SAM Car Care

1. Bilrengøring

SAM Car Care er et high end-værksted i København, der tilbyder klargøring, polering, coating og indpakning af biler med branchens førende produkter. Vores team er passioneret omkring biler og er forpligtet til at yde den bedst mulige service til vores kunder.

Fik lavet chrom delithe og polering og…

Fik lavet chrom delithe og polering og så lige en klargøring indvendig og udvendig 👌👌👌
Vil vove at sige at bilen er pæner en fra ny.
De er simpelthen bare så professionelle og hurtige.
Virkelig en god oplevelse 🙏👍👌😊

13. august 2025

Feynlab Coating

Fik coated bilen.

Er meget tilfreds med resultatet
De er meget ærlige i deres vurderinger og stiller ikke noget i udsigt de ikke kan holde.

8. august 2025

Har aldrig set min bil i så god stand

Jeg ledte og ledte efter et firma jeg kunne være tryg ved at efterlade min bil hos for en polering. Så kom jeg forbi SAM Car Care, og fra deres lokaler, deres udstyr og ikke mindst deres personale - var jeg overbevist at de var de rigtige for jobbet.

Min bil er blevet som ny med deres polering, der har fjernet diverse vaske ridser og givet bilen en shine som jeg aldrig har set før. Jeg fik en keramisk coating ovenpå for at beskytte lakken mod diverse elementer, og det spiller bare!! Glæder mig så meget til at komme ude i det gode vejr og nyde min Mercedes som nærmest er fabriksny

Alt I alt, en varm anbefaling herfra. Drenge hos SAM kan virkelig deres fag, og så var de også bare super imødekommende og villige til at hjælpe! 10/10!

22. maj 2024

Flottere end fabriksny!

Fantastisk oplevelse at få vores bil behandlet hos SAM Carcare.
Vi fik den fulde behandling med:
* udvendig og indvendig klargøring inkl fælge,
* dekontaminering
* 3 trins polering
* Feynlab Ultra V2 ceramic coating
* coating af læder i kabinen

Poleringen har fjernet alle små ridser og gjort lakken helt glat og strålende.
Coatingen har tilføjet et ekstra lag beskyttelse, der virkelig gør en forskel. Overfladen er nu utroligt glat og modstandsdygtig over for snavs, vand og UV-stråler.
Den indvendige klargøring er også i topklasse. Kabinen er blevet renset så grundigt, at den føles helt ny igen. Alle overflader er skinnende rene, og der er en frisk duft, der minder om ny bil.

Det er tydeligt, at Sam Carcare bruger produkter af højeste kvalitet og har en stor ekspertise i deres arbejde.
Vi kan varmt anbefale Sam Carecare til alle, der ønsker at give deres bil en luksuriøs behandling. De leverer en service i topklasse, og resultatet taler for sig selv.
Vores bil står nu flottere, end da vi hentede den fabriksny hos forhandleren.
Tusind tak til Sam Carecare for det fantastiske arbejde!

22. maj 2024
Vis anmeldelser på alle sprog. (11 anmeldelser)