Bestelling geplaatst maar bij levering was 1 vd onderdelen beschadigd. Dit probleem werd mooi en vlot opgelost en er werd veel zorg besteed aan het verschaffen van informatie tijdens de volledige af... Se mere
Blokken besteld die ze helaas niet op tijd konden leveren maar keurig netjes en snel het vooruit betaalde bedrag retour. Dat zie je elders nog wel eens anders gaan. Zeilmakerij Sudersee Makkum.
Het hadden 5 sterren kunnen zijn, maar... De website gaf aan dat een artikel op voorraad was. Ik had mijn twijfels en besloot te bellen, nee niet op voorraad, helaas. Als de website in orde was gewe... Se mere
date de livraison prévue entre le 3 et 11-1-2024 et reçu quelques jours plus tôt (nous étions absent pour quelques jours , notre colis était trempé à notre retour - si on l'avais su on aurait demandé... Se mere
Zeilen en varen is onze passie! Op SailSupply.nl bieden we alles aan wat voor het varen, (wedstrijd) zeilen nodig en handig is voor alle watersporters! Scherpe prijzen met veel keuze voor kwaliteit zeilmateriaal, dekbeslag, diverse merken zoals Harken Ronstan, Plastimo, Lewmar, Sika, Spinlock, Wichard en nog veel meer. Ook buiten de webshop om! SailSupply doet er alles aan om u goed van dienst te zijn. Kleine of grote bestellingen wij zijn dankbaar met elke klant. SailSupply is de vriendelijke webshop voor zeilsport en watersport, wij bieden lage verzendkosten, of gratis verzending vanaf €150,- SailSupply is gevestigd in Leeuwarden. Is het artikel op voorraad dan verzenden wij binnen 1 a 3 werkdagen. Stap bij ons aan boord, en wordt SailSupply Member!
P.J. Troelstraweg 147a, 8919 AA, Leeuwarden, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Het annuleren van een bestelling die onverhoopt vertraagd was, verliep keurig.

Besvarelse fra SailSupply.nl
Aansluitend bij mijn vorige review waarin ik ontevreden was over de traagheid van levering, wil ik nu een review schrijven met een betere ervaring. Sailsupply bood zelf aan -door traagheid in leversnelheid- het resterende van de bestelling te crediteren. Dat alles verliep correct en vlot en klantvriendelijk. Voor mezelf nuanceert dat alvast mijn negatieve ervaring met hen en zal ik nog terugkeren als klant.

Besvarelse fra SailSupply.nl
Gutes Preis/Leistungsverhältnis. Einfacher Bestellvorgang und Lieferung mit Tracking. Alles Top!
Dank u well!😊

Besvarelse fra SailSupply.nl
Bestelling is vlot verwerkt en precies op tijd geleverd. Ook de retourzending van een niet passend product werd correct verwerkt en financieel stipt afgehandeld.\ in no time.

Besvarelse fra SailSupply.nl
Ondanks dat ik eerst een verkeerde horloge had besteld kreeg ik binnen drie dagen de juiste horloge toegestuurd. Zeer snelle en correcte afhandeling.

Besvarelse fra SailSupply.nl
Bestelling afleveren en aangekocht product alles was perfect in orde een aanrader!

Eenvoudig te bestellen
Duidelijk en eerlijk in levertijd
Netjes afgeleverd

Besvarelse fra SailSupply.nl
Prima bereikbaarbaarheid (telefoon en email). Goede adviezen en een zeer ruim assortiment.
Het zou nog mooier zij als je kunt zien hoeveel er nog op voorraad zijn.