Salinas Slik Anmeldelser 1.658

4,5

Jeg elsker pakkerne med dadler, så havde købt ekstra hjem. Der var 2 søde beskeder i min pakke, dejligt der er brugt tid på en lille personlig hilsen til kunderne. Det er god kundeservice.

Når jeg køber fra Salinasslik bliver jeg aldrig skuffet. Det er en behagelig oplevelse lige fra jeg klikker rundt på hjemmesiden og fristes af de lækre produkter og til jeg modtager mine vare smu... Se mere

Hold da op hvor lækkert. Bestilte karameller, scones mix og lykkeboller. Pakken var godt pakket ind selv om en enkelt flødebolle ikke overlevede turen (den blev bare spist som den første 🙈) Hverke... Se mere

Spiste en pose “heldige lakridser”, som resulterede i massiv diarré, kvalme og mavekramper. Det kan jo ikke være meningen. Og spar bare jeres svar omkring, at det varierer fra person til person. Noget... Se mere

1. Slikbutik

’Mit mål er at gøre Danmark sundere’ siger Gustav Salinas, grundlægger og ejer af Salinas Sundhed og Boligkompas. Jeg elsker at skabe noget og gøre en forskel for mennesker. Jeg har længe tænkt at der var behov for et sundere alternativ til slik – med gode sukkerfrie kvalitetsprodukter. Først var det en skør idé, og nu er det en drøm, der er gået i opfyldelse! En gang imellem har vi behov for en lille pause eller snack med selvforkælelse. Et lille nydelsesøjeblik! Det er nu muligt med min serie af sukkerfrit slik og chokolade med masser af smag. Nyd din søde pause!

4,5

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Ikke det værd

Smagen er god, men både min kæreste og jeg har haft ondt i maven hele dagen og være oppustet pga. det slik. Ikke det værd at få ondt i maven over.

13. januar 2024

Perfekt handel

Perfekt handel. Købte flere forskellige poser slik og en pose nachoschips. Alt smager virkelig godt. Er især vild med vanilje karameller og colaflaske vingummier. Kan klart anbefales.

8. januar 2024

Super kundeservice

Super kundeservice, hurtigt levering. Der var glemt 1 ting i min pakke, så jeg skrev til dem og meget hurtigt fik jeg svar og de sendte den glemte ting. Produkterne er rigtig gode.

11. januar 2024

Dejligt slik

Dejligt slik. Det smager godt, kunne godt tænke nogle flere varianter. Dog undre det mig at man først pakker min ordre 4 dage efter bestilling.

13. januar 2024

Ikke det værd

1,5 time efter at jeg har indtaget produktet, har jeg fået virkelig dårlig mave. Smagsoplevelsen var helt ok, men det var ikke det værd.

12. januar 2024

Mavesmerter og dårlig mave

Efter at have indtaget en mindre mængde af en af jeres nyere udviklede produkter, fik jeg de værste mavesmerter jeg har oplevet. Går ud fra det skyldes valget af jeres sødemiddel.. håber I finder andre alternativer for smagen fejler ikke noget. Så man skal i hvertfald kun spise slikket, hvis man har planer om at blive hjemme resten af dagen…

9. januar 2024

Maltitol som bruges

Maltitol som bruges , er et sødemiddel som påvirker blodsukkeret , kan der ikke bruges et andet sødemiddel som ikke påvirker blodsukkeret , de er jo opfundet
Mvh Bente

16. december 2023

Det kom hurtigt frem

Det kom hurtigt frem, var lækkert pakket og selvom vi åd en del fik vi ikke dårlige maver. Der står også på pakkerne at man ikke skal spise så meget af det.

Lækre kvalitet. Ikke helt vores smag med det hele, men det er et godt alternativ og lakridserne var LÆKRE 😋

1. december 2023

Seriøst noget af det bedste sukkerfri…

Seriøst noget af det bedste sukkerfri slik jeg har smagt.
Har prøvet alverdens sukkerfri slik og Salinas slik er sindsyg godt i både smag og konsistens. Har købt lidt forskelligt og er seriøst oppe at køre over smagen.
Hundrede vis af stjerner herfra.

21. november 2023

Pas på!

Jeg havde købt en del forskellige slikposer fra Salinas Slik. Smagen var OK, men har ALDRIG haft så ondt i maven, som efter jeg spiste det. Min kone og jeg havde aldrig oplevet så meget luft i maven før. Kan se adskillige andre herinde har oplevet det samme. Vi spiste ikke kæmpe mængder, men det er slik, så vi har nok spist 10-20 stykker hver. Det sødemiddel der er brugt egner sig ganske enkelt ikke i slik – hold jer for guds skyld væk fra dette produkt!

Og til Salinas Slik – i behøver ikke komme med jeres standard svar om at det varierer hvor meget man bliver påvirket af det. Maltitol, som i bruger som sødemiddel, er svært fordøjelig og er et meget uheldigt valg til slik!

12. november 2023
Salinas Slik-logo

Besvarelse fra Salinas Slik

Kære David

Tak for din feedback og for at dele dine oplevelser med vores produkter. Vi beklager dybt, at du og din kone har haft en ubehagelig oplevelse efter at have nydt vores slik. Vi tager jeres bekymringer alvorligt og værdsætter, at I tager jer tid til at informere os om jeres oplevelser.

Det er korrekt, at vi anvender maltitol som sødemiddel i vores produkter. Maltitol er valgt, fordi det er et af de bedste alternativer på markedet, der tillader os at tilbyde et lavere sukkerindhold, samtidig med at smagen opretholdes. Vi forstår dog, at individuelle reaktioner på forskellige sødemidler kan variere, og nogle mennesker kan opleve fordøjelsesproblemer, som du beskriver.

Vi er konstant på udkig efter måder at forbedre vores produkter på, og jeres tilbagemeldinger er afgørende i denne proces. Vi vil sikre, at jeres oplevelse bliver delt med vores produktudviklingsteam, så vi kan overveje alternative sødemidler, der kan reducere de nævnte problemer.

I mellemtiden vil vi gerne tilbyde jer kompensation for jeres ubehagelige oplevelse. Hvis det er i orden, vil vi gerne sende jer nogle af vores andre produkter, som ikke indeholder maltitol, eller tilbyde en refusion for jeres oprindelige køb.

Endnu en gang tak for jeres feedback. Det hjælper os med at forbedre vores produkter og service. Hvis I har yderligere spørgsmål eller kommentarer, er I altid velkomne til at kontakte os.

Med venlig hilsen,

Betina
Kundeservice
Salinas Slik

Købte Salinas Mumse Chokokage mix

Købte Salinas Mumse Chokokage mix . Duften var virkelig skøn og dejlig lugt af chokoladekage .
Dog var smagen virkelig skuffende, den har ingen ting med chokoladekage ud over duften af den 😵😵

20. oktober 2023

Har ikke hørt fra jer i en uge

Har ikke hørt fra jer i en uge, har skrevet flere mail, i har trukket penge - kan ikke komme i kontakt med jer, super dårlig stil, det er så det sidste køb herfra🤬

11. oktober 2023
Salinas Slik-logo

Besvarelse fra Salinas Slik

Kære Lene

Mange tak for din anmeldelse her på trustpilot

Jeg beklager, at der ikke er nogen der har svaret på dine mails.
Du er mere end velkommen til, at skrive til mig på spis@salinasslik.dk.

Rigtig god dag
- Oliver

Tarveligste scones ever

Havde bestilt bagemix til scones og pandekager.
Og hold nu op en uspiseligt omgang.
“Med chokoladestykker skriver i”, det er en smule til grin når jeg fandt 2 stykke bitte små knapper i hele min portion. Og sconesene blev det tarveligste jeg nogensinde har smagt.
De blev brugt som snacks til mine høns, skulle dælme ikke nyde noget af at spise dem selv - fortryder så meget at have købt 3 pakker.
Håber dælme at pandekagerne er bedre.

1. oktober 2023