SailSupply.nl Anmeldelser

4,2

Bestelling geplaatst maar bij levering was 1 vd onderdelen beschadigd. Dit probleem werd mooi en vlot opgelost en er werd veel zorg besteed aan het verschaffen van informatie tijdens de volledige af... Se mere

Blokken besteld die ze helaas niet op tijd konden leveren maar keurig netjes en snel het vooruit betaalde bedrag retour. Dat zie je elders nog wel eens anders gaan. Zeilmakerij Sudersee Makkum.

Het hadden 5 sterren kunnen zijn, maar... De website gaf aan dat een artikel op voorraad was. Ik had mijn twijfels en besloot te bellen, nee niet op voorraad, helaas. Als de website in orde was gewe... Se mere

date de livraison prévue entre le 3 et 11-1-2024 et reçu quelques jours plus tôt (nous étions absent pour quelques jours , notre colis était trempé à notre retour - si on l'avais su on aurait demandé... Se mere

1. Sejlsportsbutik
  2. Butik med udstyr til udendørssport
  3. Leverandør af bådudstyr

Zeilen en varen is onze passie! Op SailSupply.nl bieden we alles aan wat voor het varen, (wedstrijd) zeilen nodig en handig is voor alle watersporters! Scherpe prijzen met veel keuze voor kwaliteit zeilmateriaal, dekbeslag, diverse merken zoals Harken Ronstan, Plastimo, Lewmar, Sika, Spinlock, Wichard en nog veel meer. Ook buiten de webshop om! SailSupply doet er alles aan om u goed van dienst te zijn. Kleine of grote bestellingen wij zijn dankbaar met elke klant. SailSupply is de vriendelijke webshop voor zeilsport en watersport, wij bieden lage verzendkosten, of gratis verzending vanaf €150,- SailSupply is gevestigd in Leeuwarden. Is het artikel op voorraad dan verzenden wij binnen 1 a 3 werkdagen. Stap bij ons aan boord, en wordt SailSupply Member!

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

3 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Het annuleren van een bestelling die…

Het annuleren van een bestelling die onverhoopt vertraagd was, verliep keurig.

3. september 2024

Goedendag

Bedankt voor uw 4 sterren en review!
Jammer dat we u niet op tijd konden helpen.

Goed

Alles OK
Bedankt

7. juli 2024

Goede service

Product zoals verwacht. Vlotte levering.

18. august 2024

Team SailSupply

Aansluitend bij mijn vorige review…

Aansluitend bij mijn vorige review waarin ik ontevreden was over de traagheid van levering, wil ik nu een review schrijven met een betere ervaring. Sailsupply bood zelf aan -door traagheid in leversnelheid- het resterende van de bestelling te crediteren. Dat alles verliep correct en vlot en klantvriendelijk. Voor mezelf nuanceert dat alvast mijn negatieve ervaring met hen en zal ik nog terugkeren als klant.

6. september 2024

Goedemiddag,

Bedankt voor uw update van uw review eerder.
We zien u graag terug.

Fijn weekend alvast

Ronstan keerblokken

Snel en correct geleverd. Alles prima.

9. august 2024

Gutes Preis/Leistungsverhältnis

Gutes Preis/Leistungsverhältnis. Einfacher Bestellvorgang und Lieferung mit Tracking. Alles Top!
Dank u well!😊

8. august 2024

Guten Tag,

Vielen Dank für Ihre 5 Sterne und Ihre Bewertung!

Mit freundlichen Grüße,

Super

Bestelling is vlot verwerkt en precies op tijd geleverd. Ook de retourzending van een niet passend product werd correct verwerkt en financieel stipt afgehandeld.\ in no time.

15. august 2024

Team SailSupply

Ondanks dat ik eerst een verkeerde…

Ondanks dat ik eerst een verkeerde horloge had besteld kreeg ik binnen drie dagen de juiste horloge toegestuurd. Zeer snelle en correcte afhandeling.

25. juli 2024

prijs was goed

23. juli 2024

Super

Bestelling afleveren en aangekocht product alles was perfect in orde een aanrader!

23. juni 2024

Eenvoudig te bestellen

Eenvoudig te bestellen
Duidelijk en eerlijk in levertijd
Netjes afgeleverd

19. juni 2024

Team SailSupply

Prima bereikbaarbaarheid (telefoon en…

Prima bereikbaarbaarheid (telefoon en email). Goede adviezen en een zeer ruim assortiment.

Het zou nog mooier zij als je kunt zien hoeveel er nog op voorraad zijn.

10. juni 2024

Bedankt voor uw 5 sterren en review!
Ik zal uw tip doorgeven.

Prima prijs

26. maj 2024

Goedemiddag,

Bedankt voor uw sterren en review!

Late levering

We wachten al 2-3 weken op levering

20. maj 2024

Goedemiddag Dhr. de Jong,

Uw bestelling heeft inderdaad langer geduurd dan verwacht.
Hier is over gecommuniceerd.
Inmiddels is uw bestelling al een maand ontvangen.