen samen om | nieuwe energie, het groenste energiecollectief van Nederland.

Samen wekken we 100% duurzame stroom op in de eigen buurt van onze klanten. Groene energie, maar dan totaal anders.

Bij ons staan de klanten namelijk aan het roer, want om | nieuwe energie is een coöperatie zonder winstoogmerk. Daarom wordt alle winst geïnvesteerd in het structureel verlagen van de energietarieven en in nieuwe duurzame projecten.

Daardoor krijgen we al sinds 2015 het rapportcijfer 10 van de Consumentenbond. En worden we groter, dan profiteren onze klanten direct mee!

Want hoe groter het collectief wordt, hoe lager de energietarieven worden. Op die manier versnelt onze beweging de energietransitie en maken we duurzame stroom betaalbaar voor iedereen.

Bereken je voordeel!

Écht groene energie

Skrevet af virksomheden

100% duurzaam, lokaal opgewekt in Nederland, zónder winstoogmerk
Al onze energie wekken we op met duurzame zon- en windprojecten in Nederland. Onze winst komt daarbij direct ten goede aan nieuwe energieprojecten en structurele tariefverlaging. Dat is de kracht van coöperatieve energie!

Overstappen zonder gedoe

Gratis en snelle overstapservice

Gratis en snelle overstapservice
Stap je over naar om | nieuwe energie vanuit een andere leverancier? Dan zeggen wij het contract met je huidige leverancier op. We lezen je meterstanden automatisch uit of vragen je de meterstanden aan ons door te geven. Wij zorgen er dan voor dat je huidige leverancier een eindafrekening voor je opmaakt. Simpel, geen gedoe en zonder extra kosten!

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 71 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1.796)

225 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een van de weinige die echt duurzame energie levert

Een van de weinige energiemaatschappijen die kan aantonen dat ze duurzame energie leveren aan hun klanten. Je kunt de projecten op de website vinden, zo ook het project bij ons in de buurt. Je kunt de actuele opbrengst van de windmolens online bekijken.

25. september 2025

Besvarelse fra om | nieuwe energie

Mooie woorden Gabor, daar worden we energiek van!

Goede informatie en voorlichting

Goede informatie en voorlichting, prima nieuwe app voor inzicht in je verbruik. Dankzij de coöperatie vorm heb je zelf invloed in het bestuur.

22. september 2025

Besvarelse fra om | nieuwe energie

Goed om te horen dat alles helder en duidelijk is en ook het saamhorigheidsgevoel er is!

Besvarelse fra om | nieuwe energie

Bedankt voor de feedback en dat ons heldere doel zo ook bereikt wordt: met lokaal, duurzaam opwekken Nederland uiteindelijk volledig over te laten gaan op 100% groene energie.

Zicht op Pampuswind

Vanuit mijn woning zie ik in de verte de windmolens van Pampuswind staan draaien om ondermeer voor mij stroom op te wekken. Dat maakt mij blij.

21. september 2025

Besvarelse fra om | nieuwe energie

Dat maakt ons ook blij, Dhr. Mayenburg!

Tevreden klant

Contact is altijd even vriendelijkst.
De app werkt goed en is duidelijk.
Fijne energiemaatschappij die eerlijk en betrouwbaar is

18. september 2025

Besvarelse fra om | nieuwe energie

Zulke leuke berichten maken ons weer een tevreden leverancier!

Alles klopt.

Alles klopt.
Goede voorlichting.

18. september 2025

Besvarelse fra om | nieuwe energie

Bedankt voor de fijne feedback en mooi dat alles klopt!

OM is zeker weten groen

Bij OM weet je zeker dat de energie groen wordt opgewekt. Ik kan op 5 minuten afstand controleren of de (mijn) panelen er nog liggen. Bovendien geeft het een goed gevoel om met andere leden van de coöperatie de juiste richting voor energieopwekking te kiezen en te laten zien dat het werkt.

16. december 2025

Besvarelse fra om | nieuwe energie

Bedankt voor de positieve review en fijn dat alles zo duidelijk en helder is!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Energie met duidelijke informatie en…

Energie met duidelijke informatie en zonder winstoogmerk. Wat wil je nog meer?

Hi Chris,

Bedankt voor je positieve review. We zijn blij dat je onze informatievoorziening en diensten als prettig ervaart!

Gewoon goede stroom

Gewoon goede stroom

Hi Alkmaar,

Bedankt voor je positieve review. Goed om te lezen dat je onze service waardeert!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede ervaringen met zowel de…

Goede ervaringen met zowel de dienstverlening, de app als de website.

Hi Tiny,

Bedankt voor je positieve review. Fijn dat onze diensten je bevallen en je tevreden bent met onze app en website!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

De terugleverkosten zijn wel erg hoog

De terugleverkosten zijn wel erg hoog. De prijsstelling is niet meer conform de doelstelling. Er wordt teveel geld onttrokken voor nieuwe projecten. Hoe meer leden hoe goedkoper gaat niet meer op.

Hi R.,

Bedankt voor je review. Hoewel de energiemarkt het afgelopen jaar veel bewogen heeft, blijven onze terugleverkosten aankomend jaar gelijk. Afgelopen jaar hebben we een aantal interessante pilots gedraaid en energiegemeenschappen gerealiseerd. Het uiteindelijke einddoel hiervan, is ervoor te zorgen dat klanten met elkaar energie kunnen uitwisselen en wij als collectief een bemiddelende rol vervullen. Op deze manier gaat men hier in kosten op vooruit.

Ons doel blijft hierin onveranderd: heel Nederland over op duurzame stroom, maar wel zo transparant mogelijk.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Blijf weg bij OM Nieuwe energie

Blijf weg bij OM Nieuwe energie, de tarieven zijn belachelijk en je word zwaar gestraft al je zonnepanelen hebt.... ik heb mijn contract opgezegd en het voelt al een verlossing.

12. december 2025
Uopfordret anmeldelse

Hi Jesper,

Bedankt voor je review. Vervelend dat wij als partij niet toereikend genoeg zijn voor jouw situatie. We zijn vastberaden om deze regeling af te schaffen zodra de noodzaak verdwijnt. Echter, kunnen wij op deze manier wel de tarieven zo eerlijk mogelijk maken voor onze klanten- met óf zonder zonnepanelen.

Desalniettemin jammer dat je bij ons weggaat. Bedankt dat je de afgelopen periode hebt bijgedragen aan de verduurzaming van Nederland.

Voorlichting was goed

Voorlichting was goed, rapportages goed,uitgangspunten uitstekend, maar bovenal het vertrouwen speelt een grote rol

8. september 2025

Hi Joop,

Bedankt voor je positieve review. We zijn blij dat onze service toereikend voor je zijn en dat je vertrouwen stelt in onze dienst!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Van dichtbij en nog groen ook

Groene stroom, van mijn eigen energiecoöperatie, kleinschalig en toch van hoge kwaliteit in informatievoorziening, leveringsbetrouwbaarheid en klantvriendelijk.

10. september 2025

Hi Jaap,

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent met je stroomvoorziening afkomstig van opwekprojecten bij jou in de buurt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heldere informatie en geen terug…

Heldere informatie en geen terug leverkosten voor mijn zonnepanelen tot 1000 kilowattuur.

9. september 2025

Hi Henk,

Bedankt voor je review. Het klopt inderdaad dat je in jouw geval geen terugleverkosten betaalde, omdat je minder dan 1000 kWh leverde. Echter, boven 1000 kWh betaal je wel terugleverkosten. Goed je net even aan de lijn te hebben gehad en bedankt dat je klant bent bij ons!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De overstap was heel gemakkelijk

De overstap was heel gemakkelijk; alles werd geregeld. De prijs per kWh en m3 is een klein beetje lager dan bij Greenchoice, maar toch is de elektriciteit duurzaam opgewekt.

28. august 2025

Hi Ernst,

Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je overstap goed is verlopen!

Eindelijk eens persoonlijk & netjes

Eindelijk eens een persoonlijke, goed bereikbare leverancier. Heel fijn. Ik zit bij Samenom via Texelenergie.

28. august 2025

Hi Jan,

Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je onze service als prettig ervaart en je goed terecht kan bij je lokale energiecoöperatie op Texel!

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.