Det er scame, og de prøver at smide mailware ind på din computer.... IKKE DEN OFFICHELLE HJEMMESIDE
Dette firma, som også handler som "wwwsalomonsko.dk" er ikke eksisterende. Det eneste de kan er at modtage penge via en fake konto administrator. Der kommer hverken ordrebekræftelse, betalingsb... Se mere
Bestilte Salomon sko på salomonsko-dk.com jeg fik ingen ordrebekræftelse! Og kontakt til firmaet er umulig! Talte med min bank og oprettede indsigelse på deres hjemmeside mod købet 650kr. Dagen... Se mere
Deres hjemmeside ser dansk ud, den øverste linje, står på dansk, nemt at betale. Ingen problemer, bortset fra at skoene ikke kommer frem, skoene er produceret i Kina, det er de også, dem man køber i d... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Andre kiggede også på
Det er scame... BESTIL IKKE
Det er scame, og de prøver at smide mailware ind på din computer....
IKKE DEN OFFICHELLE HJEMMESIDE
Fake side
Fake side - pengene (mere end beløbet) blev trukket og jeg har ikke modtaget varen. Jeg måtte ydermere spærre mit kort og blev efterfølgende hacket på min mailkonto.
Stop stop de sender solbriller i stedet…
Stop stop de sender solbriller i stedet for sko 😡😡😡😡😡har skrevet til dem ,hjælper aldrig en skid .Køb aldrig noget derfra 🙈🙈🙈
Falsk hjemmeside
Falsk hjemmeside. Har bestilt et par sko som aldrig kom. Blev videresendt til en anden side og der blev trukket 100 kr. mere end det beløb som skoene kostede. Ydermere er beløbet sat på min bankkonto som en fast ydelse som skal betales hver mdr??? Så hold jer langt væk fra dem.
Fake hjemmeside
Fake hjemmeside, bestilte et par sandaler men fortrød eftersom jeg efter købet bliver oplyst at standard levering er 16-20 dage. Henvendte mig til deres kundeservice for at annulere købet men fik en meddelelse tilbage om at emailadressen ikke eksistere. min bank er underrettet vedr transaktionen men beløbet er allerede reserveret...
Hvorfor eksisterer denne hjemmeside stadig???
Var inde og bestille vandresko og fandt ud af ved et tilfælde at jeg kunne få yderligere 40% på par nummer 2. Så ca. 700 kr. for 2 par vandresko, rigtig god pris. Ved betaling bliver jeg så omstillet til anden side og skal pludselig betale i dollars hvilket ikke passede overens med første beløb (ca. 100 kr. mere). Her får jeg kolde fødder og forlader siden, da jeg syntes det var lidt for mærkeligt. Kan se jeg ikke er den eneste der har dårlig erfaring med Salomonsko.dk
Fake hjemmeside
Fake hjemmeside. Udgiver sig for at være den officielle Salomon hjemmeside.
Hæver penge som er et andet beløb end du har købt for og sender ingen varer.
Svindler hjemmeside
Svindler hjemmeside.
Pengene trukket for et par sko jeg bestilte. Pakke blev leveret som indeholdte et par solbriller i stedet for.
Falsk side
Falsk side. Køb ikke hos dem. Fik ikke mine sko, men der blev hævet et beløb af et firma, der hedder hallbag.com.(Som også er en falsk hjemmeside). Fik alle mine penge tilbage efter indsigelse til banken.
Hævede pengene men der kom ingen sko
Hævede pengene men der kom ingen sko. Og de svare ikke når man prøver at kontakte dem 😡
Jeg tror aldrig ser nogen pakke fra dem…
Jeg tror aldrig ser nogen pakke fra dem selv Trak nummer er falsk ingen kontakt svar hvordan mon Salomon sko ser på det jeg har flerer gode Salomon sko det ser virkelig ud til at det er deres hjemme side som er blevet misbrugt
Fup firma.
Fup firma.
Efter de har fået penge hører man ikke fra dem mere.
De har ikke nogen sko.
Pas på falsk hjemmeside !!
Pas på falsk hjemmeside !!
Jeg bestilte et par sko hos salomon troede jeg, meeen nej , efter henvendelse om min ordre fik jeg meget hurtigt tilbage fra salomon at de ikke havde noget om ordre el betaling fra mig.
Lidt trist for jeg har kun gode erfaringer med salomon hvor jeg har købt sko før, så 4 stjerner til dem .
Hilsen Stefan
Bestilte Salomon sko på…
Bestilte Salomon sko på salomonsko-dk.com
jeg fik ingen ordrebekræftelse!
Og kontakt til firmaet er umulig!
Talte med min bank og oprettede indsigelse på deres hjemmeside mod købet 650kr.
Dagen efter var beløbet kørt tilbage på min konto!
Siden er en svindelside!!!!
Siden er et snydefirma -falsk
Siden er en snydefirma -falsk. din betaling havner på en tysk konto. transportfirmaet er også falsk, og du får aldrig de varer du bestilte og betalte. Måske kan din bank hente din betaling tilbage.
Har købt sko fra den fup salomon…
Har købt sko fra den fup salomon hjemmeside, men fik ikke vare. Hvad gør jeg nu så? Ved ikke om salomon har noget at gøre ved dette hjemmesiden ser ægte ud
FUP firma du får aldrig dine sko…
FUP firma du får aldrig dine sko .Pengene ryger direkte til KINA skoene ser du aldrig FUP FUP