Prachtige set oorbellen gegeven aan mijn zus, voor haar bruiloft. Stonden heel mooi bij haar jurk. De sieraden waren ook prachtig ingepakt, extra feestelijk om te geven.

Super mooie en sterke sieraden, altijd prachtig ingepakt en snel verstuurd. Is echt mijn go to voor mooie cadeaus

1. Smykkeforretning

Bij Sam&Rosa kun je terecht voor unieke handgemaakte sieraden. Alles wat je bij ons besteld wordt prachtig verpakt.

4,7

Er is altijd wat moois te vinden bij…

Er is altijd wat moois te vinden bij Sam & Rosa, voor jezelf of als je op zoek bent naar een mooi cadeau. Ik heb er al veel vriendinnen blij mee gemaakt, en draag zelf vrijwel dagelijks een S&R sieraad. Mooi verpakt en snel verzonden ook!

16. juli 2025

Fantastisch

Iets bestellen bij Sam&Rosa is altijd feest! Voor jezelf of voor iemand anders. De sieraden komen altijd in een heel leuk en mooi pakketje aan. De sieraden blijven lang mooi en zijn van goede kwaliteit. Echt mijn favoriete sieradenshop!

13. juli 2025

Fan van Sam & Rosa!

Geweldig! Stuk voor stuk mooie accessoires. De zendingen zijn er altijd heel snel. Er is veel persoonlijke aandacht besteed aan de verpakking, netjes en verzorgd ingepakt. De sieraden blijven mooi en zijn eindeloos te combineren. Sam & Rosa is een echte aanrader!

1. juli 2025

Super mooie armband

Super mooie armband, wordt ook echt meegedacht en de service is too! Je krijgt het ook heel leuk verpakt binnen, toch allemaal leuke extaatjes! Thanks Pauline en Lise!

2. oktober 2024

Onwijs mooie sieraden

Onwijs mooie sieraden. Prachtige kwaliteit. Klantenservice top. Mijn ketting ging om onverklaarbare reden helaas kapot binnen twee weken. Er werd gelijk naar een passende oplossing gezocht. Super blij!

19. december 2023

Go to sieraden webshop

In de loop der jaren al voor verschillende relaties (schoonmoeder, schoonzus, vriendinnen én mezelf) bestellingen geplaatst. Wordt snel naar het opgegeven adres verstuurd en wordt mooi als cadeau ingepakt. Ik heb zelf twee paar armbandjes en één paar oorbellen van Sam&Rosa. Blijft mooi en kun je altijd in/omhouden. Aanrader voor iedereen die een sieraden cadeau zoekt voor een ander of iets moois voor zichzelf wil uitkiezen.

1. februar 2023

Prachtige sieraden van hoge kwaliteit

Prachtige sieraden van hoge kwaliteit, krijg er veel complimenten over! Heb al meerdere kettingen en armbanden, er zit altijd wel iets leuk tussen :) Ook altijd snel verzonden en in mooie verpakking, erg leuk om cadeau te geven en te krijgen!

16. maj 2023