Én stjerne
Én stjerne – fordi nul stjerner desværre ikke er en mulighed.
Vi havde reserveret bord til fire voksne kl. 19.30 lørdag aften og forventede som minimum at blive budt velkommen. I stedet blev vi mødt af kaos.
Personalet løb forvirret rundt mellem takeaway og gæster uden det mindste overblik. Den første bemærkning, vi fik, var et halvirriteret: “Hvad har I bestilt?” Da vi svarede, at vi havde reserveret bord til fire, lød beskeden blot: “Find bare et bord og tag menukortene.”
Vi måtte selv finde et bord udenfor. Bordet var beskidt og ikke tørret af efter de tidligere gæster, og stolene stod stadig, som de var blevet efterladt. Flere andre gæster sad også med åbne menukort og ventede forgæves på at blive betjent. Ingen tog ansvar, ingen kom for at tage imod bestillinger, og ingen virkede til at have overblik over restauranten.
Efter 15 minutters total ignorering rejste vi os og gik. Ikke én medarbejder bemærkede, at fire reserverede gæster forlod restauranten uden nogensinde at være blevet betjent.
Vi gik i stedet over på Kunstcaféen, hvor vi straks blev budt velkommen. Bordet blev gjort klar med det samme, vi fik menukort, drikkevarer efter cirka 10 minutter og lækker mad kort tid efter. En oplevelse, der viste præcis, hvordan god service bør være.
Salino bør tage et grundigt kig på både ledelse, organisering og kundeservice. At have travlt er ikke en undskyldning for at ignorere sine gæster – især ikke dem, der har reserveret bord. Vi kommer ikke igen og kan desværre ikke anbefale stedet.