ekstrremt dårlig serivce.. 28 dage og ingen pakke endnu.. kræftemde for dårligt. også det endda kina sko til 100kr de sælger for 600....
I mine år som automekaniker & Electrolux Professional tekniker. Har jeg prøvet mange forskellige arbejdes / sikkerheds sko. Indtil nu er disse klart de bedste jeg har prøvet, komforten er helt i to... Se mere
Fik mine sikkerhedssko i forkert størrelse, men det var absolut ingen problem. Kundeservice sender nogle andre sko afsted, og jeg aflevere de gamle. Mailkorrespondance tip top, svarer lynhurtigt. Sikk... Se mere
Er du træt af at gå i kedelige, ubehaglige og grimme arbejdssko? Nu har du muligheden for at opleve vores banebrydende Pro Sikkerhedssko med topmoderne design, som er modstandsdygtige og hjælper dig igennem hverdagen!
Lindevangshusene 86 , 2630, Taastrup, Danmark
- team@safety-shoes.dk
- safety-shoes.dk
Ville give 5 stjerner
Ville give 5 stjerner, men mine fødder glider rundt i skoen. samt at efter anden dag, så knækker en af hullerne som holder snørrebåndene. Kan dog stadig godt lukke dem, men synes dog ikke det er optimalt at bruge noget gummi der let knækker til at holde snørrebåndene.
Selve snørrebåndene kunne også være bedre. Ville helst have haft nogen der er flade og som kunne bindes højere oppe på foden istedet for kun og kunne strammes så langt nede på foden.
Super hurtige levering
Er rigtig godt tilfreds med den service…
Er rigtig godt tilfreds med den service jeg har fået.
Hurtig levering bestilte onsdag kl 8 og…
Hurtig levering bestilte onsdag kl 8 og fik varen kl 14 dagen efter😊
Gode sko til prisen
Bestilte et par sikkerhedssko og modtog dem indenfor 2 dage efter bestilling.
Jeg er ovenud tilfreds med skoene, da de er meget behagelige og ikke ret tunge. Kan klart anbefales til dig, der vil have letvægts sikkerhedssko som ligner kondisko.
Jeg går på betongulv hver dag og får ikke ondt i fødderne af at have disse sko på.
Pasformen er god, men husk at måle din fod inden bestilling, da du måske skal have et nummer større end du plejer.
Tak for gode sko og god kundeservice.
Havde set frem til at prøve skoene
Havde set frem til at prøve skoene. Men da jeg var blevet oplyst levering to gange og de stadig ikke var kommet, valgte jeg at afbestille.
Nu kan jeg ikke respondere direkte på jeres svar, hvorfor jeg i stedet må redigere mit oprindelige indlæg.
3/8-21 afgiver jeg bestilling.
3/8-21 kl. 11.06: Modtager ordrebekræftelse
3/8-21 kl. 11.06: Modtager besked om at min ordre er på vej.
9/8-21 kl. 07.40: Sender jeg mail hvori jeg beder om opdatering.
9/8-21 kl. 11.26: Får jeg mail retur med besked om, at man oplever stor travlhed og kæmpe efterspørgsel på størrelse 44. Man forventer at jeg vil modtage pakken i denne uge.
16/8-21 kl. 08.53: Da jeg ikke har modtaget sko i den nævnte uge, sender jeg mail at jeg ønsker at afbestille og få refunderet det betalte beløb.
16/8-21 kl. 19.02: Får besked om at beløb er refunderet.
24/8-21 kl. 12.08: Modtager jeg mail om at min ordre er afsendt. (mystisk tænker jeg, da jeg har afbestilt)
26/8-21 kl. 08.15: Modtager jeg pakke med 1 sæt sikkerhedssko som bestilt..
Havde egentlig glemt alt om anmeldelsen, og havde også været villig til at slette den, nu hvor jeg faktisk har modtaget skoen. Men når det i fremlægger i jeres svar, ikke er stemmer overens med hændelsesforløbet og dermed får det jeg skriver til fremstå som værende usandt, ser jeg mig nødsaget til at lade dette blive stående..
I er meget velkommen til at sende mig en faktura for de fremsendte sko.

Besvarelse fra Safety-Shoes.dk