Samar Safar - Kurser & Foredrag Anmeldelser 6

4,2

Samar Safar – Kurser & Foredrag er grundlagt af socialrådgiver Samar Safar, som tilbyder unikke kurser og foredrag på både dansk og arabisk, målrettet socialt arbejde med børn, unge og familier. Hun er også stifter af Knæk Koden – Multietnisk Familiekonsultation, der arbejder dedikeret på at “knække koden” mellem familier og system. Hvorfor vælge vores kurser og foredrag: Specialiseret ekspertise: Samar kombinerer en solid uddannelsesbaggrund (socialrådgiver og kandidat i socialvidenskab og psykologi) med mange års praktisk erfaring som myndighedssagsbehandler, støtteperson, teamleder, socialfaglig konsulent og adjunkt i socialt arbejde på Absalon Socialhøjskole. Interkulturel tilgang: Kurser og foredrag bygger bro mellem dansk og arabisk kultur og sprog, med særligt fokus på interkulturelt socialt arbejde for børn og unge. Empati, respekt og retfærdighed: En høj etisk standard og en inkluderende tilgang er fundamentet for hendes arbejde. Formidling i øjenhøjde: Med både humor og alvor formidler Samar komplekse temaer på en måde, der er let at forstå og engagerende, hvilket har gjort hende til en efterspurgt sparringspartner. Online og fysisk tilgængelig: Vi tilbyder både online og fysiske kurser og foredrag – med fleksibilitet for familier, studerende, fagpersoner og private. Din vurdering gør en forskel Hvis du har erfaring med virksomheden – som kursusdeltager, samarbejdspartner eller deltager i et foredrag – vil din anmeldelse på Trustpilot være en stor hjælp. Det gør det lettere for andre at finde kvalificeret faglig støtte og giver stemme til det inkluderende arbejde, der foregår gennem kurser og rådgivning. Tak for din tid og opmærksomhed – din feedback er med til at skabe en bedre verden for børn, familier og fagpersoner.

4,2

God

Kæmpe tak til dig Samar

Kæmpe tak til dig Samar
Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Samar Safar fra Knæk Koden hun er en kæmpe støtte og hjælp i en hård sag, hun er altid klar på professionel rådgivning og hjælp om det er som professionel bisidder/partsrepræsentant i Kommune, familieretshuset eller når usikkerheden og følelserne løber af med en. Jeg tøver ikke et sekund med at kontakte Samar når jeg får brug for hjælp igen.
Samar vil jeg aldrig glemmes, også en kæmpe stor ros til hende. Samar har lagt øre til mange frustrationer.

Jeg ville ikke kunne overskue min situation alene. Jeg sætter pris på hendes hjælp, forståelse og ekspertise hele vejen igennem.
Tak for dig.

Jeg er også mega glad for rådgivningen.
Det var meget tillidsfulde og tonen var også perfekt. Jeg kan varmt anbefale Samar Safar fra Knæk Koden til andre i svære skilsmissesager med et højt konfliktniveau

27. september 2025

Jeg deltog på kurset om sorg og traumer…

Jeg deltog på kurset om sorg og traumer hos forældre og børn.
Samar fremlagde utrolig relevant og kvalificeret viden og teori.
Desuden reflekterede vi i fællesskab over, hvordan vi kan koble denne viden til livets praksis. Der var rum for, at tale om sårbare emner, da Samar Safar er en utrolig dygtig samtale leder.
Til sidst kan nævnes, at Samar modtager sine deltagere med stor gæstfrihed og varme, hvilket bidrager til at danne rammer, hvor kan udvikle sig både fagligt og personligt.
Det var en virkelig inspirerende oplevelse.

14. juni 2025

Samar Safar's foredrag 'forældreevne og barnet' s behov'

Samar Safar's foredrag 'forældreevne og barnet's behov' (dansk og arabisk) var en virkelig inspirerende oplevelse. Samar formår at formidle komplekse emner på en nærværende, forståelig og engagerende måde. Hendes faglige viden kombineret med hendes evne til at skabe en tryg og inkluderende atmosfære gjorde, at jeg gik derfra både klogere og motiveret.

Hun har en unik evne til at bygge bro mellem mennesker og systemer, og hendes foredrag gav mig konkrete redskaber, som jeg kan bruge i praksis. Jeg kan varmt anbefale hendes kurser og foredrag til alle, der ønsker indsigt i socialt arbejde, familiedynamikker og interkulturel forståelse.

15. juni 2025
Vis anmeldelser på alle sprog. (6 anmeldelser)